Za miesiąc 18 - ste urodziny mojej córki. Gdzie w Warszawie można zamówić opłatek na tort, wykonany na podstawie zdjęcia? Acha, i jeszcze jedno... czy taki opłatek trzeba nałożyć na masę cukrową czy marcepanową czy można na cienką warstwę kremu? Wymyśliłam sobie tort w kształcie iPoda, znalazłam już nawet w necie zdjęcie dobrej jakości i... utknęłam :) Tak wogóle to będzie mój pierwszy w życiu tort i trochę się boję ;)
opłatek nakłada się na jasny podkład - masę lub krem, byle nie ciemną polewę. Co do opłatka, to rozejrzyj się na Allegro, chyba że ktoś Ci da lepsze namiary...
Ja zamówiłabym w tortowni www.tortownia,pl mają salon w Warszawie, bedziesz mogła odebrać go osobiście. Zamawiałam tam już opłatki naprawdę fajnie wychodzą.
W tej chwili w tortowni opłatki są niedostępne , ja również zamówiłam na fototort.pl. jest trochę taniej i krótszy czas realizacji, nie wiem jak z jakością bo dopiero w poniedziałek (chyba) otrzymam zdjęcie , ale myślę,że będzie ok.
Za miesiąc 18 - ste urodziny mojej córki.
Gdzie w Warszawie można zamówić opłatek na tort, wykonany na podstawie zdjęcia?
Acha, i jeszcze jedno... czy taki opłatek trzeba nałożyć na masę cukrową czy marcepanową czy można na cienką warstwę kremu?
Wymyśliłam sobie tort w kształcie iPoda, znalazłam już nawet w necie zdjęcie dobrej jakości i... utknęłam :)
Tak wogóle to będzie mój pierwszy w życiu tort i trochę się boję ;)
opłatek nakłada się na jasny podkład - masę lub krem, byle nie ciemną polewę. Co do opłatka, to rozejrzyj się na Allegro, chyba że ktoś Ci da lepsze namiary...
Ja zamówiłabym w tortowni www.tortownia,pl mają salon w Warszawie, bedziesz mogła odebrać go osobiście. Zamawiałam tam już opłatki naprawdę fajnie wychodzą.
www.tortownia.pl wcześniej wpisałam z przecinkiem
Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc :)
www.fototort.pl polecam szybko i sprawnie zamawiałam tam nie raz, no i nie drogo :D Pozdrawiam
Dzięki, super namiary :)
W tej chwili w tortowni opłatki są niedostępne , ja również zamówiłam na fototort.pl. jest trochę taniej i krótszy czas
realizacji, nie wiem jak z jakością bo dopiero w poniedziałek (chyba) otrzymam zdjęcie , ale myślę,że będzie ok.