Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Spontaniczny slub

• Autor: Maddalena Data: 2008-12-18 16:47:40

Dzisiaj bylam gosciem na slubie mojej hiszpanskiej przyjaciolki. Nie byloby moze wiele do opowiadania, gdyby nie fakt, ze Joachim poprosil Patricie o reke w piatek, w poniedzialek wybrali sie do USC, a dzisiaj o dziesiatej powiedzieli sobie "tak"! Poinformowana zostalam wczoraj, na szczescie mam urlop przeprowadzkowy i bylam na slubie tej zwariowanej parki:)
    Bylo bardzo zabawnie, Ci ktorzy dotarli byli jeszcze w stanie w szoku po wiadomosci. Najbardziej mama Joachima:) Mama Patricii nie dojechala z Hiszpanii z wiadomych wzgledow.
    Urzednik tak poprowadzil cala ceremonie, ze co chwile wybuchalismy smiechem, bylo bardzo wesolo i pomimo zimnej szaroburej pogody byla goraca atmosfera w stylu flamenco. Patricia zorganizowala sobie na predce przepiekna bordowa suknie i wielki szal w kwiaty. Wygladala bosko.
    Siupnijmy za Mloda Pare. Sa razem 5 lat, kochaja sie jak wariaci i ten slub byl calkowicie w ich stylu:))

• Autor: luckystar Data: 2008-12-18 16:55:44

Bardzo mi sie podobaja takie wlasnie sluby, wiec chetnie siupne za mloda pare:)) Moj byl moze nie az tak spontaniczny, bo bylismy zareczeni przez rok, ale odbyl sie w Las Vegas tylko przy swiadkach, ktorymi byli Tesc i Jego Przyjaciolka. Po slubie mielismy obiad w super eleganckiej restauracji i gry w kasynie do 4 rano w slubnych ubraniach. No ale w Vegas to normalka.
    Pomyslow na nietypowy slub mialam troche wiecej, ale w koncu wyjazd do Las Vegas byl najlepsza atrakcja dla nas samych.
    Mam tez klientke, ktora pojechala z chlopakiem (tez po 5 latach randkowania) do Las Vegas w czwartek i wlasnie w czwartek przy kolacji chlopak sie oswiadczyl, w piatek pojechali po licencje do urzedu, a w sobote byl slub. I potem sie okazalo, ze On mial to wszystko nagrane przed wyjazdem, bo w niedziele rano przylecieli Rodzice obojga i spedzili z nimi kolejne 3 dni.

• Autor: Maddalena Data: 2008-12-19 11:16:14

Marylko, ja chce te zdjecia ze slubu w Vegas zobaczyc!!

• Autor: luckystar Data: 2008-12-19 14:09:06

Czy ten email adres co mam jest ciagle aktualny ?? jesli nie, to przyslij mi nowy (moj jest w ustawieniach) i Ci wysle:)) Nie ma tam nic w sumie ciekawego, normalna kaplica, jakis pastor, calosc trwala wyjatkowo dlugo jak na vegasowe zwyczaje, bo ok 30 min.

• Autor: Maddalena Data: 2008-12-19 15:42:19

ten sam!:) czekam:)

• Autor: Beata500 Data: 2008-12-18 16:59:49

No to zdrówko Państwa Młodych!Życzę im wielu radosnych chwil.

• Autor: smakosia Data: 2008-12-18 19:11:10

Oby nigdy nie zabrakło im w życiu tej spontaniczności, radości, zdecydowania i oczywiście MIŁOŚCI

No to SIUP!

• Autor: crisen Data: 2008-12-18 19:18:40

Zdrowie!!! Wielu Wspólnych Szczęśliwych i Słonecznych Lat .

• Autor: bahus Data: 2008-12-19 15:00:10

A ja czytając początek myślałem, że poznali się w czwartek tego samego tygodnia.
    Bahus

• Autor: Maddalena Data: 2008-12-19 15:41:52

hahaha, to byloby juz bardzo nierozsadne:)

• Autor: Nostra2004 Data: 2009-01-01 02:48:34

...ale dopełniałoby obraz tej szalonej pary ! Życzę Im szczęścia, jak każdej istocie na ziemi i w niebie. Mam nadzieję, że ten spontan jest w pełni podszyty Miłością i tylko Miłością ! 100 lat!
    P. S. Zdjęcia to byśmy wszyscy chcieli zobaczyć!

• Autor: luckystar Data: 2009-01-01 15:37:50

Nostra, a skad ta watpliwosc?? przeciez Maddalena pisze wyraznie, ze Ci ludzie sa "para" od 5 lat....a ze spontaniczni?? No coz to jest wlasnie w/g mnie dowodem milosci, ktorej nie zabila codzienna rutyna.

• Autor: Nostra2004 Data: 2009-01-01 18:15:20

Nie mam wątpliwości co do Ich miłości , ale znam parę, która chodziła ze sobą 7 lat, kochają się do dziś, ale ślub wzięli, bo chłopaka zabierali do wojska. To moi rodzice !Pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2009-01-01 18:48:06

Slowem cel uswieca srodki i wszystkie drogi prowadza do Rzymu:)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu