Przegladalam moje przepisy i zauwazylam ze na moich zdjeciach widnieje inna osoba moje zdjecia powinny miec nazwe Natka64 a mam winkler23 co to ma znaczyc?Ktos pomysli ze komus ukradlam zdjecie.Moze mi to ktos wytlumaczyc.Dziekuje
Byc moze w przepisie nie mialas swojego zdjecia, ale ktos wstawil komentarz i w nim dal zdjecie potrawy, no a moderatorzy wkleili je, zeby kazdy widzial co i jak.... byl juz o tym watek jakis czas temu. Mysle ze nie masz sie czym martwic i nikt nie powie Ci ze komus cos ukradlas.
No wlasnie ,od czasu jak mam aparat wstawialam zdjecia i to sa moje nawet idzie zauwazyc bo je robie w kuchni na stole i podklad jest zawsze ten sam.Nie wiem dlaczego widnieje inny nik?.Pozdrawiam
Przegladalam moje przepisy i zauwazylam ze na moich zdjeciach widnieje inna osoba moje zdjecia powinny miec nazwe Natka64 a mam winkler23 co to ma znaczyc?Ktos pomysli ze komus ukradlam zdjecie.Moze mi to ktos wytlumaczyc.Dziekuje
Byc moze w przepisie nie mialas swojego zdjecia, ale ktos wstawil komentarz i w nim dal zdjecie potrawy, no a moderatorzy wkleili je, zeby kazdy widzial co i jak....
byl juz o tym watek jakis czas temu. Mysle ze nie masz sie czym martwic i nikt nie powie Ci ze komus cos ukradlas.
Było dokładnie tak jak pisze Shanna.
Bahus
chyba tak nie było. natka pisze , ze zdjęcia są jej tylko podpisany jest ktos inny.
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> chyba tak nie było. natka pisze , ze zdjęcia są jej tylko podpisany jest ktos
> inny.
Sorry nie doczytałem....w takiej sytuacji pewnie wystąpił błąd. Tylko Pampas jest władny temu zaradzić.
Bahus
No wlasnie ,od czasu jak mam aparat wstawialam zdjecia i to sa moje nawet idzie zauwazyc bo je robie w kuchni na stole i podklad jest zawsze ten sam.Nie wiem dlaczego widnieje inny nik?.Pozdrawiam