Forum - Napiszcie mi w punktach jak nagrać zdjęcia na płykę dvd??? Jeżeli nie wiesz co, jak i gdzie? Najlepiej zacznij od punktu...aaaa zresztą ja się na tym nie znam
1)Włącz Nero StartSmart 2)Wybierz zakładkę Dane (taka kartka papieru) 3)Następnie "Utwórz dysk DVD z danymi. (bo DVD chcesz nagrac prawda?) 4)Teraz powinien Ci się otworzyć program Nero Express 5)Klikasz na "Dodaj", Wybierasz pliki które chcesz nagrać i dodajesz je na płytę. (na dole zielony pasek oznacza ilość zajętego miejsca na Płycie DVD) 6)Klikasz na "Dalej", Wpisujesz tytuł płyty, oraz jeśli trzeba wybierasz swój napęd DVD.( Może być domyślnie ustawiony inny) 7) Na koniec "NAGRAJ"
Witam!Nagrałam dzisiaj fotki na płytkę i udało się.Dzięki bardzo za odpowiedzi wszelakie.Mam pytanie teraz,mam te zdjęcia na płytce i teraz chciałabym je wydrukowac o fotografa.Dać je na tej płytce???
nie w temacie, albo moze w temacie zblizonym. Mam staly problem z Nero w nagrywaniu plyt z muzyka. Czasem sa plytki, w ktorych poszczegolne sciezki przechodza plynnie jedna w druga, bez zadnego wyciszenia, ale formalnie - kazda ze sciezek stanowi osobny plik. Jest co prawda opcja BEZ PRZERW MIEDZY SCIEZKAMI, ale nagrana w ten sposob plytka ma itak swoiste "czkniecie" na granicy sciezek. Czy ktos wie jak to pokonac?
Witam!!! Mam mnóstwo zdjęć zapisanych na dysku,ale po prostu nie umiem ich nagrać na płytkę.Z tego co wiem to mam program Nero.Pozdrawiam!!!
Forum - Napiszcie mi w punktach jak nagrać zdjęcia na płykę dvd???
Jeżeli nie wiesz co, jak i gdzie?
Najlepiej zacznij od punktu...aaaa zresztą ja się na tym nie znam
Odezwij sie do mnie na gg,jest w ustawieniach.
Jeżeli masz Nero StartSmart
1)Włącz Nero StartSmart
2)Wybierz zakładkę Dane (taka kartka papieru)
3)Następnie "Utwórz dysk DVD z danymi. (bo DVD chcesz nagrac prawda?)
4)Teraz powinien Ci się otworzyć program Nero Express
5)Klikasz na "Dodaj", Wybierasz pliki które chcesz nagrać i dodajesz je na płytę. (na dole zielony pasek oznacza ilość zajętego miejsca na Płycie DVD)
6)Klikasz na "Dalej", Wpisujesz tytuł płyty, oraz jeśli trzeba wybierasz swój napęd DVD.( Może być domyślnie ustawiony inny)
7) Na koniec "NAGRAJ"
Też tego potrzebowałem. Płytę kiedy włożyc do nagrywarki, przed uruchomieniem Nero?
Dziekuję i pozdrawiam.
Janek
Nie było mnie wczesniej. Płytę włóż przed uruchomieniem Nero. Powodzenia
Ok,dzięki.
Witam!Nagrałam dzisiaj fotki na płytkę i udało się.Dzięki bardzo za odpowiedzi wszelakie.Mam pytanie teraz,mam te zdjęcia na płytce i teraz chciałabym je wydrukowac o fotografa.Dać je na tej płytce???
Jezeli masz Nero Burning ROM tutaj jest instrukcja
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/howto/index.php?sm=nero/iso
Dziękuję za link- wlasnie sprawdziłam swoje umiejętności.Pozdrawiam serdecznie !
nie w temacie, albo moze w temacie zblizonym.
Mam staly problem z Nero w nagrywaniu plyt z muzyka. Czasem sa plytki, w ktorych poszczegolne sciezki przechodza plynnie jedna w druga, bez zadnego wyciszenia, ale formalnie - kazda ze sciezek stanowi osobny plik. Jest co prawda opcja BEZ PRZERW MIEDZY SCIEZKAMI, ale nagrana w ten sposob plytka ma itak swoiste "czkniecie" na granicy sciezek. Czy ktos wie jak to pokonac?
Dodam jeszcze od siebie,ze bardzo dobrze nagrywa sie zdjecia na plytke w PICASA 3