Wystarczyło wpisać w wyszukiwarkę ,a potem poczytać komentarze.W ten sposób znalazłabyś te wypróbowane.Wybór jest duży i w ten sposób wybrałabyś najszybciej.
magiekasia nie przesadzasz? Jest tyle przepisow na pierniki skomentowanych przez x wuzetowiczow, ktorzy je wyprobowali ze naprawde nie ma problmu taki znalezc....Poza tym zawsze mozna pytac autora przy watpliwosciach.
Czy Ty czasem nie przesadzasz? W Gawędach o jedzeniu kilka wątków o piernikach i pierniczkach, wyszukiwarka jest, pod przepisami mnóstwo komentarzy. Gdyby nie było ich na pewno ktoś wygrzebałby dla Ciebie informacje z netu.A tak? No nie dziw się......
nie wiem co w mojej wypowiedzi nasunelo Ci takie wnioski. Chcialam Ci po prostu pomoc sadzac, ze jestes tu nowa i moze nie bardzo wiesz jak sie poruszac. To Ty wyszlas z pretensja bo nie dostalas odpowiedzi natychmiast - i tego to ja nie rozumiem przy tym bogactwie przepisow i mozliwosciach ich znalezienia oraz zorientowania sie chocby po komentarzach czy ten przepis Tobie odpowiada czy nie.
Dziewczyno,żarty sobie robisz?Codziennie w ostatnich dodanych komentarzach ktoś pisze o zrobionych pierniczkach(bo taki mamy czas),tobie nie chce się rzucić okiem i jeszcze masz pretensje?
Dorota, nie wiem dlaczego tak się tłumaczysz. Maggi.. nie chce się odzywać to niech się nie odzywa. To w końcu jej się nie chciało poszukać, a jak inni nie podali przepisu "na talerzu" to obraza majestatu. Bahus
Spoważniej troszeczkę, bo takie zachowanie sprowokuje większość do omijania szerokim łukiem Twoich wypowiedzi. Ostentacyjne obnoszenie się ze swoimi fochami i drażnienie innych jest powszechnie uważane za rodzaj trollingu, podobnie jak pisanie wielkimi literami jest utożsamiane z internetowym wrzaskiem. Przepisów na pierniczki jest na WuŻecie jak psów, i rzeczywiście wystarczy obejrzeć pierwsze lepsze 10 przepisów, a potem zerknąwszy na komentarze zadać już bardziej konkretne pytanie. Pozdrawiam i więcej dobrego humoru życzę.
Użytkownik maggiekasia napisał w wiadomości: > PROSILAM WCZORAJ O POMOC..POTRZEBOWALAM PRZEPISU NA PIERNICZKI ..NIKT MI > NIE POMOGL :(:(:( ..ROZCZAROWALAM SIE :(:(:(
JA BYM WLAŁ WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM, KTOŚ POTRZEBUJE POMOCY, A TU CICHO!!!! MUSIAŁAŚ SIĘ NIEŹLE WKURZYĆ!!!??? Tylko po co zakładałaś teraz nowy wątek, trzeba było w tamtym ...wlać w d*** winowajczyniom.
P.S Wkn, Pampasie, widzicie teraz jak przydałby się nowy dział: "POTRZEBNA POMOC", zamiast dubla : "dodaj przepis"
PROSILAM WCZORAJ O POMOC..POTRZEBOWALAM PRZEPISU NA PIERNICZKI ..NIKT MI NIE POMOGL :(:(:( ..ROZCZAROWALAM SIE :(:(:(
Wystarczy wpisac w wyszukiwarke słowo ,,pierniczki,, i wyskakuje masa przepisów . http://wielkiezarcie.com/szukaj.php?key=pierniczki&szukaj=Szukaj&sp=2&s_in[]=1&date1=&date2=&aut=
dorotaxx wiem, ale ja chcialam te wyprobowane..
Wystarczyło wpisać w wyszukiwarkę ,a potem poczytać komentarze.W ten sposób znalazłabyś te wypróbowane.Wybór jest duży i w ten sposób wybrałabyś najszybciej.
http://wielkiezarcie.com/przepis38622.html polecam,
magiekasia nie przesadzasz? Jest tyle przepisow na pierniki skomentowanych przez x wuzetowiczow, ktorzy je wyprobowali ze naprawde nie ma problmu taki znalezc....Poza tym zawsze mozna pytac autora przy watpliwosciach.
dorota zza plota, to po co to forum??? :(
Po to zeby pogadac jak przepisy do korzystania, komentarze pod nimi do czytania a wyszukiwarka do szybkiego szukania i znalezienia
moze lepiej wcale sie nie odzywac :(:(:(
Czy Ty czasem nie przesadzasz? W Gawędach o jedzeniu kilka wątków o piernikach i pierniczkach, wyszukiwarka jest, pod przepisami mnóstwo komentarzy. Gdyby nie było ich na pewno ktoś wygrzebałby dla Ciebie informacje z netu.A tak? No nie dziw się......
rzeczywiscie ..lepiej nic nie mowic :(
nie wiem co w mojej wypowiedzi nasunelo Ci takie wnioski. Chcialam Ci po prostu pomoc sadzac, ze jestes tu nowa i moze nie bardzo wiesz jak sie poruszac. To Ty wyszlas z pretensja bo nie dostalas odpowiedzi natychmiast - i tego to ja nie rozumiem przy tym bogactwie przepisow i mozliwosciach ich znalezienia oraz zorientowania sie chocby po komentarzach czy ten przepis Tobie odpowiada czy nie.
Dorota zza płota-masz rację,zupełnie nie rozumiem czego oczekiwała maggiekasia.Są przepisy i komentarze ,i należy z nich umiejętnie korzystać:)
yhmm..znalazla sie madrala.. grrr..
Rozmowa w tym stylu jest pozbawiona sensu!Życzę miłego dnia...:)
Dziewczyno,żarty sobie robisz?Codziennie w ostatnich dodanych komentarzach ktoś pisze o zrobionych pierniczkach(bo taki mamy czas),tobie nie chce się rzucić okiem i jeszcze masz pretensje?
Dziewczyno, ile Ty masz lat? Bo cos mi sie kojarzysz z Kubusiem Puchatkiem!
Dorota, nie wiem dlaczego tak się tłumaczysz. Maggi.. nie chce się odzywać to niech się nie odzywa. To w końcu jej się nie chciało poszukać, a jak inni nie podali przepisu "na talerzu" to obraza majestatu.
Bahus
Co jak co ale od pierniczków na forum to aż mnie mdli
Bahus
masz racje pewnie moje skrzywienie zawodowe sie melduje w takim przypadku
DZIEKI ZA MILE SLOWA!!!!!!!!!!!!!!!!
A czy Ty do kogokolwiek sie mile odnosisz? Jaki krzyk taka odpowoiedz...i tyle na ta dziecinade.
Spoważniej troszeczkę, bo takie zachowanie sprowokuje większość do omijania szerokim łukiem Twoich wypowiedzi.
Ostentacyjne obnoszenie się ze swoimi fochami i drażnienie innych jest powszechnie uważane za rodzaj trollingu, podobnie jak pisanie wielkimi literami jest utożsamiane z internetowym wrzaskiem.
Przepisów na pierniczki jest na WuŻecie jak psów, i rzeczywiście wystarczy obejrzeć pierwsze lepsze 10 przepisów, a potem zerknąwszy na komentarze zadać już bardziej konkretne pytanie.
Pozdrawiam i więcej dobrego humoru życzę.
Użytkownik maggiekasia napisał w wiadomości:

> PROSILAM WCZORAJ O POMOC..POTRZEBOWALAM PRZEPISU NA PIERNICZKI ..NIKT MI
> NIE POMOGL :(:(:( ..ROZCZAROWALAM SIE :(:(:(
Trzeba było wezwać pogotowie
Bahus
Oj chyba dół coraz głębszy kopiecie, ehhh żartownisie
Megieekasiu,:)jak nie znalazłaś jeszcze przepisu na pierniczki,wypróbuj mój,robi się je bardzo szybko,to wczorajsze wypieki,są od razu miękkie,

Niebieska Różyczka - DZIEKUJE.. jestes kochana :)
JA BYM WLAŁ WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM, KTOŚ POTRZEBUJE POMOCY, A TU CICHO!!!!

MUSIAŁAŚ SIĘ NIEŹLE WKURZYĆ!!!???
Tylko po co zakładałaś teraz nowy wątek, trzeba było w tamtym ...wlać w d*** winowajczyniom.
P.S
Wkn, Pampasie, widzicie teraz jak przydałby się nowy dział: "POTRZEBNA POMOC", zamiast dubla : "dodaj przepis"
ojoj juz sie boje ale nie nastawiam
Pychol
dzieki Janek.. me Ty mnie troche zrozumiales.. bo niektorzy chyba nie ..
wasc przestan wstydu oszczedz pewnym damom
...