Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pomocy - poszukuję maty do tańca

• Autor: Kicia150 Data: 2008-12-18 01:17:39

Proszę pomóżcie mi.Przez moją głupotę pozbawiłąm córkę prezentu gwiazdkowego.Odłożyłam kupno na ostanią chwilę i od tygodnia poszukuję Maty do tańca USB PC DANCE z dołączoną do niej grą STEPMANIA 2009 DVD firmy COIL(czerwone opakowaie) Moze ktoś widział  w Warszawie . Myślę, że może w sklepach z grami komputerowymi ,ale nie spotkałam do tej pory. Do niedawna było pełno na allegro i momentalnie się skończyły.Próbowałam w sklepach internetowych,ale taż nie ma.Jedyna nadzieja, że może gdzieś leży w sklepie i ktoś ją wypatrzy.Najgorsze jest to,że córka wiedziała,że dostanie matę i nie moze doczekać się ,kiedy poskacze sobe.Pozdrawiam 

• Autor: drakas Data: 2008-12-18 01:48:09

Poszukam jutro u dystrybutorów, u których się zaopatruję w towar, jeśli znajdę - dam znać. Miałam jeszcze niedawno taką: http://www.mccomp.info/product_info.php?products_id=5367    ale sie wyprzedała w hutrowniach. Rano zobaczę, ewentualnie możesz zadzwonic na nr ze stronki:)

• Autor: edziakalitowa Data: 2008-12-18 11:00:48

Widziałam dzisiaj maty do tańczenia w carrfuer  we Wrocławiu , zobacz w Wawie  , nie przyglądałam się tylko czy to taka jaką potrzebujesz.

• Autor: edziakalitowa Data: 2008-12-18 11:44:49

I taka sama będzie też Tutaj

• Autor: drakas Data: 2008-12-18 18:08:26

Kiciu,nie ma u żadnego dystrybutora IT, ani RTV, których znam:(

• Autor: Kicia150 Data: 2008-12-18 19:33:11

Dziękuję za pomoc.Będę szukała dalej.Gdyby gdzieś się pojawiła proszę dajcie znac na e-maila : MIP41@interia.eu.Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu