Forum

Kuchenne porady

gołąbki

  • Autor: Izzka Data: 2008-12-20 15:03:00

  • Autor: Izzka Data: 2008-12-20 15:04:28

    co zrobić aby gołąbki mogły trochę dłużej postać może mi ktoś powiedzieć?

  • Autor: ekkore Data: 2008-12-20 15:32:28

    zamrozić (tu czas leżakowania raczej nie ograniczony - i do wykorzystania na zawołanie).. Albo zaopatrzyć się w pojemniki próżniowe (tu tylko wydłuża się czas przechowywania a i trzeba zjeść w ciągu iluś tam  dni (chyba wydłuża czas przechowywania do 2 tygodni).

  • Autor: akinorew Data: 2008-12-20 16:59:38

    Można je też poupychać do słoika, zalać sosem i zawekować :)

  • Autor: alman Data: 2008-12-20 17:37:03

    Zawsze robię więcej i zamrażam, ale zamrażam takie tylko zawinięte w liście kapusty, potem gdy potrzebuję wkładam takie zamrożone do rondla i zapiekam w piekarniku /nie lubię gołąbków gotowanych/duszonych /.

Przejdź do pełnej wersji serwisu