Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Serdecznie witam i zycze wesolych swiat i....

• Autor: Transylwania Data: 2008-12-23 10:49:16

Kochane Zarloczki – ten mily roczek ubiega niestety koncowi, robimy porzadki no i odpracowujemy ostatnie zaleglosci... Jedna z moich ostatnich zaleglosci jest oficjalne przywitanie sie z wami. Buszuje na WZ juz od paru miesiecy. Wpadlam na was kompletnie przypadkowo poszukujac przepisow na przetwory (uwielbiam robic przetwory). Ja jestem jak taki chomiczek – co sie da – wsadzam w sloiczek! Szperajac w necie wpadlam na komentarz, w ktorym wspomnial ktos o WZ  nazwajac ta strone „kopalnia przepisow“. Biegiem polecialam do tej „kopalni“ – dalam sie zaczarowac i uzaleznic! Mam teraz trzy nalogi (bo papierosy juz zucilam ;o) – mianowicie slodycze, kawe no i WZ! Jak przynajmniej raz na dzien nie zerkne co jest nowego to sie robie chora... Wiele przepisow jest juz w mojej kuchni sprawdzonych, wiele czeka grzecznie na swoja kolej. Zawsze staram sie tez oddac komentarz, co uwazam za bardzo wazne (jednak oddaje jedynie pozytywne, nie lubie nikogo krytyzowac kogo nie znam). W tym krotkim czasie sie duzo od was nauczylam, poznalam wielu milych Zarloczkow – na WZ czuje sie „jak w domu“.... Przy tej okazji bardzo wszystkim dziekuje za ich wspaniale przepisy, inspiracje, pomoc i wsparcie! Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego Nowego Roku 2009 – zyczy wam z calego serca Ewa

• Autor: carmen112 Data: 2008-12-23 11:50:13

Caluski , Pozdrowienia i Wesołych Swiat...

• Autor: mags Data: 2008-12-23 13:58:51

a ja,Życzę Ci nadziei,                                                       
    własnego skrawka nieba,
    zadumy nad płomieniem świecy,
    filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
    piękna poezji, muzyki,
    pogodnych świąt zimowych,
    odpoczynku, zwolnienia oddechu,
    nabrania dystansu do tego co wokół,
    chwil roziskrzonych kolędą,
    śmiechem i wspomnieniami.
    Wesołych Świąt!

• Autor: bytomianka Data: 2008-12-23 16:10:18

Wesołych i zdrowych Świąt!

• Autor: Mloda Data: 2008-12-23 18:02:18

Witaj serdecznie!

Wesołych Świąt!!!

• Autor: zielona70 Data: 2008-12-23 20:29:41

Dziękuję uprzejmie za życzenia świąteczno-noworoczneRównież zasyłam serdeczne pozdrowienia w DNIU IMIENIN EWKO!!!-Ania

• Autor: basiaaa Data: 2008-12-23 20:58:17

W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi , niech wam jak najlepiej w życiu się powodzi, zaś w Nowym Roku o każdej godzinie, niech nic co dobre was w życiu nie minie!

• Autor: mariaand Data: 2008-12-24 00:09:11

Czuj się jak w domu!!!!

Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

• Autor: krysta Data: 2008-12-25 02:45:46

Witaj!!!
    Zdrowych,pogodnych Świąt życzę.

• Autor: olinka76 Data: 2008-12-26 19:39:28

Witam serdecznie

Przejdź do pełnej wersji serwisu