Z okazji urodzin życzę ci aby jedynymi łzami, które pojawią się w twoich oczach, były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy, nie zakryły chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, radość i i miłość były przeznaczeniem Twych dni!
Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe,co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie < szczęście> oraz tradycyjnych Sto Lat życzy bytomianka,
No i ode mnie Rozyczko wazystkiego najlepszego Ci zycze zdrowia szczescia oraz pociechy z RODZICOW No i oczywiscie samych szostek w szkole i spelnienoia marzen Sciskam serdecznie!
Wszystkiego naj,naj....Spelnienia marzen :):):)
Życze Ci Różyczko spełnienia marzeń, zdrowia, radosnych dni i spotykania na swojej drodze tylko życzliwych Ci ludzi
.
Ile godzin bije czas? Ile liści sypie las? Tyle szczęścia i słodyczy Malinka tobie życzy
.
Wszystkiego najlepszego!!
Wszystkiego Najlepszego!
Z okazji urodzin życzę ci aby jedynymi łzami, które pojawią się w twoich oczach, były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy, nie zakryły chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, radość i i miłość były przeznaczeniem Twych dni!
Wszystkiego Najlepszego
Różyczko, samych szczęśliwych chwil w życiu i spełnienia wszelkich marzeń
Rozyczko,
Wszystkiego co w zyciu najpiekniejsze.
Aniu wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka, uśmiechu i spełnienie marzeń. A moje marzenie jest dalej... o taką synową hehe
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i dużo szczęścia
Wszystkiego najlepszego !!!
100 lat w zdrowiu!!!
Wszystkiego najlepszego,sto lat ,sto lat!!!
Samych pogodnych dni .
Wszystkiego co najlepsze,
co dobre i miłe,co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie < szczęście>
oraz tradycyjnych Sto Lat
życzy bytomianka,
wszystkiego najlepszego
Wszystkiego naj naj.... i miłego świętowania w gronie bliskich!!! ;)
Wszystkiego najlepszego.
Różyczko,życzę Ci
aby każdy następny rok był
niesamowity i wyjątkowy
Basia
Rózyczko,zyczę CI wszystkiego najlepszego.
No i ode mnie Rozyczko wazystkiego najlepszego Ci zycze zdrowia szczescia oraz pociechy z RODZICOW
No i oczywiscie samych szostek w szkole i spelnienoia marzen Sciskam serdecznie!
Jesteście kochane:)) wszystkim bardzo, bardzo, dziękuję za życzenia,
jest mi bardzo miło.
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego!!!
Życze Ci Dnia Urodzin który przyniesie to,
co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli
i nadzwyczajne szczęście.
spóźnione , lecz nie mniej szczere życzenia wszystkiego najlepszego , od makusi