Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Tak mnie natchnło.......

• Autor: edziakalitowa Data: 2008-12-18 15:39:04

Gej czy ......... prowokator????????

A może fajny facet :)

• Autor: marinik Data: 2008-12-18 15:41:26

Jedno nie przeczy drugiemu. O swojej seksualnosci on mowi jednoznacznie. Dla mnie - niefacet niestrawialny- nie dlatego, ze gej, ale maniery i sposob bycia - brrrr !!!!!!!!!!

• Autor: frankafiranka Data: 2008-12-18 15:58:08

Też się przez moment zastanawiałam co o tym panu myśleć. Ale mój mąż skutecznie, jednym zdaniem rozwiał moje wątpliwości. Kiedyś kiedy oglądałam program TV z Jacykowem, mój mąż wszedł do pokoju i po wysłuchaniu fragmentu wypowiedzi tego pana stwierdził autorytatywnie: "Ten to jakiś gejowaty chyba..."   A nawet nie wie jak Jacyków wygląda, czym się zajmuje. Więc chyba już po samym sposobie wypowiadania się można coś stwierdzić:)

• Autor: peggy83 Data: 2008-12-19 08:38:08

A ja myślałam że to klaun...dopiero jak się lepiej wpatrzyłam...no tak - Jacyków! tylko mu nosek na czerwono pomalować, dać kilka baloników i już może robić cyrk, tak jak zawsze...a z balonikami będzie nawet zabawniej, tak troszkę śmiesznie i troszkę strasznie.
    No cóż jeśli ktoś wygląda jak pajac i mówi jak pajac, to czymże on innym może być jak nie pajacem... i zdecydowanie nie jest to facet, moim zdanie prawdziwy facet tak nie wygląda ani tak nie mówi...a czy fajny?...z jego wypowiedzi wnioskuję że jest maksymalnie wkurzający, ale na szczęście od czego są piloty do tv - tylko pik i Jacyków znikł!

• Autor: arabis Data: 2008-12-18 16:05:58

Gej to napewno i prowokator też... Dla mnie też fajny facet. Szanuje go, cenie jego wypowiedzi choc czasami kontrowersyjne...

• Autor: Jola 19 Data: 2008-12-18 17:26:18

Jak dla mnie to popularność pana Tomasza Jacykowa opiera się głównie na prowokacji i kontrowersyjnych wypowiedziach,taką sobie wybrał formę autokreacji,nie On jeden zresztą.Obojętnie co mówią byle mówili-a ja nie muszę tego słuchać,zawsze mam wybór! po prostu wyłączam telewizor.

• Autor: Zośka Data: 2008-12-18 20:16:06

Nie znam człowieka i pewnie gdybm go zobaczyła w TV przełączyłabym kanał.  Jego powierzchowność mnie nie obchodzi, a jeśli jest prowokatorem, to to co mówi też mnie mało interesuje

• Autor: piegusowa Data: 2008-12-18 20:54:01

Nie szanuję "gwiazd", które nic nie umieją, nie mają do pokazania, talent też się nie ujawnia, a robią z siebie nie wiadomo kogo.
     Akurat ta postać wzbudza we mnie odrazę nie ze względu na orientację, ale wypowiedzi.
     Pamiętam program, w którym chodził po ulicach i przed kamerą określał ubrania kobiet: ta zatrzymała się w latach 70, ta "wieś tańczy i śpiewa". Żenada! A kim on jest, żeby tak się publicznie wypowiadać o zwykłych, zabieganych kobietach?! No powiedzcie sami?!
    Tu mnie wnerwił! Teraz - jak widzę - przełączam kanał.

• Autor: marcia33 Data: 2008-12-19 12:49:52

Zgadzam się w stu procentach!!!Nie interesuje mnie jego upodobanie seksualne ale brak kultury jest ewidentne...to jak ocenia ubiór ludzi to masakra...nie każdego stać na ciuchy i buty z butiku i markowe...Facet dla mnie żenada!!!!

• Autor: Tolla Data: 2008-12-18 22:25:09

Gej, czy nie gej... Co za różnica! Wkoło pełno ludzi o odmiennych upodobaniach seksualnych. Zresztą nie ukrywa tego, że jest homoseksualistą. I niech sobie będzie. Ale moim skromnym zdaniem - stylista z niego żaden... I to by było na tyle

• Autor: vikunia Data: 2008-12-19 11:10:33

Oglądałam go w ,,Gwiazdy tańczą na lodzie,, i podobalo mi się jak wystawiał oceny. Był bardzo obiektywny i taktowny. I tak myslę, ze te prowokacje i czasami brak kultury to tylko przykrywka dla jego prawdziwej natury. On jest chyba bardzo niesmiały i zakompleksiony.

• Autor: jasia Data: 2008-12-20 09:52:32

Jak dla mnie, to facet jest ok.
    Krytycznym okiem oceni jak sie ubiera "gwiazda" i przecietny czlowiek
    i nie chodzi mu o to, żeby ubierać się "drogo", ale jak.
    Doprawdy niektorzy ludzie ubierają sie tak, jakby w domu lustra nie mieli.

Przejdź do pełnej wersji serwisu