....WIELKIE ŻARCIE i chyba przystanę do Was. W zasadzie wolę DOBRE od WIELKIEGO, ale pewnie da się to pogodzić. Pozdrawiam Jurek
To moje hobby
Witaj
Witaj u nas...pozdrawiam milutko...Ania
Witaj!!!!!
Witaj! Tu jest Wielkie, Dobre Żarcie :)))) Piękny koń, uwielbiam te zwierzęta...są takie dostojne i szlachetne....Pozdraiwam cieplutko i czuj się tu jak u siebie!
Witaj!!!
Witamy następnego człowieka z pasją ! Gotuj z nami i dziel się ciekawymi "reportażami" z Twojego końskiego hobby !
WITAJ!!! Zobaczysz, to forum uzależnia.
Baw się dobrze z nami Żarłoczkami.
WITAJJ !!!
MIlo ze jestes z nami.Czesc
Witaj!!!Rodzinka WŻ się powiększa jak miło ,baw się z nami dobrze .Ato twoje hobby to -ho ho ho ho ho jest bardzo duże i piękne.Pozdrowienia Alita
Jestem mile zaskoczony. Ruch tu jak na przysłowiowej Marszałkowskiej. Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Pozdrawiam
Coś Ty, w styczniu zawsze pustawo na WuŻecie :)
Witam Jurku. Hobby wspaniale,tylko pozazdroscic.
Witam serdecznie!
witaj Jurku i baw sie dobrze:) hobby masz cudowne , kocham konie , i z przyjemnością pooglądam fotki, mam nadzieję że zamieścisz cos w galerii:)
Próbuję wsttawiać w GALERI ale średnio mi to wychodzi. Pozdrawiam
Witaj !!!
Czesc CZOS :) Sama tez jezdzilam do statniny to byly czasy, To niesamowite czworo nogi :) POZDRAWIAM
Szkoda, że już nie masz jak zrozumiałem, kontaktu z końmi.
Nie brakuje Ci tego?
Witaj, witaj! Jeśli szukasz DOBREGO to zdecydowanie już znalazłeś .
....WIELKIE ŻARCIE i chyba przystanę do Was. W zasadzie wolę DOBRE od WIELKIEGO, ale pewnie da się to pogodzić. Pozdrawiam Jurek
To moje hobby
Witaj
Witaj u nas...pozdrawiam milutko...
Ania
Witaj!!!!!
Witaj! Tu jest Wielkie, Dobre Żarcie :)))) Piękny koń, uwielbiam te zwierzęta...są takie dostojne i szlachetne....
Pozdraiwam cieplutko i czuj się tu jak u siebie!
Witaj!!!
Witamy następnego człowieka z pasją ! Gotuj z nami i dziel się ciekawymi "reportażami" z Twojego końskiego hobby !
MIlo ze jestes z nami.Czesc
Witaj!!!
Pozdrowienia Alita
Rodzinka WŻ się powiększa jak miło ,baw się z nami dobrze .Ato twoje hobby to -ho ho ho ho ho jest bardzo duże i piękne.
Jestem mile zaskoczony. Ruch tu jak na przysłowiowej Marszałkowskiej. Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Pozdrawiam
Coś Ty, w styczniu zawsze pustawo na WuŻecie :)
Witam Jurku. Hobby wspaniale,tylko pozazdroscic.
Witam serdecznie!
witaj Jurku i baw sie dobrze:)
hobby masz cudowne , kocham konie , i z przyjemnością pooglądam fotki, mam nadzieję że zamieścisz cos w galerii:)
Próbuję wsttawiać w GALERI ale średnio mi to wychodzi. Pozdrawiam
Witaj !!!
Witaj!!!
Czesc CZOS :) Sama tez jezdzilam do statniny to byly czasy, To niesamowite czworo nogi :) POZDRAWIAM
Szkoda, że już nie masz jak zrozumiałem, kontaktu z końmi.
Nie brakuje Ci tego?
Witaj, witaj! Jeśli szukasz DOBREGO to zdecydowanie już znalazłeś
.