Forum

Pomysł czy Problem?

Do moderatora jakiegoś...

• Autor: Shaera Data: 2008-12-30 11:03:10

Nie wiem dlaczego, ale nie aktywował się link, który podałam ==' Jeśli to nie problem, to proszę o usunięcie moich dwóch ostatnich komentarzy i wstawienie w słowo 'LINK' (w moim pierwszym komencie) podanej przeze mnie strony (z ostatniego komentarza). Z góry dziękuję ^^

Chodzi o ten przepis - http://wielkiezarcie.com/przepis40073.html

• Autor: Wkn Data: 2008-12-30 15:18:21

Nie mamy możliwości ingerowania w treść komentarza - możemy tylko go skasować. Skopiuj sobie tresc kommenta i wklej go na nowo. Link robisz kopiując adres linka i wklejając go w górny pasek okienka, które Ci sie otworzy jak klikniesz w znaczek nieskonczonosci w edytorku komentowym

• Autor: Shaera Data: 2008-12-30 23:17:40

Yy.. no tak zrobiłam raz jeszcze i znowuż to samo Wiem, jak się linki robi, podałam przecież na dole w wątku Ale może nie o tym piszesz, hmm... W takim razie proszę o skasowanie wszystkich komentarzy, oprócz pierwszego - superki. Ja swój napiszę jeszcze raz i najwyżej podam w komencie sam adres tamtej strony, który można będzie skopiować i wkleić w nowym pasku adresu w nowym wyszukiwaniu. Jeśli oczywiście będziesz miała czas na kasację, bo to takie duperele - zawracanie głowy Mimo wszystko dzięki

• Autor: Bodek Data: 2009-01-01 13:16:15

zrobione:)

• Autor: Shaera Data: 2009-01-02 19:11:23

No i dziex

Przejdź do pełnej wersji serwisu