hahahaha :)jak sie ciesze :)urlopik mam od 13 do 20 stycznia, wiec nie bede dostepny:) 17 jestem na weselu u rodziny:)co najlepsze hmmm jak zwykle zaskakuje moja kochana mame przyjazdem :):):):):)ma urodziny 14 wiec sie powinna ucieszyc:) jak by nie bylo to poinformowalem :) imrezuje i nie ingeruje -- wiadomosc do reszty moderatorow:):P:P:P:P:P:P:P:Ppozdrawiam i bawic mi sie tu grzesznie jak mnie nie bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):P:):P:):P
Wcale bym się nie zdziwiła gdybyś przypadkiem zahaczył o Kraków ;))Pozdrawiam i udanej imprezki Ci życzę :)
tym razem termin jest napiety i czasu nie bedzie na zahaczanie gdziekolwiek :):):):)
No ale gdyby..;)
Udanej imprezy i udanego urlopu życzę! A gdybyś faktycznie "zahaczył" o Kraków, to daj znać, postaram się dojechać!
Wszystko zdażyć się moze, meta zawsze przygotowana hihihi...
Baw sie piknie a my juz sie ta stronka zajmiemy. Najwyzej nie poznasz jej jak wrocisz ;))))
Dorotko to pozostałym moderatorom musimy dać urlop ;))
Super fajnego wypoczynku życzę! No i z PINK FLOYD gdzieś tam w tle...Pozdrawiam!
watpie aby pink floyd lecial w tle jak gotuje dla mamy na urodziny:) a na weselu to czerwona jarzebine chce:) !!! :)
No i jak Ci tam na urlopie? Co dobrego rodzince upichciłeś wariacie jeden? :D
ja juz po urlopie:)zrobilem na kolacje pstraga w sosie co ty jadlas:) do tego ziemniaczki pieczone i salate:):):):)
myśmy jedli dorsza :)Dziś też robię dorsza, tylko duszonego w warzywach.Fajnie, że już znowu jesteś
Szalonego wypoczynku Ci życzę,baw się dobrze!!!
hahahaha :)
jak sie ciesze :)
urlopik mam od 13 do 20 stycznia, wiec nie bede dostepny:)
17 jestem na weselu u rodziny:)
co najlepsze hmmm jak zwykle zaskakuje moja kochana mame przyjazdem :):):):):)
ma urodziny 14 wiec sie powinna ucieszyc:)
jak by nie bylo to poinformowalem :)
imrezuje i nie ingeruje -- wiadomosc do reszty moderatorow:):P:P:P:P:P:P:P:P
pozdrawiam i bawic mi sie tu grzesznie jak mnie nie bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):P:):P:):P
Wcale bym się nie zdziwiła gdybyś przypadkiem zahaczył o Kraków ;))
Pozdrawiam i udanej imprezki Ci życzę :)
tym razem termin jest napiety i czasu nie bedzie na zahaczanie gdziekolwiek :):):):)
No ale gdyby..;)
Udanej imprezy i udanego urlopu życzę! A gdybyś faktycznie "zahaczył" o Kraków, to daj znać, postaram się dojechać!
Wszystko zdażyć się moze, meta zawsze przygotowana hihihi...
Baw sie piknie a my juz sie ta stronka zajmiemy. Najwyzej nie poznasz jej jak wrocisz ;))))
Dorotko to pozostałym moderatorom musimy dać urlop ;))
Super fajnego wypoczynku życzę! No i z PINK FLOYD gdzieś tam w tle...Pozdrawiam!
watpie aby pink floyd lecial w tle jak gotuje dla mamy na urodziny:)
a na weselu to czerwona jarzebine chce:) !!! :)
No i jak Ci tam na urlopie? Co dobrego rodzince upichciłeś wariacie jeden? :D
ja juz po urlopie:)
zrobilem na kolacje pstraga w sosie co ty jadlas:)
do tego ziemniaczki pieczone i salate:):):):)
myśmy jedli dorsza :)
Dziś też robię dorsza, tylko duszonego w warzywach.
Fajnie, że już znowu jesteś
Szalonego wypoczynku Ci życzę,baw się dobrze!!!