Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Czu ktoś tu widział?

• Autor: tajger Data: 2008-12-23 21:30:00

Czy ktoś może widział moje chęci,
    może napotkał je ktoś?
    Trochę malutkie były,lecz jeśli widziałeś
    to zgłoś się,zgłoś...
    Odeszły ode mnie niedobre te,
    a skończyć robotę chce.
    Bo święta tuż ...tuż,zbliżają się już
    i chęci potrzebne bo ręce me biedne
    zaganiam do roboty...lecz robić nie mają ochoty...

ehhh...

• Autor: smakosia Data: 2008-12-23 21:44:35

Tajgerku, już biegnę do Ciebie. Mam dwie wolne ręce więc pożyczę Tobie. Dam Ci też na zawsze energię co prosto z serducha leci i rozgrzewa solidnie. A na koniec dorzucę uściski serdeczne oraz życzenia siły i wytrwałości. Dasz radę! Buziaki i życzenia zdrowych i radosnych świąt dla Ciebie i chłopaków

• Autor: tajger Data: 2008-12-23 21:46:36

Ooooooo..........juz lepiej trochę:)))... to idę nastawie niech sie chociaż gotuje

I WESOŁYCH ŚWIĄT

• Autor: mary50 Data: 2008-12-23 22:55:35

Tajgerku wiem ,ze we wszystkim dasz sobie rade,jestes bardzo dzielna.Zobaczysz wszystko pojdzie jaj z platka.Ja zycze Tobie i chlopcom pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz aby Twoje pragnienia spelnily sie w Nowym Roku.Powodzenia.Maria

• Autor: tajger Data: 2008-12-23 23:08:54

Dziękuję...I Wasze marzenia też niech się spełniają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor: piegusowa Data: 2008-12-23 21:49:09

Nie jesteś sama. Mnie się też nie chce, ale musimy odpoczywać.
     My, kobiety, zbyt dużo na siebie bierzemy.
    Może coś wykreślmy z listy ( ja bez list nie funkcjonuję) i odsapnijmy nieco. Pozdrawiam ( też leniwie, choć powinnam dziś biegać, pichcić, sprzątać itd itp)

• Autor: tajger Data: 2008-12-23 23:14:19

Masz rację... zbyt dużo...w kuchni powinni pracować mężczyźni

• Autor: Kropcia Data: 2008-12-23 22:47:49

No Kochana, kto jak kto, ale Ty dasz radę ze wszystkim! Ja też dopiero co usiadłam, a jeszcze jutro praca i potem jeszcze kilka "rzeczy" do zrobienia. Masz pomocników dwóch, ja jednego, więc będzie wszystko ok!!! 

• Autor: tajger Data: 2008-12-23 23:11:24

heh...przypaliłam kapustę...............jakie chęci taka robota

• Autor: Elek Data: 2008-12-23 23:59:21

Tajgerku ... no to i ja muszę się przyznać ,że należę też do ........ tych chcących   niechcący ;p;p;p   :)))))))))

Napewno Sierściuszku ze wszystkim zdążysz i będzie OK !!!

Najlepszegooooooooo świątecznie :)))))))

• Autor: tajger Data: 2008-12-24 00:13:11

A pewnie ze zdążę;) Chciałam sobie tylko tak popyskować trochę bo wiesz jak to jest......

...ale przyznajcie sie kochani... czy Wam tak wszystko idzie gladko???...nic nie narozrabialiście??? nic a nic???

• Autor: kokliko Data: 2008-12-25 10:35:04

Tajgerku kochany, jest juz po, jesli o mnie to nie wykonalam z piec przemyslanych i jakos nawet nikt sie nie domyslil, czyli daje do myslenia na nastepny rok, a to co przemyslalam  i przepracowalam (np. USZKA).
    UCALOWANIA, chocby  zabrzbmnialo  jak z wczoraj. 

• Autor: Nostra2004 Data: 2009-01-01 03:19:50

Świeta minęły, więc sprzątaniei gotowanie na bok ! Teraz nauka najważniejsza...Pewnie teraz śpisz po Sylwestrze, ale kiedy włączysz rano komputer i będziesz wgłębiać się w matmę, pamiętaj : teraz matma ; a jeśli wzięłaś się za nią z odrobina serca -odwdzięczy Ci się dobrą oceną. Nie ucz się na pamięć, postaraj się po zamknięciu oczu wszystko sobie wyobrazić - te osie współrzednych, plusy i minusy, wartości bezwzględne...Wszystko będzie OK.Pozdro

Przejdź do pełnej wersji serwisu