Gratulacje!! Wnusia jest sliczna, z reszta wszystkie dzieci sa ladne:-)) Duzo zdroweczka dla slodkiej kruszynki i dla jej mamusi. Zosiu otrzymalas najwspanialszy i najcenniejszy prezent. Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam :-)
Zosiu, moje gratulacje to chyba najpiękniejszy prezent jaki moze być. Wzruszyłam się bardzo....... Zdrowych, wesołych świąt dla was wszystkich a szczególnie dla tej wyjątkowej kruszynki.
Mam juz prezent pod choinke urodziła mi sie wnuczka Zosia
Gratulacje!! Wesołych Świąt!! :)
Gratuluje babci i rodzicom! Jest przesliczna!!!!! Wszystkiego najlepszego,Wesolych Swiat.
Zosiu, gratulacje!!!! Ona jest idealna:))))))) no i do tego jeszcze Zosia :)))))
Zosiu, to chyba najpiekniejszy prezent !!! Sliczna ta mala Zosia:)) Niech sie chowa zdrowo i przynosi Rodzicom i Babci wiele radosci.
To takie "cudne" prezenty można znaleźć pod choinką? Gratuluję!
Zosiu, gratuluję !!!!! prezent wspaniały:))) pozdrowienia dla szczęśliwych rodziców:)) A małej Zosieńce dużo zdrówka!!
Zosiu, moje gratulacje to chyba najpiękniejszy prezent jaki moze być. Wzruszyłam się bardzo.......
Zdrowych, wesołych świąt dla was wszystkich a szczególnie dla tej wyjątkowej kruszynki.
Zosiu masz najwspanialszy prezent jaki można dostać! Gratuluję pięknej wnusi! Niech się zdrowo chowa wam ta mała kruszynka! Pozdrawiam
Gratuluje slodkiego bobaska i zycze calej rodzince Wesolych Swiat! (az by sie chcialo uscisnac to malenstwo , a braciszek jaki dumny...)
jak slicznie, przytomnie patrzy:)) Gratuluje serdecznie. Wspanialy prezent!
Zosieńka jest słodka, podobnie jak towarzyszący jej osobnik
Jest prześliczna! Wspaniały prezent. Moje gratulacje.
Prezent śliczny, Gratuluję.
To prezent "długoterminowy", permanentny, że tak powiem. Gratulacje!!
Zosiu - gratuluję wnusi imienniczki :))
Zyczę całej Rodzince wiele pociechy z .... Pociechy :))))