Ale po co zadawać te same pytania? Po co zakładać kolejny wątek by pisać o tym samym? Nie chce Ci się wpisać jednego słowa w wyszukiwarkę? Nie rób z siebie dziumdzi, ciesz się że ktokolwiek Ci odpowiedzial. D**a w troki i do roboty. Od razu Ci przejdzie.
wiesz nie wiem co Cie gnebi zycze poprawy ale jesli to taka zimowa chandra spacer czy sport pomaga bo odstresowuje sorry ale przeczytalam co piszesz w innym watku do innch i niestety jak dziecko. Przykre. Wymagasz zrozuminia a zachowujesz sie jak slon w skladzie porcelany.
Ma Pani rację pani Dorotko chyba jakieś problemy emocjonalne ma Kasia albo nadmiar wolnego czasu (tym bardziej nie rozumiem dlaczego znalezienie przepisu na pierniczki WATEK ROZCZAROWANA stanowi taką trudność)
Użytkownik jannaj napisał w wiadomości: > Ma Pani rację pani Dorotko chyba jakieś problemy emocjonalne ma Kasia albo > nadmiar wolnego czasu (tym bardziej nie rozumiem dlaczego znalezienie przepisu > na pierniczki WATEK ROZCZAROWANA stanowi taką trudność)
Na Wielkim Żarciu wszyscy mówimy sobie na "ty" niezależnie od wieku i płci :) Bahus
MAGIWKASIU, przed chwila obejrzałem odcinek "Klanu"...jedna z aktorek gra tam rozchisteryzoawną panią ...mniejsza z tym. Porównam ja do Ciebie, lub jak wolisz Ciebie do niej. Popatrz sama:
Dajcie już spokój, dziewczyna palnęła gafę, każdemu moze się zdarzyć. Jak Wam się nudzi to zapraszam do mnie- będziemy robić stroiki :) A Maggiekasia ma tyle skupionej na niej uwagi, ze pewnie już nie ma śladu po dole, wychciany przepis też ma- dajcie już spokój.
aaaa ... pomocy,, mam dola.. co robic???
dzieki dorocik.. postaram sie..kazdy swoje 3 grosze wtraca..jak pytam o przeps mowia,ze mam szukac.. to po co inni pytaja??? to ja nie moge??? grrr..
i to jest Twoj powod do dola?
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=213068&post=213068&offset=0 przyczyna, dawałyśmy juz takie rady
Ale po co zadawać te same pytania? Po co zakładać kolejny wątek by pisać o tym samym? Nie chce Ci się wpisać jednego słowa w wyszukiwarkę?
Nie rób z siebie dziumdzi, ciesz się że ktokolwiek Ci odpowiedzial. D**a w troki i do roboty. Od razu Ci przejdzie.
wiesz nie wiem co Cie gnebi zycze poprawy ale jesli to taka zimowa chandra spacer czy sport pomaga bo odstresowuje sorry ale przeczytalam co piszesz w innym watku do innch i niestety jak dziecko. Przykre. Wymagasz zrozuminia a zachowujesz sie jak slon w skladzie porcelany.
albo czekolada...kawałeczek i świat jest piękniejszy
Ma Pani rację pani Dorotko chyba jakieś problemy emocjonalne ma Kasia albo nadmiar wolnego czasu (tym bardziej nie rozumiem dlaczego znalezienie przepisu na pierniczki WATEK ROZCZAROWANA stanowi taką trudność)
Użytkownik jannaj napisał w wiadomości:
> Ma Pani rację pani Dorotko chyba jakieś problemy emocjonalne ma Kasia albo
> nadmiar wolnego czasu (tym bardziej nie rozumiem dlaczego znalezienie przepisu
> na pierniczki WATEK ROZCZAROWANA stanowi taką trudność)
Na Wielkim Żarciu wszyscy mówimy sobie na "ty" niezależnie od wieku i płci :)
Bahus
wlasnie sluchaj Bahusa bo madrze gada
mow mi dorota
ok
proponuje go zasypac:):):):):):):):)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> proponuje go zasypac:):):):):):):):)
A ja zalać
no to siup !!!! :):):):):):)
D.U.P.A. ....czyli
Dziękuję
Uprzejmie
Propozycję
Akceptuję
......................siiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuppppppppp!!!!
ja mam zywiec:) a ten skrot mnie sie calkiem podoba:)
Sporadycznie
Inteligentnie
Umiem
Pic
:):):):):):)
S.I.U.P.
zabetonowac piernikowymi skrawkami z zeszlego roku a jak zalac to pestkowka
szkoda pestkowki !!!! :):):):):)
no cos ty Bodek zalewasz siebie a zapier..nikowywujesz dol
no tak -- tyle ze ja nie mam pestkowki a lajan nie podzieli sie :):):):):)
Lucky ma i chce do czerwca trzymac wredota!
do czerwca??? jezu, to dopiero nabierze wartosci :) hehe
MAGIWKASIU, przed chwila obejrzałem odcinek "Klanu"...jedna z aktorek gra tam rozchisteryzoawną panią ...mniejsza z tym.
Porównam ja do Ciebie, lub jak wolisz Ciebie do niej.
Popatrz sama:
Temat: ROZCZAROWANA :(
Data: 2008-12-16 10:19:47
Odpowiedz ♦ Odpowiedz cytując
Teraz załozyłaś nowy watek o tym samym temacie...
Śpiesz się , do północy jeszcze kilka zdążysz.
hahahah
ty ogladasz tego tasiemca?? hahahahahha
Noooooo! bawią mnie niektóre "gołębice", a i "Plebanię" też ...tylko "mordy na sexces" nie cierpiałem i tak mi zostało ...
ile tych odinkow juz jest ??? 4000 ???
jezu przeciez jak mieszkalem w polsce to lecialo to codziennie
> ile tych odinkow juz jest ??? 4000 ??? jezu przeciez jak mieszkalem w polsce
> to lecialo to codziennie
Ale których... "Klau'n" "1579 dziś był , a Plebania (zaraz będzie), to 1190.
Dajcie już spokój, dziewczyna palnęła gafę, każdemu moze się zdarzyć.
Jak Wam się nudzi to zapraszam do mnie- będziemy robić stroiki :)
A Maggiekasia ma tyle skupionej na niej uwagi, ze pewnie już nie ma śladu po dole, wychciany przepis też ma- dajcie już spokój.
Do siupania powód ma Marcia...
Pocałuj się w nos, moją propozycję wyśmiałaś,
męcz się sama, no, beze mnie
Ale robilisbysmy stroiki pod moje dyktando :D :P
Nie umiem się pocałować w nos .... buuuuuuuuu
Nic nie wyśmiałam! Zrobiłam stroik według twojej propozycji!
stroiki powiadasz:) hmmmmm
ja jestem nie zbyt utalentowany w tym klimacie iglastym :)
Spoko :D
Nie święci garnki lepią, rach- ciach i nauczysz się :D
:) moge sie postarac:)
ale co bedzie jak cos zepsuje i dola zlapie??? :D:D:D:D:D:D:D
A gdybyś nawet złapał doła- to popatrz ile jest wejść- coś się wymyśli :P
No i mam tyskie w lodówce.
Ty lizuzsie,
w mo*deratorowi to "nafet pifko"...
nie zwracaj uwagi na to co janek napisal :)
ja wcale to jako lizustwo nie przyjme:) w koncu bede stroikowal sie :):):):):) heheheh
> :) moge sie postarac:) ale co bedzie jak cos zepsuje i dola zlapie???
> :D:D:D:D:D:D:D
Bodeczku, zalozysz nowy watek:)))
no tak :) w sumie to jest jakies wyjscie :)
tzn mam w domu dwa ale zawsze watek moze mnie wspomoc:)
no to S.I.U.P !!!!!
Tylko nie mogę się zebrać do sklepu....męża pogonię
bo powód do siupania mam agik!!!!Wszyscy SIUP!!!!!