To mała obiecana relacja;))). Wczoraj z Angielskiego pisemnego to jeszcze nie wiem ;/ ale cienko to widzę...tak bardzo po cichu liczę ze może 3 ...ale to bardzo po cichu!!! Na 7 zadań udało mi się odpisać 2:))), jednego nie zrobiłam a 4 zrobiłam sama...:))))
No a dziś z ustnych z chemii i podstaw przedsiebiorczości dostałam 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ups..dwie piątki...ale ulga,a nerwy to mi dopiero teraz przechodzą:)))
Gratulacje Grażynko!!! No ,a skoro z chemi i przedsiębiorczości masz razem 10, to jest okazja żeby ten wzór chemiczny C2H5OH zbadać organoleptycznie Pozdrawiam:)
Dziekuję Wam ślicznie:)) .Przede mną jeszcze polski i matematyka. Matematyki sie nie boję,ale polskiego..uuuuuuu No i angielski ustny. Ale i tak jest super:). Cieszy mnie to bo to takie oderwanie od codzienności i ta adrenalina jest taka inna niż przy zmartwieniach. Jak narazie odbieram naukę jako ciekawostki. Nawet z chemii wiem więcej niz przez wszystkie lata nauki:))). ....choć zapewne to niewiele;) Ale z tych piątek to się cieszę niesamowicie, tym bardziej ze przedsiębiorczości już nie mam i ta ocena bedzie na końcowym swiadectwie:). Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:)
Grażka, PYYYYYYYYYYYYCHOL wielki masz ode mnie. Co by nie powiedzieć: jesteś WIELKA jako Kobieta, Matka i nie tylko ... nawet jako Uczennica !!! Niejeden facet mógłby, ba POWINIEN brać z Ciebie przykład. Według mnie zasługujesz, co tam zasługujesz, ja jedoosobowo uzurpuję sobie to prawo, nadaję Ci tytuł:
OOOO,,,to wspanialy pomysl Janku!!!! Grazyna- Tiger "Zarlokiem Roku 2008" , oczywiscie!!!! Sle serdecznosci i gratulacje dla wspanialej Mamy i Kobiety!!!!!!!!
Wiesz , w sumie to nie ma za co podziwiać:) naprawdę... ja dopiero teraz nauczyłam sie posługiwać Tablicą Mendelejewa i innymi. ...w sumie to nie widzialam wcześniej ze inne są:))). Pozdrawiam Wszystkich:)
No to sie chwalę:)))) Tak wiec dzis miałam egzamin ustny z angielskiego i pisemny z Polskiego. Dowiedziałam sie że z pisemnego angielskiego dostałam 4!!!:))) odpowiedziałam na 3 , bo opisałam obrazek na 5 ale nie potrafiłam jeszcze rozmawiać. No i w sumie biorąc pod uwagę całość semestru wyszła 4:)))
A z polskiego to mi brakło 1 punktu do 5!!!! Kurcze! .....i nie musiała bym jutro zdawać ustnego:), a tak to napewno lekko jutro nie bedzie. Ale co tam!:)).....bo wiecie jak to ze mną, ja lubie mówić...tylko nie na temat :)))
Ale i tak jestem z siebie ogromnie dumna ;))).... i proszę o kciuki jutro:)))) duuuuuuuużo kciukow:)
A tam zdolniacha:))) fuksiara bardziej:))) ...dzięki:), jutro doniosę resztę:)), choć z pisemnego z matmy to pewnie wyniki będą dopiero za tydzień przed ustnym. ...ale co tam:)
To mała obiecana relacja;))).
...:))))
...ale ulga,a nerwy to mi dopiero teraz przechodzą:)))
Wczoraj z Angielskiego pisemnego to jeszcze nie wiem ;/ ale cienko to widzę...tak bardzo po cichu liczę ze może 3 ...ale to bardzo po cichu!!!
Na 7 zadań udało mi się odpisać 2:))), jednego nie zrobiłam a 4 zrobiłam sama
No a dziś z ustnych z chemii i podstaw przedsiebiorczości dostałam 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ups..dwie piątki
Gratuluje!!!!!!
no i gratuluje uczennico ! :)
Najlepsze chwile sa po egzaminie, gdyz stres schodzi momentalnie ;) Gratuluje, zdolna kobieto! :)))
Wielkie gratulacje:)))
Jesteś Wielka,gratulacje.Świetny robisz sobie prezent pod choinkę.Za chemię zdana na piątkę masz u mnie 10!!!!!!!!!!!!!!
Znów udowodzniłaś sobie i przy okazji nam, że jesteś nie tylko wspaniałą i dzielną mamą ale też zdolną uczennicą. Serdecznie gratuluję
Gratulacje Grażynko!!! No ,a skoro z chemi i przedsiębiorczości masz razem 10, to jest okazja żeby ten wzór chemiczny C2H5OH zbadać organoleptycznie Pozdrawiam:)
Gratulacje! Zdolniacha z Ciebie!
No to GRATULACJE !!!!! i buziaki serdeczne przesylam :))
Gratulację! Trzymaj tak dalej!!!
Moje gratulacje, jesteś wielka
Wielkie Gratulacje :)
Dziekuję Wam ślicznie:)) .Przede mną jeszcze polski i matematyka. Matematyki sie nie boję,ale polskiego..uuuuuuu
No i angielski ustny. Ale i tak jest super:). Cieszy mnie to bo to takie oderwanie od codzienności i ta adrenalina jest taka inna niż przy zmartwieniach. Jak narazie odbieram naukę jako ciekawostki. Nawet z chemii wiem więcej niz przez wszystkie lata nauki:))). ....choć zapewne to niewiele;)
Ale z tych piątek to się cieszę niesamowicie, tym bardziej ze przedsiębiorczości już nie mam i ta ocena bedzie na końcowym swiadectwie:).
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:)
..a co z tym polskim?
Przerobilam już pytania zostalo tylko do glowy powkladać:)))
Grażka,
PYYYYYYYYYYYYCHOL wielki masz ode mnie.
Co by nie powiedzieć: jesteś WIELKA jako Kobieta, Matka i nie tylko ... nawet jako Uczennica !!!
Niejeden facet
mógłby, ba POWINIEN brać z Ciebie przykład.Według mnie zasługujesz, co tam zasługujesz, ja jedoosobowo uzurpuję sobie to prawo, nadaję Ci tytuł:
ŻARŁOKA ROKU 2008
Kazik - Janek
Sle serdecznosci i gratulacje dla wspanialej Mamy i Kobiety!!!!!!!!
Tajger, BRAWO tak trzymaj.
Przy okazji, jednoosobowo uzurpuję sobie prawo i Jankowi-Kazikowi nadaję tytuł:
WIELKIEGO PYCHOLA ROKU 2008
________________________________________________________________jan
La
Fajnie jest coś takiego usłyszeć
Gratulacje i trzymaj tak dalej
:))) Fantastycznie!!! A już za chemię podziwiam najbardziej jak potrafię!!!
Wiesz , w sumie to nie ma za co podziwiać:) naprawdę... ja dopiero teraz nauczyłam sie posługiwać Tablicą Mendelejewa i innymi. ...w sumie to nie widzialam wcześniej ze inne są:))). Pozdrawiam Wszystkich:)
No to sie chwalę:))))
Tak wiec dzis miałam egzamin ustny z angielskiego i pisemny z Polskiego.
Dowiedziałam sie że z pisemnego angielskiego dostałam 4!!!:))) odpowiedziałam na 3 , bo opisałam obrazek na 5 ale nie potrafiłam jeszcze rozmawiać. No i w sumie biorąc pod uwagę całość semestru wyszła 4:)))
A z polskiego to mi brakło 1 punktu do 5!!!! Kurcze! .....i nie musiała bym jutro zdawać ustnego:), a tak to napewno lekko jutro nie bedzie. Ale co tam!:)).....bo wiecie jak to ze mną, ja lubie mówić...tylko nie na temat :)))
Ale i tak jestem z siebie ogromnie dumna ;))).... i proszę o kciuki jutro:)))) duuuuuuuużo kciukow:)
O kurcze!!!!! Ty zdolniacho! Niech Cię uściskam
Trzymam kciuki i czekam na kolejne wieści (i tak wiem, że będą dobre).
A tam zdolniacha:))) fuksiara bardziej:))) ...dzięki:), jutro doniosę resztę:)), choć z pisemnego z matmy to pewnie wyniki będą dopiero za tydzień przed ustnym. ...ale co tam:)
Gratulacje !
Dzięki:) Jutro sie okaże co z tych pierwiastków i potęg zrozumiałam:)))
Kciuki mocno trzymane:)
Brawo i gratuluje!!!!!!!
Gratuluję bardzo. Podziwiam Cię ogromnie. I życzę dalszych sukcesów.