Zazdrosny o to , że Luckystar wyznała miłość Marinikowi...pytam....czy jest tu ktoś kto mnie kocha? Jeśli tak to z jakiego powodu? Jeśli nie to....eeetam lepiej niech nie mówi. Ja tam kocham wszystkich (poza Pampasem oczywiście...bo to drań i nawet na moją sympatię nie zasługuje... wkrótce go zbanuję. No chyba , że przekupi mnie beczką piwa). Bahus
No masz zazdrosnika !!! Marinik nawet nie zauwazyl tego wyznania, a ten nie moze przezyc:) No to masz Ciebie tez kocham, bo ja wogole mam serce jak tramwaj miejski :))))
no - swynia ze mnie, bo nie zareagowalem na to wyznanie, ale to nieprawda, ze nie zauwazylem, zauwazylem i tak mi sie slodko zrobilo, ze nawet Jadzce sie pochwalilem. Tez Cie kocham Maryluuuuuu !!!!!!! I Bahusa, i cale mnostwo WZtowcow
Hahahaha bo grunt to miec wielkie serce:))) Ale z tych wszystkich wielkosercowych to i tak jestem przekonana, ze Jadzia jest na pierwszym miejscu. Wspanialy do dzis opowiada wlasnie najwiecej o Jadzi....a przeciez tak naprawde to nie mogli sobie pogadac.
No i jak tu nie kochać 90-letniego dziadziusia.... taki dziadziuś to prawie jak Święty Mikołaj a przecież Mikołaja wszyscy kochamy:)))) Wesołych Świąt Bahusku
Bahusie Ty jesteś niemożliwy!!!! Pewnie , że Cię kocham, chociażby za te wątki, które świadomie zakładasz - "powiało nudą " itd... a niech się kłócą hehhehe
Gratuluję! Ja nie odważyłabym sie założyć TAKIEGO wątku. Bo poza moim nieskromnym wpisem niestety byłaby pustka poniżej.... Wracając do tematu.... Jasne ze Cię kocham! (mam nadzieję, że mój boguszb tutaj nie doczyta... hiiii).
Hehe,,,Bodek, to jak ja , nie kocham Bahusa hehe,,,kocham moje dzieci ponad wszystko, kocham swieze powietrze, kocham pieska , kocham wszystko co zyje,,,a Bahus:100 letnia mumia,,,,:)))) Wedlug moich obliczen to wyschniety juz kupe lat temu:)))))
Praca Cię Bahus kocha... np. praca moderatora :)))))) popracuj trochę nad wzajemnością i nie będziesz już musiał zadawać takich pytań, bo nie będziesz mieć na to czasu aż do Walentynek ;)))))
Użytkownik till napisał w wiadomości: > Praca Cię Bahus kocha... np. praca moderatora :)))))) popracuj trochę nad > wzajemnością i nie będziesz już musiał zadawać takich pytań, bo nie będziesz > mieć na to czasu aż do Walentynek ;)))))
Niezorientowanym wyjaśniam...Till też mnie kocha tylko inaczej ..... Bahus
Widze, ze bahus sobie segregator z lista przygotowal:) Na wszelki wypadek powiem...Ich liebe dich....w moim drugim jezyku, w ojczystym mam zarezerwowane dla jednego:) bahus, sam rozumiesz:))
Parafrazując poetę: Gdy cię nie widzę, nie wzdycham nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę: Jednakże, gdy twych przepisów długo nie oglądam, Czegoś mi brakuje, kogoś widzieć żądam, I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Co będzie na obiad? A co na śniadanie? Czy to jest uzależnienie? Czy to jest kochanie? A tak na podsumowanie przykazanie 11 "Kochaj moderatora swego, bo biedny będziesz jak on cię nie pokocha"
eee cieniasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazdy go kocha!!!!! za co??? cos tu nie tak!!!! przeciez on obiecuje i sie nie stawia na zloty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!
Kocha,lubi,szanuje,nie chce,nie dba,żartuje odpowiem gdy na drzewach będą liście akacji lub stokrotka na łące... K o c h a m wszystkich WŻetowiczów...czy o taką miłość Ci Bahusie chodziło ?
Zazdrosny o to , że Luckystar wyznała miłość Marinikowi...pytam....czy jest tu ktoś kto mnie kocha? Jeśli tak to z jakiego powodu? Jeśli nie to....eeetam lepiej niech nie mówi. Ja tam kocham wszystkich (poza Pampasem oczywiście...bo to drań i nawet na moją sympatię nie zasługuje...
wkrótce go zbanuję. No chyba , że przekupi mnie beczką piwa). 
Bahus
o zesz Ty paskudny Narcyzie bahusowy :*
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:

> o zesz Ty paskudny Narcyzie bahusowy :*
Czyli kocha ......
Bahus
No masz zazdrosnika !!! Marinik nawet nie zauwazyl tego wyznania, a ten nie moze przezyc:) No to masz Ciebie tez kocham, bo ja wogole mam serce jak tramwaj miejski :))))
Tez Cie kocham Maryluuuuuu !!!!!!!
I Bahusa,
i cale mnostwo WZtowcow
Hahahaha bo grunt to miec wielkie serce:))) Ale z tych wszystkich wielkosercowych to i tak jestem przekonana, ze Jadzia jest na pierwszym miejscu. Wspanialy do dzis opowiada wlasnie najwiecej o Jadzi....a przeciez tak naprawde to nie mogli sobie pogadac.
:))) bratnie dusze rozumieja sie - bez slow.
To może ja napiszę........ niestety...,,Jeśli nie to....eeetam lepiej niech nie mówi.,,
No i jak tu nie kochać 90-letniego dziadziusia.... taki dziadziuś to prawie jak Święty Mikołaj a przecież Mikołaja wszyscy kochamy:)))) Wesołych Świąt Bahusku
Skąd ja wiedziałam, wchodząc w ostatnie wiadomości na forum, że ten nowy wątek jest Bahusikowy ;P
"Bo miłość jest niepokojem
Nie zna dnia, który da się powtórzyć
kochać
jak to łatwo powiedzieć"
Piotr Szczepanik -
a od siebie.
.. żyjemy , bo kochamy i jesteśmy kochani
Bahusie Ty jesteś niemożliwy!!!! Pewnie , że Cię kocham, chociażby za te wątki, które świadomie zakładasz - "powiało nudą " itd... a niech się kłócą hehhehe
Co ja się dowiaduję!!!
To Bahus ma 90 lat????????????? A nie sto????????
No to musze się zastanowić, bo to całkiem zmienia postać rzeczy.
jeżeli umiem liczyć to 100. i pewnie po Nowym Roku nadal będzie sto. On dobił do tego wieku i czas się zatrzymał....
Może i ma 100, ale napisałam 90 bo......... na tyle wyglądał jak go wczoraj widziałam, mówię Wam nie wygląda na 100!:)))))
Pozdrawiam:)
Oj to się trzyma też nasz Bahus, trzyma...beczki piwa konserwują (choć powinno być wino)
Oj!! Ale się uśmiałam, 10 lat młodziej to kawał czasu heheh
A ja to się nawet do Poznania przeprowadziłam dla Ciebie...
Gratuluję! Ja nie odważyłabym sie założyć TAKIEGO wątku. Bo poza moim nieskromnym wpisem niestety byłaby pustka poniżej....
Wracając do tematu....
Jasne ze Cię kocham! (mam nadzieję, że mój boguszb tutaj nie doczyta... hiiii).
no i jak tu Cie nie kochac tudziez "kochac" psotny Panie
A jak tu nie kochać dostawcy wirtualnych orzeszków i pistacji...
I odpowiednio wyleżakowanych marcińskich rogali
Skądinąd pyszsznych
na rogale czekam dalej...może przestanę kochać??
Może w końcu opracujemy przepis doskonały i nie będą potrzebne rogale kurierem z Poznania ... ;P
niestety musze przyznac ze nie!!!!
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:

> niestety musze przyznac ze nie!!!!
No to ja Cię skreślam
Bahus
O kurde! Skreślasz za to?!
Toooo ja też Cię kocham
Hehe,,,Bodek, to jak ja , nie kocham Bahusa hehe,,,kocham moje dzieci ponad wszystko, kocham swieze powietrze, kocham pieska , kocham wszystko co zyje,,,a Bahus:100 letnia mumia,,,,:)))) Wedlug moich obliczen to wyschniety juz kupe lat temu:)))))
Pewnie,że tak! Ale jak postawisz beczkę piwa, to kochających będzie jeszcze więcej..hihihi
Praca Cię Bahus kocha... np. praca moderatora :)))))) popracuj trochę nad wzajemnością i nie będziesz już musiał zadawać takich pytań, bo nie będziesz mieć na to czasu aż do Walentynek ;)))))
Użytkownik till napisał w wiadomości:
.....
> Praca Cię Bahus kocha... np. praca moderatora :)))))) popracuj trochę nad
> wzajemnością i nie będziesz już musiał zadawać takich pytań, bo nie będziesz
> mieć na to czasu aż do Walentynek ;)))))
Niezorientowanym wyjaśniam...Till też mnie kocha tylko inaczej
Bahus
Masz swietne poczucie humoru i za to Cie kocham!!!
A ja to nie wiem
....obiecal pomoc z Angielskiego ...i nic
to może jednak wspólnymi siłami?Grażynka spróbujmy pokochać :)
....no nie wiem... bo ja to się Go trochę boję
Na wszelki wypadek powiem...Ich liebe dich....w moim drugim jezyku, w ojczystym mam zarezerwowane dla jednego:)
bahus, sam rozumiesz:))
LOVE YOU......LOVE YOU.....LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba nie przesadzilam:)))
Użytkownik Balbina71 napisał w wiadomości:

> LOVE YOU......LOVE YOU.....LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba nie przesadzilam:)))
Oczywiście, że nie...mogłoby być nawet troszkę więcej.....
Bahus
Parafrazując poetę:
Gdy cię nie widzę, nie wzdycham nie płaczę,
Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę:
Jednakże, gdy twych przepisów długo nie oglądam,
Czegoś mi brakuje, kogoś widzieć żądam,
I tęskniąc sobie zadaję pytanie:
Co będzie na obiad? A co na śniadanie?
Czy to jest uzależnienie? Czy to jest kochanie?
A tak na podsumowanie przykazanie 11 "Kochaj moderatora swego, bo biedny będziesz jak on cię nie pokocha"
hahahaha, świetne!
I ostatnie przykazanie doskonałe, a jakże. Ciekawe, czy prawdziwe, hm... niech no się chwilkę zastanowię :P
Bahusa kocham za fasolową z kiełbasą, krupnik z żeberkami, sałatkę z tuńczyka z ananasem i za śledzia w sosie śmietanowo- majonezowym
A ja Cię Bahusie ....kocham za Twój humor , za to że zawsze uśmiecham się kiedy czytam twoje wypowiedzi .....kocham Cię za to . Wystarczy Ci?
eee cieniasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazdy go kocha!!!!!
za co???
cos tu nie tak!!!!
przeciez on obiecuje i sie nie stawia na zloty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!
Bodek kocha się nie za coś - tylko mimo czegoś. Z całym dobytkiem inwentarza cech...
ale wiesz ze ta moja milosc wirtualna zostala zraniona jak oznajmil ze nie moze :(:(:(:(:(
nie wybacze mu tego :(:(:(:(:(
ps. moze sobie zaloze watek ze mam dola?? :)
hehe
Ty się ciesz, że Ciebie kochają, choć znienacka pojawiasz się na wycieraczce pod ich drzwiami i pytasz "czy macie dla mnie zimnego Żywca?" hih
hmmm
jakos dziwnie jak jestem u was to zostawiam za soba puszki pelne jak i puste:):):):):):)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:

> hmmmjakos dziwnie jak jestem u was to zostawiam za soba puszki pelne jak i
> puste:):):):):):)
Ciekawe których więcej ????
Bahus
ostatnio bylo wiecej pelnych :(:(:(:(:(:(
Bahusie, jesteś niedopieszczony?
Kocha,lubi,szanuje,nie chce,nie dba,żartuje
odpowiem gdy na drzewach będą liście akacji lub stokrotka na łące...
K o c h a m wszystkich WŻetowiczów...czy o taką miłość Ci Bahusie chodziło ?
Nie bójcie się wypowiadać w tym wątku....
Bahus
bu!