Już trzeci raz moja córcia kwestuje jutro na rzecz orkiestry,popełniliśmy takie oto ciasteczka którymi częstujemy hojnych darczyńców.Pomysł z ciasteczkami robi furorę,a tutaj każde ciasteczko owinięte folią spożywczą.Pozdrawiamy serdecznie WŻ-towiczów :))
Ciasteczka prześliczne, pomysł fantastyczny. Czy strzeliński sztab może go w przyszłym roku zmałpować? A w tym roku zapraszam na akcje, które wystawiamy na Allegro http://aukcje.wosp.org.pl/show_user_auctions.php?uid=2852261 Większość rzeczy jest wykonana przez uczestników warsztatów terapii zajęciowej w Stowarzyszeniu św. Celestyna, który od kilku lat też bierze udział w ten sposób w WOSP.
Świetny pomysł a przy tym i pieniążków sypnie się więcej ! To takie proste a my na to nie wpadliśmy .W przyszłym roku także wykorzystamy takie słodkie przekupstwo ...
No super te ciasteczka.
Fajnie że pomagasz córce w zbiórce dla Wielkie Orkiestry. Niech gra DO KOŃCA ŚWIATA I O JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ
BRAWO
Swietny pomysł i wykonanie! Brawo!
Super pomysł! Pozdrowienia dla córy i oby miała ciężką puszkę (a najlepiej dwie)!!!
A to moje serducho dla Was. Buziaki.
Większość rzeczy jest wykonana przez uczestników warsztatów terapii zajęciowej w Stowarzyszeniu św. Celestyna, który od kilku lat też bierze udział w ten sposób w WOSP.
Rewelacyjny pomysł!!! Ciacha są przecudne !! Macie wielkie serca dziewczyny! Brawo
super!
Wspaniały pomysł i ciasteczka super.
Świetny pomysł a przy tym i pieniążków sypnie się więcej ! To takie proste a my na to nie wpadliśmy .W przyszłym roku także wykorzystamy takie słodkie przekupstwo ...
Pomysł polecamy,są tacy co nie mogą doczekać się orkiestry i ciasteczek oczywiście,pracy może i dużo ale zadowolone dzieciaczki wynagradzają mój trud.
sliczne ciasteczka, i pomysł godny polecenia, super:)
Super ciasta i super pomysł:-))
Te ciasteczka są polukrowane? Jakiego barwnika urzyłaś?