Imieniny - dzień radosny,
pełen kwiatów, zapach wiosny.
Wszyscy złożyć chcą życzenia:
zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech Ci słońce zawsze świeci
i niech czas radośnie leci.
Niech odejdą smutki, złości
i powróci czas radości.
Te życzenia, choć z daleka
płyną jak wpatrzona rzeka
i choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone.
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE TOMCIO !!!!!
....................................................................................................................................
ps.strasznie mi przykro ale nie mam opcji wklejenia nawet kwiatka,buziaczka itp :-( nie wiem dlaczego ale zniknęła mi ta opcja z forum.....
Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.
Wszystkie ziomki z Twojej paki ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą - super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.
Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Niech wszystko, czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. :)
Życzę Ci: Dużo zdrowia - "aż do bólu", słodkiego życia jak truteń w ulu, samych pomyślnych w życiu zdarzeń, realizacji wszystkich skrytych marzeń. Oraz: W dążeniu do celu wytrwałości, a od najbliższych dużo miłości. ,Życzy Alicja.
Wszystkim Wam bardzo, ale to bardzo dziękuję za pamięć, za życzenia, za przyjaźń. I choć tylko wirtualnie ale ściskam was MOCNO, a i całuski też dokładam. Jeszcze raz dziękuję !!!!!!
Z okazji Urodzin serdeczne życzenia: długich lat życia przepełnionych zdrowiem i szczęściem, pogody ducha,pomyślności i ludzkiej życzliwości, dni pełnych słońca i radości oraz wszystkiego co najmilsze i najpiękniejsze przesyła bytomianka.
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone. WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE TOMCIO !!!!! .................................................................................................................................... ps.strasznie mi przykro ale nie mam opcji wklejenia nawet kwiatka,buziaczka itp :-( nie wiem dlaczego ale zniknęła mi ta opcja z forum.....
Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia.
Ciągłej radości, szczęścia w miłości.
Wspaniałej pracy, wysokiej płacy.
Pomysłów wielu, dojścia do celu.
Rekordów bicia i 100 lat życia.
A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą
- super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia.
Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.
Życzę Ci:
,
Życzy Alicja.
Dużo zdrowia - "aż do bólu",
słodkiego życia jak truteń w ulu,
samych pomyślnych w życiu zdarzeń,
realizacji wszystkich skrytych marzeń.
Oraz:
W dążeniu do celu wytrwałości,
a od najbliższych dużo miłości.
Wszystkim Wam bardzo, ale to bardzo dziękuję za pamięć, za życzenia, za przyjaźń. I choć tylko wirtualnie ale ściskam was MOCNO, a i całuski też dokładam. Jeszcze raz dziękuję !!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Z okazji Urodzin
serdeczne życzenia:
długich lat życia
przepełnionych
zdrowiem i szczęściem,
pogody ducha,pomyślności
i ludzkiej życzliwości,
dni pełnych słońca i radości
oraz wszystkiego
co najmilsze i najpiękniejsze
przesyła
bytomianka.
Wszystkiego najlepszego!!!
Życzę Ci dnia imienin tak miłego
jak tylko miłym być może ten dzień -
spędzony w otoczeniu pełnym miłości,
przyjaciół i rodziny.
Samych szczęśliwych dni,a czego tylko pragniesz by życie dało Ci.Życzy Alita.
tex zycze Ci usmiechu, zdrowia i marzen spelnienia. POdrozy, milosci i zreszta sam wiesz :)
Raz jeszcze ślikcznie dziekuję i ściskam wszystkich.