Dzisiaj w Sanktuarium Maryjnym w Gietrzwałdzie pod Olsztynem odbędzie się msza święta w intencji ratowania życia młodej kobiety, matki dwojga małych dzieci, która została ciężko ranna w wypadku samochodowym. Gorąco proszę wszystkich
Myślę,że nawet po 19-tej nie będzie za późno na modlitwę o zdrowie tej kobiety.Też będę się za nią modlić. Bardzo wierzę w moc modlitwy.Trzy lata temu przeżyłam bardzo ciężki wypadek samochodowy,wiele osób modliło się wtedy za mnie i dzięki Bogu wyszłam z tego!
ja też spóźniona, z mężem i Pyzą pomodlimy się za tą kobietę wieczorem i za jej rodzinę, im wszystkim teraz bardzo trudno, szczególnie dzieciaczkom, oby była z nimi jak najszybciej
Dziękuję za każdy okazany szlachetny odruch serca. Myślę, że opatrzność nie zrwraca uwagi na coś takiego jak pozycja wskazówek na zegarku. Głównie liczy się każda mała demonstracja szczerości ludzkiego uczucia.
Dzisiaj w Sanktuarium Maryjnym w Gietrzwałdzie pod Olsztynem odbędzie się msza święta w intencji ratowania życia młodej kobiety, matki dwojga małych dzieci, która została ciężko ranna w wypadku samochodowym. Gorąco proszę wszystkich
Lubczyku bede sie modliła w tym czasie o zdrowie tej kobiety
Jestem
Jest 18.12,ale myslę,że to nie przeszkoda.Łączę się z Wami.
Jestem z Wami ...
Jestem z Wami ....
i ja ....
spóźniona deczko ale jestem na wspólnej modlitwie
Ja też spóżniona ale już jestem i łączę się z wszystkimi.
To już teraz! Ja też jak zwykle spóźniona, ale jestem!
Dopiero przeczytalam ale ja równiez jestem z wami i pomodle sie o zdrowie dla tej kobiety. Przykra sprawa :(
Chociaż na końcu ale jestem z Wami...
Spóżniona, ale modle sie, żeby dzieci nie zostały bez matki!!!
Współczuję i łączę się myślami...
Bardzo wierzę w moc modlitwy.Trzy lata temu przeżyłam bardzo ciężki wypadek samochodowy,wiele osób modliło się wtedy za mnie i dzięki Bogu wyszłam z tego!
Modlić się można zawsze. Jestem z Wami,
Ja niestety też mocno spóźniona ale myślami jestem przy tej kobiecie. Wierzę, że wszystko będzie dobrze...
spóźniona .. lecz pomodlę się za tą kobietę i jej rodzinę ..serce sie kroi , taka tragedia , trzeba wierzyć że z tego wyjdzie
ja też spóźniona, z mężem i Pyzą pomodlimy się za tą kobietę wieczorem i za jej rodzinę, im wszystkim teraz bardzo trudno, szczególnie dzieciaczkom, oby była z nimi jak najszybciej
Spóżniona ale łączę się z wami i proszę Boga o zdrowie dla tej kobiety myślami jestem przy niej rodzinie i dzieciach.
Dolaczam sie do modlitwy
Też sie pomodliłam o Jej powrót do zdrowia.
Dziękuję za każdy okazany szlachetny odruch serca. Myślę, że opatrzność nie zrwraca uwagi na coś takiego jak pozycja wskazówek na zegarku. Głównie liczy się każda mała demonstracja szczerości ludzkiego uczucia.
Przy okazji pomodliłam sie też za Ciebie.