urodzilam malego jasia. I nie mialam czasu na pisanie. Ale z przepisow korzystalam!!!!tak mocniutko Go kocham. Pozdrawiam wszystkich
dziekuje bardzo
gosiaczku -przystojniacha z małego Jaśka.Gratuluję synka .
witaj gosiak:)) synka masz słodziutkiego:)) ja już nie mogę doczekać sie wnuka/wnuczki:)))dużo zdrówka zycze makusia
jaki śliczniutki:).... cudny
Śliczniutki! Serdecznie gratuluję i życzę dużo zdrówka zarówno synkowi jak i mamusi. Pozdrawiam cieplutko!
Gratuluje!Dzidzius przesliczny! Moje dziecie tez sie w tym roku urodzilo.Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego.
No i jak tu nie kochać takie cudeńko, szliczne ma oczęta takie duże..... przypomina mi mojego syna jak był taki malutki tez tak szeroko otwierał oczka jak patrzył na świat. Moje gratulacje:) Życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT
No, no chłopak na schwał.Śliczne dzidzi. Duzo serdeczności dla Ciebie i pocałuj stópkę Jasia ode mnie.
Ale śliczny Jasiu,! Gratulacje dla rodzicow, dużo zdrówka i Wesołych Świąt !
Ale słodziak. Zdrówka życzę.
jaki sliczny i te wielkie oczy! Wszystkiego dobrego wam
bardzo Wam dziekuje. Ja i Jasiu! pozniej dolacze nowe zdjecia. Wszystkim zycze zdrowych i wesolych. Na ile sie uda
Twój Jasiu jest cudowny.Jak pięknie ,troszkę zdziwiony patrzy na nas wszystkich na pierwszym zdjęciu.
Cudny bobas. Dużo zdrowia życzę
Śliczniutki, jak nie kochać takiego słodkiego bobaska
Szczere i baaaardzo serdeczne gratulacje Szczęściaro
Jeny! Jaki on fajniuchny!
urodzilam malego jasia. I nie mialam czasu na pisanie. Ale z przepisow korzystalam!!!!
tak mocniutko Go kocham. Pozdrawiam wszystkich
dziekuje bardzo
gosiaczku -przystojniacha z małego Jaśka.Gratuluję synka .
witaj gosiak:)) synka masz słodziutkiego:)) ja już nie mogę doczekać sie wnuka/wnuczki:)))dużo zdrówka zycze makusia
jaki śliczniutki:).... cudny
Śliczniutki! Serdecznie gratuluję i życzę dużo zdrówka zarówno synkowi jak i mamusi. Pozdrawiam cieplutko!
Gratuluje!Dzidzius przesliczny! Moje dziecie tez sie w tym roku urodzilo.Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego.
No i jak tu nie kochać takie cudeńko, szliczne ma oczęta takie duże..... przypomina mi mojego syna jak był taki malutki tez tak szeroko otwierał oczka jak patrzył na świat. Moje gratulacje:) Życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT
No, no chłopak na schwał.Śliczne dzidzi. Duzo serdeczności dla Ciebie i pocałuj stópkę Jasia ode mnie.
Ale śliczny Jasiu,! Gratulacje dla rodzicow, dużo zdrówka i Wesołych Świąt !
Ale słodziak. Zdrówka życzę.
jaki sliczny i te wielkie oczy! Wszystkiego dobrego wam
bardzo Wam dziekuje. Ja i Jasiu! pozniej dolacze nowe zdjecia. Wszystkim zycze zdrowych i wesolych. Na ile sie uda
Twój Jasiu jest cudowny.Jak pięknie ,troszkę zdziwiony patrzy na nas wszystkich na pierwszym zdjęciu.
Cudny bobas. Dużo zdrowia życzę
Śliczniutki, jak nie kochać takiego słodkiego bobaska
Szczere i baaaardzo serdeczne gratulacje Szczęściaro
Jeny! Jaki on fajniuchny!