Jak wchodzę w jakikolwiek temat na forum za każdym razem muszę zaznaczać "pokazuj wszystkie wiadomości" a mimo teo i tak mi ich nie pokazuje. Jak chcę przeczytać następne wypowiedzi to muszę kliknąć na nicka i dopiero wtedy widzę tekst. Nie wiem czy ja coś dzisiaj pokiełbasiłam bo nigdy wcześniej tak nie było.
Hej, myszowata Chyba juz w porzo? Bo nic dalej nie piszesz, a może wiesz już jaka była przyczyna, podziel się efektem śledztwa, czasem mioże się to komuś (mnie również!) zdarzyć, to będziemy wiedzieli: co,jak i dlaczego. Pozdro
Chyba coś miałam zmienione w przeglądarce bo się "samo naprawiło". Tym bardziej, że jak sprawdzałam na drugim kompie to tam było ok. W każdym bądź razie jest dobrze ale jak to zrobiłam i co pokiełbasiłam to niewiem
Jak wchodzę w jakikolwiek temat na forum za każdym razem muszę zaznaczać "pokazuj wszystkie wiadomości" a mimo teo i tak mi ich nie pokazuje. Jak chcę przeczytać następne wypowiedzi to muszę kliknąć na nicka i dopiero wtedy widzę tekst. Nie wiem czy ja coś dzisiaj pokiełbasiłam bo nigdy wcześniej tak nie było.
U mnie jest dobrze.
I np. widzę coś takiego Wiadomość 2 w wątku
jako odpowiedź do 214209
Hej, myszowata
Chyba juz w porzo? Bo nic dalej nie piszesz, a może wiesz już jaka była przyczyna, podziel się efektem śledztwa, czasem mioże się to komuś (mnie również!) zdarzyć, to będziemy wiedzieli: co,jak i dlaczego.
Pozdro
Chyba coś miałam zmienione w przeglądarce bo się "samo naprawiło". Tym bardziej, że jak sprawdzałam na drugim kompie to tam było ok. W każdym bądź razie jest dobrze ale jak to zrobiłam i co pokiełbasiłam to niewiem