Kochani! Czy ktoś mógłby mi poradzić jak je ciekawie przyrządzić, mam w zamrażalce 0,5kg i zupełnie niewiem jak się za nie zabrać, kupiłam z ciekawości i niewiem jak je wykorzystać, a nawet niewiem jak mogą smakować:) z góry dziękuję za porady!
witaj, ja proponuje Ci nadziać ogonami rakow awokado. wydlubujesz lyzką miazsz z awokado skrapiasz awokado cytryna aby nie zczerniało, siekasz ogonki rakowe i nastepnie mieszasz z ugniecionym miąższem z awokado. dodadejsz do tego sporą ilośc koperku i doprawiasz sola i pieprzem. do smaku oczywiscie cytryna i odrobina czonsku;) jak lubisz.. pozdrawiam
Kochani! Czy ktoś mógłby mi poradzić jak je ciekawie przyrządzić, mam w zamrażalce 0,5kg i zupełnie niewiem jak się za nie zabrać, kupiłam z ciekawości i niewiem jak je wykorzystać, a nawet niewiem jak mogą smakować:) z góry dziękuję za porady!
link aktywny :http://www.krymar.com/index.php?to=szczegoly&przepis=17. To strona producenta owoców moża Krymar, moze znajdziesz cos więcej
polecam wykozystac je w sosie z tego przepisu >> http://wielkiezarcie.com/przepis31693.html
witaj,
ja proponuje Ci nadziać ogonami rakow awokado. wydlubujesz lyzką miazsz z awokado skrapiasz awokado cytryna aby nie zczerniało, siekasz ogonki rakowe i nastepnie mieszasz z ugniecionym miąższem z awokado. dodadejsz do tego sporą ilośc koperku i doprawiasz sola i pieprzem. do smaku oczywiscie cytryna i odrobina czonsku;) jak lubisz.. pozdrawiam
Bardzo dziękuje za porady, z połowy porcji zrobię chyba sałatkę a nad drugą jeszcze się zastanawiam:)