Alicja!!!! Czyś Ty oszalała? Przecież KRUS to jest skrót Kobieta Rozdająca Usługi Seksualne Aleś firmę założyła , niech cię kaczka kopnie :))))) Jeśli będziesz chciała mnie zabić to wiesz gdzie mieszkam:))))
Jeśli udusisz, no to po pierwsze, będziesz mieć g... o no.a nie wiersze Jeśli zastrzelisz to jeszcze gorzej bo Cię to wszystko wyniesie drożej Lecz jeśli musisz... Jak mus, to mus Niech żyje firma rodzinna KRUS !!!
alicja a ty co chcesz zdzialac w KRUSIE ?? jak emerytura rolnicza to ci powiem ale jak renty i tego typu rzeczy to juz niestety nie napisz jaka masz tam sprawe
Potrzebna mi fachowa porada i pomoc pracownika KRUS-u.
Alicja!!!! Czyś Ty oszalała? Przecież KRUS to jest skrót Kobieta Rozdająca Usługi Seksualne Aleś firmę założyła , niech cię kaczka kopnie :))))) Jeśli będziesz chciała mnie zabić to wiesz gdzie mieszkam:))))
hihihihhihihihiihi
Ja Cię normalnie uduszę albo jeszcze lepiej
.No.
Jeśli udusisz, no to po pierwsze, będziesz mieć g... o no.a nie wiersze
Jeśli zastrzelisz to jeszcze gorzej bo Cię to wszystko wyniesie drożej
Lecz jeśli musisz... Jak mus, to mus Niech żyje firma rodzinna KRUS !!!
KRUS mnie wykończy,koniec i basta
A ja typowa blondi-niewiasta
Zbyhu się nie śmiej kolego drogi
Bo mi giwera pokarze Twe progi.
alicja a ty co chcesz zdzialac w KRUSIE ?? jak emerytura rolnicza to ci powiem ale jak renty i tego typu rzeczy to juz niestety nie
napisz jaka masz tam sprawe
Gazeta PORADNIK DOMOWY - raz w miesiącu jest dyżur tel. specjalisty ds. KRUSu. Zerknij w sklepie do gazety kiedy będzie najbliższy.