Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nasza klasa

• Autor: malinka16 Data: 2009-01-12 12:06:32

--------------------------------------------------------------------------------
    Jeśli możesz to prześlij tę wiadomość dalej- dotyczy strony nasza klasa. Jeżeli ktoś o nicku "Genesis Gallardo" poprosi cię o dodanie do kontaktów to absolutnie nie dodawaj do swoich znajomych , bo jest to wirus. Jeżeli ktoś z twoich kontaktów go doda to ty tez go złapiesz! Dlatego wyślij tą wiadomość wszystkich twoich kontaktów z naszej klasy. Mam też wiadomość o innym wirusie, który może być ukryty w mailu ze słowem "invitation" w tytule. Absolutnie nie otwieraj tego maila i jak najszybciej wyłącz komputer. Wirus ten niszczy kompletnie dysk twardy i jest bardzo groźny, jak podaje CNN  

Dostałam dziś taka wiadomosć i niewiem czy potraktować to poważnie .Czy wy  też to dostaliście.

• Autor: aleczka Data: 2009-01-12 12:32:53

hm..no fakt.w googlach starszą tym wirusem,ale ja się nie martwię bo mam linuxa:-0a podobno to dziadostwo łapią windows'iarze:-)))

• Autor: Pampas Data: 2009-01-12 13:15:33

Kolejny łańcuszek.
    Już kiedyś pisałem, prosiłem o odrobinę rozsądku przy takich mailach. Wystarczy wpisać nazwę wirusa w google i otrzymamy np.:
    http://jeremiaszpolak.wordpress.com/2008/01/14/genesis-gallardo-czyli-o-baaardzo-strasznym-wirusie/

• Autor: malinka16 Data: 2009-01-12 13:25:59

Bardzo ci dziekuje.
    Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu