Reginko czy ja też mogłabym poprosić o te przepisy? Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję1 Mój mail jest dostępny w profilu. Pozdrawiam serdecznie!
ja również poproszę :) emaiko83@gmail.com Parowar mam od niedawna i produkty które w nim przyrządzam wydają mi się za mdłe. Czy jest na to jakiś sposób? Pozdrawiam serdecznie.
Reginko, jeśli tu jeszcze zaglądniesz, prześlij i mi te przepisy...szkoda że tego wcześniej nie zauważyłam...a może ktoś, kto już ma te przepisy od Reginy prześle mi je...bardzo proszę!
Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości: > Grażynko mam kilka przepisów. Parowar mam od niedawna i go dopiero > testuje.mogę ci przesłać na maila.Regina
Reginko , czy możesz wkleić te przepisy do swoich przepisów?
Czy ja również mogę poprosić o przepisy. Jestem po usunięciu pęcherzyka żółciowego. Teraz jestem na diecie a parowar świetnie się do tego nadaje, tylko przepisów brak ;-) lilbro@wp.pl. Z góry dziękuję
Czy ja też mogę dostać...? terciam@onet.eu Ja mam i garnek z takim drugim nakładanym z dziurkami na dnie i parowar tzn na prąd, z trzema tackami nakładanymi na siebie. Super sprawa, ale jedzenie troche faktycznie mdłe i pomysłów brak... Z góry dziekuję
Uważam ,że to świetny pomysł- zamiast rozsyłać/a tak nawiasem mówiąc też bym bardzo prosiła je.mist@neostrada.pl umieścić na stronie dla wszystkich.Ja robię w nim parowce - wychodzą świetnie , rybkę np. tilapię i warzywka no i czasami ryż . Chętnie poszerzyłabym to ubogie grono o inne sprawdzone potrawy.
Znalazlam taka stronkę z przepisami. Jeśli uda się z tym kącikiem tutaj na WŻ to moglibyśmy wypróbować przepisy i na WŻ polecić:) Napewno też każdy przerobi je na swój sposób:)) jak zawsze:)
Nie musimy mieć parowar żeby gotować na parze , wystarczy wok lub garnek , miseczka i bambusowe sitko .Do garnka wkładamy miseczkę odwrotnie , wlewamy wode do 2/3 wysokości miseczki.Jak sie zagotuje woda stawiamy na miseczkę sitko z potrawami luzno ułożonymi i gotujemy ---pod pokrywką. Przepisy pościagałam zróżnych stron wiec nie mogę je podać jako swoje. Potowałam mięso z piersi kurczaka , pieczarki , marczewke. My lubimy mało słone a mąz sobie doprawia. pozdrawiam
Ja już próbowałam założyć taki wątek, ale niestety zostałam "przeniesiona" do Porad Kuchennych i nie spotkałam się z większym zainteresowaniem. http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=209561&post=209561&offset=140 Mam nadzieję, ze w Twoim przypadku tak nie będzie. Jeśli już kochane wysyłacie coś grupowo to i ja poproszę: iresle@wp.pl, będę niezmiernie wdzięczna. Chętnie podzielę sie też swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam! Irena
a! i jeszcze jedno. Parowar parowarowi nie równy i z garnkiem z sitkiem nie ma zupełnie porównania. Osobiście polecam Tefala, drogi trochę, ale jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mam okazję porównać go z Clatronikiem, no i ze zwyłym garnkiem. Słowo, nie zamieniłabym się.
czesc, dobry pomysl...ja odkad sie rozchorowalam, wiekszosc rzeczy gotuje "na parze" ale mysle ze to nie to samo co "parowar" - taki garnek pod cisnieniem, prawda? ja mam zwykly podwojny i gotuje na parze prawie wszystko! indyk i kurczak jest super! soczysty i o polowe czasu krocej, nie wspomne juz o warzywach, calkiem inny smak, nawet ziemniaki w obierkach tak gotuje, potem tylko doprawiam oliwka i sola czy cytryna, ale ja sie lubuje w bardzo prostej kuchni :)))
Nie mogę znaleźć jakiegoś kącika z Parowarem. Jestem w tej dziedzinie laik:)) i chętnie bym coś podpatrzyla...
Grażynko mam kilka przepisów. Parowar mam od niedawna i go dopiero testuje.mogę ci przesłać na maila.Regina
Bardzo chętnie:)) mój mail grazyna71@o2.pl
Reginko czy ja też mogłabym poprosić o te przepisy? Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję1 Mój mail jest dostępny w profilu. Pozdrawiam serdecznie!
I ja poprosze jolantahelenka@interia.pl
ja też bym była bardzo wdzięczna: sarcastik45@interia.pl
ja również poproszę :) emaiko83@gmail.com
Parowar mam od niedawna i produkty które w nim przyrządzam wydają mi się za mdłe. Czy jest na to jakiś sposób?
Pozdrawiam serdecznie.
To i mi niech ktoś wyśle bardzo proszę
litery486@wp.pl
Z góry dziękuję :)
ja również bardzo poprosze jesli mozna gocfos@xl.wp.pl
Reginko, jeśli tu jeszcze zaglądniesz, prześlij i mi te przepisy...szkoda że tego wcześniej nie zauważyłam...a może ktoś, kto już ma te przepisy od Reginy prześle mi je...bardzo proszę!
Mój mail: sroczka2013@wp.pl
dag_kasi@o2.pl również proszę, dzis zakupiłam :):):)
ja również o nie bardzo proszę renia32wroclaw@buziaczek.pl pozdrawiam gorąco :-)
Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości:
> Grażynko mam kilka przepisów. Parowar mam od niedawna i go dopiero
> testuje.mogę ci przesłać na maila.Regina
Reginko , czy możesz wkleić te przepisy do swoich przepisów?
Ja też bardzo proszę o przesłanie przepisów na maila: paulina500@op.pl
Z góry dziękuję
Czy ja również mogę poprosić o przepisy. Jestem po usunięciu pęcherzyka żółciowego. Teraz jestem na diecie a parowar świetnie się do tego nadaje, tylko przepisów brak ;-) lilbro@wp.pl. Z góry dziękuję
Czy ja też mogę dostać...?
terciam@onet.eu
Ja mam i garnek z takim drugim nakładanym z dziurkami na dnie i parowar tzn na prąd, z trzema tackami nakładanymi na siebie. Super sprawa, ale jedzenie troche faktycznie mdłe i pomysłów brak...
Z góry dziekuję
Znalazłam cos takiego może to pomoże
http://www.gotujmy.pl/szukaj,parowar,/
Witam,czy ja również mogę dostać przepisy?
ania_warka@go2.pl
:)
Widzę ze jest nas troszkę chętnych:) ...To moze nowy dzial w przepisach? :))
Uważam ,że to świetny pomysł- zamiast rozsyłać/a tak nawiasem mówiąc też bym bardzo prosiła je.mist@neostrada.pl umieścić na stronie dla wszystkich.Ja robię w nim parowce - wychodzą świetnie , rybkę np. tilapię i warzywka no i czasami ryż . Chętnie poszerzyłabym to ubogie grono o inne sprawdzone potrawy.
http://www.tefal.pl/Tefal+magazine/Recipes/Recipes+New.htm
Znalazlam taka stronkę z przepisami. Jeśli uda się z tym kącikiem tutaj na WŻ to moglibyśmy wypróbować przepisy i na WŻ polecić:) Napewno też każdy przerobi je na swój sposób:)) jak zawsze:)
Nie musimy mieć parowar żeby gotować na parze , wystarczy wok lub garnek , miseczka i bambusowe sitko .Do garnka wkładamy miseczkę odwrotnie , wlewamy wode do 2/3 wysokości miseczki.Jak sie zagotuje woda stawiamy na miseczkę sitko z potrawami luzno ułożonymi i gotujemy ---pod pokrywką.
Przepisy pościagałam zróżnych stron wiec nie mogę je podać jako swoje.
Potowałam mięso z piersi kurczaka , pieczarki , marczewke. My lubimy mało słone a mąz sobie doprawia.
pozdrawiam
Ja już próbowałam założyć taki wątek, ale niestety zostałam "przeniesiona" do Porad Kuchennych i nie spotkałam się z większym zainteresowaniem.
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=209561&post=209561&offset=140
Mam nadzieję, ze w Twoim przypadku tak nie będzie.
Jeśli już kochane wysyłacie coś grupowo to i ja poproszę: iresle@wp.pl, będę niezmiernie wdzięczna.
Chętnie podzielę sie też swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam!
Irena
a! i jeszcze jedno. Parowar parowarowi nie równy i z garnkiem z sitkiem nie ma zupełnie porównania. Osobiście polecam Tefala, drogi trochę, ale jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mam okazję porównać go z Clatronikiem, no i ze zwyłym garnkiem. Słowo, nie zamieniłabym się.
Złożyłam podanie o nowy dział
Witaj w Poradach Kuchennych....:-)
Dzięki bardzo za przepisy Reginko
czesc, dobry pomysl...ja odkad sie rozchorowalam, wiekszosc rzeczy gotuje "na parze" ale mysle ze to nie to samo co "parowar" - taki garnek pod cisnieniem, prawda? ja mam zwykly podwojny i gotuje na parze prawie wszystko! indyk i kurczak jest super! soczysty i o polowe czasu krocej, nie wspomne juz o warzywach, calkiem inny smak, nawet ziemniaki w obierkach tak gotuje, potem tylko doprawiam oliwka i sola czy cytryna, ale ja sie lubuje w bardzo prostej kuchni :)))
super przepisy:)