hurra, kochani, spadł wreszcie śnieg :) jest biało i zimowo :) ciekawe jak długo poleży??? niestety,w najblizszym czasie, nie ulepię bałwana,.jestem chora :(
Czy ktoś na Pomorzu widział tej zimy śnieg,był kiedyś...leżał około godzinki kilka dobrych dni (może tygodni )temu.Obiecują w prognozach pogody,że kto rano wcześnie jutro wstanie to zobaczy śnieg
no to nas zasypało. Całkowicie. Byliśmy u znajomych i brat, już lekko wstawiony, uparł się, aby odśnieżyć samochód. Zrobił chyba ze 4 rundki z miotłą dookoła samochodu - on chodził, a śnieg padał...I pada nadal
Katar to też choroba ale trudno jest współczuć samemu siedząc z chustką przy kinolu. Wymagać odzewu w takim przypadku to, nie uważasz, brzmi jako wymuszenie współczucia.
ciekawe jak długo poleży???
niestety,w najblizszym czasie, nie ulepię bałwana,.jestem chora :(
U mnie jest tylko zimno... mroz od dluzszego czasu i nie ma czego odsniezac :)
U nas tez troszkę nasypało . Od razu zrobiło się weselej pomimo że słoneczko nie świeci.

Pozdrawiam
U nas teraz właśnie sypie, może poleży trochę, zapowiadany jest mróz.Pozdrawiam:}
Ja mam śnieg od ponad tygodnia albo dłużej.
u mnie też białawo:)) a od wtorku jadę do Białki Tatrzańskiej na nart hura
A u nas tak...
Piszecie stale o jakimś śniegu. Co to jest?
Czy ktoś na Pomorzu widział tej zimy śnieg,był kiedyś...leżał około godzinki kilka dobrych dni (może tygodni )temu.Obiecują w prognozach pogody,że kto rano wcześnie jutro wstanie to zobaczy śnieg
Ja jestem z Warmii- śnieg spadł dzień lub dwa przed Wigilią i leży do tej pory:)) Fajnie, bo przez ostatnie dwa lata Święta mieliśmy zielone...:(
Baśka, bój się Boga! Jeszcze wierzysz w meteorologię?
W coś trzeba
.
U nas przedwczoraj było tak, dziś jeszcze bielej i jeszcze zimniej :)\
no to nas zasypało. Całkowicie.
Byliśmy u znajomych i brat, już lekko wstawiony, uparł się, aby odśnieżyć samochód. Zrobił chyba ze 4 rundki z miotłą dookoła samochodu - on chodził, a śnieg padał...I pada nadal
Karpacz zasypany co jakiś czas dosypuje.Jest mróz i ponoć idealne warunki na narty-ja nie wiem bo mam drewniane nogi do nart.Pozdrawiam.
Wymagać odzewu w takim przypadku to, nie uważasz, brzmi jako wymuszenie współczucia.
Nie,bo zamiarem bylo sprawdzenie : "kto zauwazy, ze jest snieg??? a kto zauwazy , ze kolezanka jest chora" ,,,,,
No to zdrowiej szybciutko by jeszcze ulepic!