Chciała bym wiedzieć od kiedy istnieje WŻ i jakie osoby zalogowały się na niej jako pierwsze. Kto jest założycielem strony (jeżeli nie jest to tajemnica)? Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość?
Autor: bahus Temat: Witam wszystkich nowo przybyłych. Data: 2004-05-03 23:15:58
Moi drodzy, bardzo się cieszę że tylu z Was udało mi się przekonać do zainstalowania się na tej stronce. Próbowalem Wam więcej napisać ale na Mniamie jak wiecie niewygodne wątki są usuwane. Na tej stronce jestem już od roku, początkowo administratorzy WŻ dziwili się jaki mam cel umieszczając swoje przepisy równolegle na Mniamie i WŻ. Praktyka pokazała że nie było to takie bezcelowe działanie. Tym sposobem możecie nadal z moich przepisów bezpłatnie korzystać. Dostalem dużo maili z zapytaniem czy tutaj jest takie samo forum jak na Mniamie. Mówiąc szczerze, to wymaga ono jeszcze dopracowania, ale myślę że wkrótce dorówna a nawet prześcignie Mniama. Zaletą tej strony (i to wielką) jest to że wszyscy użytkownicy są równi. Zwróćcie uwagę że autorzy strony są umieszczeni w spisie użytkowników na tych samych zasadach co inni (wg. alfabetu). Wiem że jeszcze wielu ze "starej gwardii" czujących się oszukanymi na Mniamie jeszcze tu dołączy. Trochę się boję namawiać, bo nie wiem czy WŻ jest w stanie "udźwignąć" wzmożony napływ nowych użytkowników. Bahus
Wiadomość 2 w wątku jako odpowiedź do 1
Autor: Pampas Temat: Odp: Witam wszystkich nowo przybyłych. Data: 2004-05-04 04:57:47
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > czujących się oszukanymi na Mniamie jeszcze tu dołączy. Trochę się boję > namawiać, bo nie wiem czy WŻ jest w stanie "udźwignąć" wzmożony napływ nowych > użytkowników. Wytrzyma bez problemu.
Znalazłam kiedyś w przepisach (na starym kompie) swoją rejestrację z chyba 2002 roku. Potem było długo, długo nic (pewnie wtedy szukałam tylko konkretnego przepisu), a potem nie mogłam się zalogować po długiej przerwie. Stąd ponowne konto w 2006, tuż przed awarią. Swoją drogą, stronka była wtedy (w 2002) -na niebiesko chyba ?- mocno zgrzebna ;) Tym bardziej teraz cieszy oko, ducha i podniebienie :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich WuŻeTowiczów ! Paola :)
mnie sie wydaje ze zaczelo sie to nascie lat temu jak to wkn pierwszy raz poznala pampasa:) hmmm trafila mu do serca przez zoladek i tak jakos sie zaczelo :):):):):) ale to oni musza powiedziec jak to bylo na prawde:):):):)
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: > mnie sie wydaje ze zaczelo sie to nascie lat temu jak to wkn pierwszy raz > poznala pampasa:)hmmm trafila mu do serca przez zoladek i tak jakos sie > zaczelo :):):):):)ale to oni musza powiedziec jak to bylo na prawde:):):):) Masz rację Bodek od poznania pierwszy raz Wkn pewnie już po raz któryś poznaje i poznaje Pampasa,przecież facetów tak trudno od razu poznać.
Tylko że połowa tych przepisów to przedpotop i powinnam w nich zrobić gruntowne porządki. A wieża pewnie podoba Ci się tylko dlatego, że piwsko obok niej stoi ;P
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Tylko że połowa tych przepisów to przedpotop i powinnam w nich zrobić > gruntowne porządki.A wieża pewnie podoba Ci się tylko dlatego, że piwsko obok > niej stoi ;P
Przyznam się bez bicia, że to piwsko też "mnię się spodobawszy" przy tej wieży Bahus
Wkn, zerknęłam w Twój profil i "powaliłaś" mnie tym ostatnim zdaniem. Niech Cię uściskam! Baaaardzo lubię ludzi, którzy potrafią wprowadzić trochę "bajki" do swojego życia
No wiesz co, prawdę nazywać bajką. Przecież Wkn piszesama, że nie lubi ,...mijać się z prawdą Swoją drogą, ta Wieża koło wieży bardziej mnie się widzi, taka bardziej sexy i wogóle
Chciała bym wiedzieć od kiedy istnieje WŻ i jakie osoby zalogowały się na niej jako pierwsze. Kto jest założycielem strony (jeżeli nie jest to tajemnica)? Czy ktoś może zaspokoić moją ciekawość?
mnie tez ta ciekawosc zżera juz od dawna! załozycieli znam ale jak powstawała ta stronka!jest superrr!
Kochani, poczekajcie z tym tematem, niech skończą się Święta. Wszyscy zaganiani......
Cofnijcie się do początków.
Autor: bahus
Temat: Witam wszystkich nowo przybyłych.
Data: 2004-05-03 23:15:58
Bahus
jako odpowiedź do 1
Temat: Odp: Witam wszystkich nowo przybyłych.
Data: 2004-05-04 04:57:47
> czujących się oszukanymi na Mniamie jeszcze tu dołączy. Trochę się boję
> namawiać, bo nie wiem czy WŻ jest w stanie "udźwignąć" wzmożony napływ nowych
> użytkowników.
Wytrzyma bez problemu.
Strona wystartowała znacznie wcześniej niż te wpisy są datowane. Premiera była w sierpniu 2001.
Ciekawy temat, moze cos wiecej? :)
Ha, może kiedyś znienacka, nie uprzedzając nikogo, zdradzimy tajemnicę istnienia strony :D
A kto mi pomagal we wlozeniu przepisow ??? Przy zakladaniu kuchni szwedzkiej???? Fajnie, fajnie bylo wtedy:)))
Znalazłam kiedyś w przepisach (na starym kompie) swoją rejestrację z chyba 2002 roku. Potem było długo, długo nic (pewnie wtedy szukałam tylko konkretnego przepisu), a potem nie mogłam się zalogować po długiej przerwie.
Stąd ponowne konto w 2006, tuż przed awarią.
Swoją drogą, stronka była wtedy (w 2002) -na niebiesko chyba ?- mocno zgrzebna ;)
Tym bardziej teraz cieszy oko, ducha i podniebienie :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich WuŻeTowiczów ! Paola :)
...historia robi sie ciekawa
Historia???
mnie sie wydaje ze zaczelo sie to nascie lat temu jak to wkn pierwszy raz poznala pampasa:)
hmmm
trafila mu do serca przez zoladek i tak jakos sie zaczelo :):):):):)
ale to oni musza powiedziec jak to bylo na prawde:):):):)
To WKN i Pampas są małżeństwem?
No i Bodek gaduła teraz oberwie :) hahahaha
?????? po 2 latach tutaj i nie wiesz:)))
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:
> mnie sie wydaje ze zaczelo sie to nascie lat temu jak to wkn pierwszy raz
> poznala pampasa:)hmmm trafila mu do serca przez zoladek i tak jakos sie
> zaczelo :):):):):)ale to oni musza powiedziec jak to bylo na prawde:):):):)
Masz rację Bodek od poznania pierwszy raz Wkn pewnie już po raz któryś poznaje i poznaje Pampasa,przecież facetów tak trudno od razu poznać.
popatrz :) jak oni sie tak poznawaja to wkn wrzuca coraz to wiecej przepisow :) hehehe
ps. ma wpisane 355 :):):):)
a do tego jaka fajna budowle ma w ustawieniach :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tylko że połowa tych przepisów to przedpotop i powinnam w nich zrobić gruntowne porządki.
A wieża pewnie podoba Ci się tylko dlatego, że piwsko obok niej stoi ;P
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Tylko że połowa tych przepisów to przedpotop i powinnam w nich zrobić
> gruntowne porządki.A wieża pewnie podoba Ci się tylko dlatego, że piwsko obok
> niej stoi ;P
Przyznam się bez bicia, że to piwsko też "mnię się spodobawszy" przy tej wieży
Bahus
Wkn, zerknęłam w Twój profil i "powaliłaś" mnie tym ostatnim zdaniem. Niech Cię uściskam! Baaaardzo lubię ludzi, którzy potrafią wprowadzić trochę "bajki" do swojego życia
No wiesz co, prawdę nazywać bajką.
Przecież Wkn piszesama, że nie lubi ,...mijać się z prawdą
Swoją drogą, ta Wieża koło wieży bardziej mnie się widzi, taka bardziej sexy i wogóle