Temat wlasciwie dla Pampasa. Moze pownienem niniejszy watek umiescic w Problemach technicznych, ale jak sadze - dyskusja tutaj bedzie mocniej rozwinieta - no chyba, ze Pampas jednym slowem ja zakonczy Czyz nie byloby cudownie, gdyby tak mozna skorzystac z opcji ignorowania wybranych uzytkownikow ? Klikasz na delikwenta i juz go nie widzisz. Fakt - czasem rozwoj dyskusji w watkach - z pominieciem niektorych wypowiedzi mogly byc malo przejrzysty, ale zalety takiego rozwiazania sa wg mnie niewatpliwe. Co o tym sadzicie? Jak to Pampas widzisz?
Temat wlasciwie dla Pampasa. Moze pownienem niniejszy watek umiescic w Problemach technicznych, ale jak sadze - dyskusja tutaj bedzie mocniej rozwinieta - no chyba, ze Pampas jednym slowem ja zakonczy
Czyz nie byloby cudownie, gdyby tak mozna skorzystac z opcji ignorowania wybranych uzytkownikow ? Klikasz na delikwenta i juz go nie widzisz. Fakt - czasem rozwoj dyskusji w watkach - z pominieciem niektorych wypowiedzi mogly byc malo przejrzysty, ale zalety takiego rozwiazania sa wg mnie niewatpliwe.
Co o tym sadzicie?
Jak to Pampas widzisz?
Cudowne rozwiązanie!!!