Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jak i gości :) Chciałam się ładnie przywitać, Wielkie Żarcie znam nie od dziś, bo zawsze można tutaj znaleźć coś ciekawego, tylko w końcu dzisiaj postanowiłam się na nim zalogować. Mieszkam w w pięknym, południowym regionie Anglii, na co dzień lubię troszkę poeksperymentować w kuchni, tutaj widzę mnogość kultur ras i języków, tak więc jest ku temu okazja. Sama jednak przyznaję,że polska kuchnia też ma wiele walorow, tak więc jestem jej też wierna. Mam nadzieję,że uda mi się tutaj wzbogacić nieco mój repertuar kulinarny, ale i sama się chętnie czymś podzielę. Raz jeszcze serdecznie pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jak i gości :)
Chciałam się ładnie przywitać, Wielkie Żarcie znam nie od dziś, bo zawsze można tutaj znaleźć coś ciekawego, tylko w końcu dzisiaj postanowiłam się na nim zalogować. Mieszkam w w pięknym, południowym regionie Anglii, na co dzień lubię troszkę poeksperymentować w kuchni, tutaj widzę mnogość kultur ras i języków, tak więc jest ku temu okazja. Sama jednak przyznaję,że polska kuchnia też ma wiele walorow, tak więc jestem jej też wierna. Mam nadzieję,że uda mi się tutaj wzbogacić nieco mój repertuar kulinarny, ale i sama się chętnie czymś podzielę.
Raz jeszcze serdecznie pozdrawiam
Witaj wśród żarłoczków. pozdrawiam !
Witaj !!!
WItaj i czekamy na przepisy:):)):
Witaj wśrod nas!!!
Witamy serdecznie i czekamy na przepisy.....
Witaj!!!
Witaj! Baw się z nami dobrze!
Witam serdecznie!
Witaj serdecznie!!!!
Gotuj i baw się z nami dobrze.
Witam i życzę przyjemnego gotowania i częstego odwiedzania NŻ
welcome too :) lucky You :) miło Cie poznać :) udanych eksperymentów kuchennych :)
Witam..piecz i gotuj razem z nami.. i dziel się swoimi przepisami...pozdrawiam cieplutko..

Ania
Witaj