Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Na przedświąteczne odstresowanie polecam "To właśnie miłość"

• Autor: jannaj Data: 2008-12-19 13:43:08

Kto oglądał "To właśnie miłość"? I kto uważa, że to jeden z najlepszych filmów? Jeśli ktoś nie oglądał będzię w najbliższą sobotę wieczorem. Polecam

• Autor: aloiram Data: 2008-12-19 14:14:24

Bardzo lubię ten film. Oglądam go, jak mam smutasa.

• Autor: till Data: 2008-12-19 14:18:48

:))) ale się cieszę!
    Lubię ten film!!!
    Nie przeszkadzała mi w nim nawet obecność Wiecznego Chłopca- H.Granta... trudno, widocznie Anglicy jeszcze nie zrozumieli, że można nakręcić komedię romantyczną bez jego udziału.
    I choć nie jest to ulubiony przeze mnie gatunek filmowy, to z przyjemnością spędzę wieczór w towarzystwie tych kilku par, ze szczególnym uwzględnieniem... no dobra, same sobie zdecydujcie, kto jest wart szczególnego uwzględnienia:)))).... zero sugestii z mojej strony :))))

• Autor: miauka Data: 2008-12-20 12:02:30

no i obejrzalam :)

till intryguje mnie teraz ta para, ktora szczegolnie do Ciebie przemowila :)

Mnie bardzo sie spodobal zwiazek brytyjsko portugalski :)

• Autor: cuma Data: 2008-12-19 15:17:17

Ja! Ja! Ja tak uważam! To jeden z moich ulubionych filmów! Oglądam go przynajmniej raz na rok,lub częściej. Znakomicie poprawia nastrój!Piosenkę rockmana mam wgraną w komórkę i zawsze się usmiecham gdy ją słyszę:):)Też gorąco polecam ten film!

• Autor: arabis Data: 2008-12-19 16:34:18

To odstresowywacz świąteczny ale nie tylko :) oglądam go nawet latem bo to po prostu świetna komedia z rewelacyjna obsadą :) o na jakim kanale i o której będzie w sobotę?

• Autor: justi28 Data: 2008-12-19 19:55:11

ja po prostu uwielbiam ten film!!! mam nawet płytę z muzyką -jest świetna;
    wielkie dzięki za przypomnienie, bo gdyby nie Ty jannaj to napewno przegapiłabym ten film 

• Autor: piegusowa Data: 2008-12-21 10:59:07

Świetny, luźny film.

Przejdź do pełnej wersji serwisu