Witajcie, w naszym wątku "blog" juz o niej wspomniałam ale postanowiłam założyc oddzielny wątek. Na Allegro ruszyła aukcja charytatywna dla mojego synka http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6021911 , na która serdecznie zapraszam, mozna coś ładnego wylicytować. A być moze znajdzie sie ktos chetny aby coś swojego a zbednego na taką aukcje nam podarować. Bedziemy wdzieczni!!! Pozdrawiam Hanka mama Kuby
Jeżeli ktoś zechciałby cos przekazać to wysyła to najpierw do mnie,ja robie zdjecia,opisuję i wrzucam na aukcjie i jak ktoś wygra licytacje to wysyłam.A pieniazki z licytacji wpływaja bezposrednio na konto fundacji, której Kuba jest podopiecznym. Dane adresowe podam przez GG 7355407( szybciej i wygodniej)
Kilka pytan: czy aukcja ma jakas terminowosc, co jezeli nie sprzedasz danego przedmiotu, kto ustala cene? I mailika podaj pls, bo ja gadu nie posiadam. Pozdrawiam!
Przedmioty na aukcji z reguły wystawiane są do 14 dni,jeżeli nie uda sie danego przedmiotu sprzedac w tym czasie to wystawiam go ponownie ( i tak w kółko aż sie sprzeda). Cenę ustalam sama (nie jest ona narzucana na Allegro), jezeli dostaje przedmiot od kogoś to cene ustalamy razem, bo ta osoba lepiej wie ile ten przedmiot moze być warty. A to mój mail hgenge@wp.pl
Witajcie,
w naszym wątku "blog" juz o niej wspomniałam ale postanowiłam założyc oddzielny wątek.
Na Allegro ruszyła aukcja charytatywna dla mojego synka http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6021911 , na która serdecznie zapraszam, mozna coś ładnego wylicytować.
A być moze znajdzie sie ktos chetny aby coś swojego a zbednego na taką aukcje nam podarować. Bedziemy wdzieczni!!!
Pozdrawiam
Hanka mama Kuby
W naszej galerii jest tyle pięknych prac :)) może ktoś podaruje swoje dzieła? Trzymam kciuki za powodzenie Haniu:)
Mari a co to za forum dla kolekcjonerów???Bo my dostalismy na aukcję pióro unikatowe "Lech Wałesa" i mogłabym je juz wystawic....
Odezwij sie do mnie:agnieszka.cerny@tiscali.cz
Handzik, w jaki sposob mozna dodac swoje prace do aukcji. Jak to wogole funkcjonuje?
Dane adresowe podam przez GG 7355407( szybciej i wygodniej)
Przedmioty na aukcji z reguły wystawiane są do 14 dni,jeżeli nie uda sie danego przedmiotu sprzedac w tym czasie to wystawiam go ponownie ( i tak w kółko aż sie sprzeda). Cenę ustalam sama (nie jest ona narzucana na Allegro), jezeli dostaje przedmiot od kogoś to cene ustalamy razem, bo ta osoba lepiej wie ile ten przedmiot moze być warty.
A to mój mail hgenge@wp.pl
do góry siup:)
siup na górę :))
Do Uleczka58:
Nie mogę znaleźć Twojego nr GG...Serdecznie dziękuję za przesyłkę!!!Pozdrawiam
odświeżę wątek :)) może ktoś skorzysta?