potrezbuje Twojej rady,w Twoich przepisach jest przepis na mase kawowa,mam zamiar zrobic taka mase do biszkoptu(makowy)czy Twoim zdaniem ta masa nie bedzie zbyt ciężka w smaku jesli grubiej przełoze niz na torcie? czy masz moze sprawdzony przepis na biszkopt makowy? bedze wdzieczna za podpowiedzi,pozdrawiam
p.s.miałam w planach jeszcze przełozyc biszkopt masa orzechowa-Ty propnujesz do piernika,czy nadawac sie bedzie do biszkoptu?
potrezbuje Twojej rady,w Twoich przepisach jest przepis na mase kawowa,mam zamiar zrobic taka mase do biszkoptu(makowy)czy Twoim zdaniem ta masa nie bedzie zbyt ciężka w smaku jesli grubiej przełoze niz na torcie? czy masz moze sprawdzony przepis na biszkopt makowy? bedze wdzieczna za podpowiedzi,pozdrawiam
p.s.miałam w planach jeszcze przełozyc biszkopt masa orzechowa-Ty propnujesz do piernika,czy nadawac sie bedzie do biszkoptu?
W ustawieniach jest mail Ali, najlepiej napisz!