Czy ktoś może widział moje chęci, może napotkał je ktoś? Trochę malutkie były,lecz jeśli widziałeś to zgłoś się,zgłoś... Odeszły ode mnie niedobre te, a skończyć robotę chce. Bo święta tuż ...tuż,zbliżają się już i chęci potrzebne bo ręce me biedne zaganiam do roboty...lecz robić nie mają ochoty...
Tajgerku, już biegnę do Ciebie. Mam dwie wolne ręce więc pożyczę Tobie. Dam Ci też na zawsze energię co prosto z serducha leci i rozgrzewa solidnie. A na koniec dorzucę uściski serdeczne oraz życzenia siły i wytrwałości. Dasz radę! Buziaki i życzenia zdrowych i radosnych świąt dla Ciebie i chłopaków
Tajgerku wiem ,ze we wszystkim dasz sobie rade,jestes bardzo dzielna.Zobaczysz wszystko pojdzie jaj z platka.Ja zycze Tobie i chlopcom pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz aby Twoje pragnienia spelnily sie w Nowym Roku.Powodzenia.Maria
Nie jesteś sama. Mnie się też nie chce, ale musimy odpoczywać. My, kobiety, zbyt dużo na siebie bierzemy. Może coś wykreślmy z listy ( ja bez list nie funkcjonuję) i odsapnijmy nieco. Pozdrawiam ( też leniwie, choć powinnam dziś biegać, pichcić, sprzątać itd itp)
No Kochana, kto jak kto, ale Ty dasz radę ze wszystkim! Ja też dopiero co usiadłam, a jeszcze jutro praca i potem jeszcze kilka "rzeczy" do zrobienia. Masz pomocników dwóch, ja jednego, więc będzie wszystko ok!!!
Tajgerku kochany, jest juz po, jesli o mnie to nie wykonalam z piec przemyslanych i jakos nawet nikt sie nie domyslil, czyli daje do myslenia na nastepny rok, a to co przemyslalam i przepracowalam (np. USZKA). UCALOWANIA, chocby zabrzbmnialo jak z wczoraj.
Świeta minęły, więc sprzątaniei gotowanie na bok ! Teraz nauka najważniejsza...Pewnie teraz śpisz po Sylwestrze, ale kiedy włączysz rano komputer i będziesz wgłębiać się w matmę, pamiętaj : teraz matma ; a jeśli wzięłaś się za nią z odrobina serca -odwdzięczy Ci się dobrą oceną. Nie ucz się na pamięć, postaraj się po zamknięciu oczu wszystko sobie wyobrazić - te osie współrzednych, plusy i minusy, wartości bezwzględne...Wszystko będzie OK.Pozdro
Czy ktoś może widział moje chęci,
może napotkał je ktoś?
Trochę malutkie były,lecz jeśli widziałeś
to zgłoś się,zgłoś...
Odeszły ode mnie niedobre te,
a skończyć robotę chce.
Bo święta tuż ...tuż,zbliżają się już
i chęci potrzebne bo ręce me biedne
zaganiam do roboty...lecz robić nie mają ochoty...
ehhh...
Tajgerku, już biegnę do Ciebie. Mam dwie wolne ręce więc pożyczę Tobie. Dam Ci też na zawsze energię co prosto z serducha leci i rozgrzewa solidnie. A na koniec dorzucę uściski serdeczne oraz życzenia siły i wytrwałości. Dasz radę! Buziaki i życzenia zdrowych i radosnych świąt dla Ciebie i chłopaków
Ooooooo..........juz lepiej trochę:)))... to idę nastawie niech sie chociaż gotuje
I WESOŁYCH ŚWIĄT
Tajgerku wiem ,ze we wszystkim dasz sobie rade,jestes bardzo dzielna.Zobaczysz wszystko pojdzie jaj z platka.Ja zycze Tobie i chlopcom pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz aby Twoje pragnienia spelnily sie w Nowym Roku.Powodzenia.Maria
Nie jesteś sama. Mnie się też nie chce, ale musimy odpoczywać.
My, kobiety, zbyt dużo na siebie bierzemy.
Może coś wykreślmy z listy ( ja bez list nie funkcjonuję) i odsapnijmy nieco. Pozdrawiam ( też leniwie, choć powinnam dziś biegać, pichcić, sprzątać itd itp)
Masz rację... zbyt dużo...w kuchni powinni pracować mężczyźni
No Kochana, kto jak kto, ale Ty dasz radę ze wszystkim! Ja też dopiero co usiadłam, a jeszcze jutro praca i potem jeszcze kilka "rzeczy" do zrobienia. Masz pomocników dwóch, ja jednego, więc będzie wszystko ok!!!
heh...przypaliłam kapustę
...............jakie chęci taka robota
Tajgerku ... no to i ja muszę się przyznać ,że należę też do ........ tych chcących niechcący ;p;p;p :)))))))))
Napewno Sierściuszku ze wszystkim zdążysz i będzie OK !!!
Najlepszegooooooooo świątecznie :)))))))
A pewnie ze zdążę;) Chciałam sobie tylko tak popyskować trochę bo wiesz jak to jest......
...nic nie narozrabialiście??? nic a nic???
...ale przyznajcie sie kochani... czy Wam tak wszystko idzie gladko???
Tajgerku kochany, jest juz po, jesli o mnie to nie wykonalam z piec przemyslanych i jakos nawet nikt sie nie domyslil, czyli daje do myslenia na nastepny rok, a to co przemyslalam i przepracowalam (np. USZKA).
UCALOWANIA, chocby zabrzbmnialo jak z wczoraj.
Świeta minęły, więc sprzątaniei gotowanie na bok ! Teraz nauka najważniejsza...Pewnie teraz śpisz po Sylwestrze, ale kiedy włączysz rano komputer i będziesz wgłębiać się w matmę, pamiętaj : teraz matma ; a jeśli wzięłaś się za nią z odrobina serca -odwdzięczy Ci się dobrą oceną. Nie ucz się na pamięć, postaraj się po zamknięciu oczu wszystko sobie wyobrazić - te osie współrzednych, plusy i minusy, wartości bezwzględne...Wszystko będzie OK.Pozdro