Potrzebuję pomocy. Moja córka pobrudziła czerwoną bawełnianą koszulkę pastą do zębów. Prałam ją już kilka razy ale plamiska nie chcą zejść. Może ktoś zna skuteczny sposób na ich usunięcie?
a zwykłego vanisha próbowałaś? bardzo często się plamię pastą i zawsze schodzi..
Użytkownik angela napisał w wiadomości: > Potrzebuję pomocy. Moja córka pobrudziła czerwoną bawełnianą koszulkę pastą do > zębów. Prałam ją już kilka razy ale plamiska nie chcą zejść. Może ktoś zna > skuteczny sposób na ich usunięcie?
Witaj,moim zdaniem to pasta do zębów zrobiła swoje czyli wybieliła -odbarwiła włókna czerwonej bawełny ,dlatego jedyne wyjście jakie mi przychodzi na myśl to pofarbowanie koszulki .
Zafarbowanie całej koszulki nie wchodzi w grę ponieważ jest na niej nadruk, który nie moze zostać zlikwidowany. Jest to koszulka Pokojowego Patrolu, którą córka ubierze w niedzielę na finał WOŚP. Pomyślałam o pomalowaniu plam czerwonym flamastrem. Może to coś pomoże.
Potrzebuję pomocy. Moja córka pobrudziła czerwoną bawełnianą koszulkę pastą do zębów. Prałam ją już kilka razy ale plamiska nie chcą zejść. Może ktoś zna skuteczny sposób na ich usunięcie?
namocz w waniszu powinno zejsc:) pozdrawiam
Nie znam sposobu. Prubowałam znaleźć w googlach ale nic nie znalazłam. Jedynie że niektóre plamy czyści się pastą do zębów:) i koło się zamyka.
..no i teraz wyobraź sobie na co my narazamy nasze zęby czyszcząc je takimi pastami !
a zwykłego vanisha próbowałaś? bardzo często się plamię pastą i zawsze schodzi..
Użytkownik angela napisał w wiadomości:
> Potrzebuję pomocy. Moja córka pobrudziła czerwoną bawełnianą koszulkę pastą do
> zębów. Prałam ją już kilka razy ale plamiska nie chcą zejść. Może ktoś zna
> skuteczny sposób na ich usunięcie?
Vanish to przereklamowany środek. Skusiłam sie kilka razy na kupienie by usunąć plamy. Niestety nigdy mi sie nie udało.
Witaj,moim zdaniem to pasta do zębów zrobiła swoje czyli wybieliła -odbarwiła włókna czerwonej bawełny ,dlatego jedyne wyjście jakie mi przychodzi na myśl to pofarbowanie koszulki .
Zafarbowanie całej koszulki nie wchodzi w grę ponieważ jest na niej nadruk, który nie moze zostać zlikwidowany. Jest to koszulka Pokojowego Patrolu, którą córka ubierze w niedzielę na finał WOŚP.
Pomyślałam o pomalowaniu plam czerwonym flamastrem. Może to coś pomoże.
Nie wiem czy zwykły flamaster zda egzamin,a może spróbuj tym :http://www.totu.pl/chce_kupic.php?c=12303.