Czy mnie ona wkurza? Mało powiedziane Chyba ten co ją wymyślił w głowie miał na...............dmiar pomysłów ! Kurcze blade, gdzie tu rym? Ehhh !!! Normalnie siwy dym !
Ojoj ja bezskutecznie z nia walczylam reszta mnie nie denerwowala ale od tej dostaje oczoplasu. Ale coz nie da sie nic zrobic mowia wlasciciele i dla dobra strony miga toto miga na nerwach
Mnie reklama totka Pewnie by wkurzała Gdybym na tej stronce Ciągle ją widziała U mnie bezstresowo Uwierzcie gdy chcecie Bo żadnych ja reklam Nie widze na necie
Na Twoje żale, Janek Co odpowie: Oszczędzaj oczęta i szanuj zdrowie. A na reklamy, by znikły, jest jednakże rada: Niech każdy WuŻetowicz na utrzymanie dokłada... Ciekawy jestem teraz co Aśćka odpowie Czy portfelowi to wyjdzie na zdrowie? A przy okazji tako się zdarzyło, Gadania o reklamach dosyć tu juz było, Kazdy coś tam wtrącił swoje od niechcenia, Temat wałkowany, od lat, aż do znudzenia.
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Na Twoje żale, Janek Co odpowie:Oszczędzaj oczęta i szanuj zdrowie.A na > reklamy, by znikły, jest jednakże rada:Niech każdy WuŻetowicz na > utrzymanie dokłada...Ciekawy jestem teraz co Aśćka odpowieCzy portfelowi to > wyjdzie na zdrowie?A przy okazji tako się zdarzyło,Gadania o reklamach dosyć > tu juz było,Kazdy coś tam wtrącił swoje od niechcenia,Temat wałkowany, od > lat, aż do znudzenia.
***************************************************** Znam, Janku realia życia w wirtualu. Są tak samo smutne, jak w naszym realu.
Reklamy niezbędnym są dziś "wspomagaczem ", bez reklam, nawet Sejmu w TV nie zobaczę.
Wszędzie trzeba sponsorów,pieniędzy, reklamy i o to do nikogo pretensji nie mamy. Moje wierszem pytanie dotyczyło "totka", to reklama -rekin a nie żadna płotka ! Natrętna,jak licho, lecz się nie otwiera, choć ją widzę codzień - nie wiem co zawiera ! Lata moja myszka, przegania natręta, otwieram, zamykam - ona jak zaklęta !
Nostro droga miej trochę litości, Gdy słowa czyjeś czytasz to ich nie dość Ci. Nie rób tego co przed Tobą (nie)jedna wciąż robiła, I nie powtarzaj słów (odpowiadając nie cytuj) bądź tak miła.
Janku , muszę Ci zdradzić ,ze i ja czasami daję opcję "cytuj", by mieć przed oczami.. ...d o k ł a d n y tekst tego, co napisał ktoś inny, by się w mą wypowiedź nie wkradł błąd niewinny !
Ciesz się, że Cię omija.Bo możesz mi wierzyć, nic, czego mogłabyś żałować ! Chodzi o reklamę Totolotka, która zawsze ustawia się, tam, gdzie jest czytany przeze mnie tekst / inteligentna bestia !/. Nie można z nią nic zrobić, choć ma "iksika",żeby ją schować. Można naciskać po 100x a ona i tak lata jak kundel po smietniku..............
Niewiem jak u Ciebie,ale ja reklame totka biore myszka jak najwyzej ( czyli tam gdzie z reguly sa reklamy) i dopiero wtedy wciskam krzyzyk ;) Reklama znika na tej stronie i mozna swobodnie czytac, ale jak przejdziesz na nastepna strone, to ''operacje'' trzeba powtorzyc :)
Gdy ta wstrętna reklama Wkurza Cię już od rana, Gdy wielkie łzy wyciska, bezsilność bliska...
Reklama ta cwana flash'ową jest zwana. Bez archiwum zniknie gdy program klikniesz. Zainstaluj sobie inną, nową przeglądarkę internetową, Program z tego jest znany że flash'owe blokuje reklamy. Nie wiem czy nazwe tu podać wypada to jakby kolejna reklama się wkrada. I z tego wynika prawda jedna że czasem reklama jest potrzebna.
Ja do reklam się przyzwyczaiłam. Nie czytam ich wcale. Jedyna reklama która mnie interesuje to dużego lotka. Kupiłam kupon bo dziś mogę wygrać chyba 17000000zł.
Reklama totolotka jest dla nas kochani byśmy kupony co drugi dzień wysyłali Trzeba zasilać konto kolektury może jakąś kasę wygra z naszych który... Zrobi wtedy zlot największy w świecie a do jedzenia poda sami dobrze wiecie Pyszne ciasta i schaby i tudzież rolady i nie będzie końca wspaniałej zabawy Gdy wrócimy potem do domów z pełnymi brzuchami będziemy pisać na forum z nowymi kumplami Nie będziemy uciekać jak mysz przed kotkiem tylko szukać nowej reklamy z totolotkiem Pełni nadziei będziemy czekali by następni WŻ-cy jakąś kasę wygrali W nowych miastach zastawiali dobrym jadłem ławy i szykować się będziemy do nowej zabawy!!!!
Wkurza och strasznie mnie wkurza i ciągle w me oczka swą żółcią "uderza" Ale co ma zrobić biedny Agulek bierze do ręki pełny kufelek. Wyluzowana mniej na totka patrzę biorę kartkę,długopis i wierszę piszę:))
Ja już się normalnie boję otwierać lodówkę Bo co wątek otworzę to widzę wierszem rozmówkę Martwię się normalnie , nowym faktem tym Ze miast światła w lodówce to zobaczę rym
Rym w lodówce Nostro? Rym w lodówce Słonko? Czy chcesz, by te rymy pachniały wędzonką? Chociaż..., jak pomyślę , poukładam wszystko Lepiej jak pachnie wędzonką, niż ma trącić myszką
Alez ja uwielbiam starodawne rymy, to jest święta prawda a nie zadne kpiny ! Piękne rymy dawne, słodkie, romansowe rymy o miłości. Zawsze też gotowe... ...łkać tesknotą za Polską dawno opuszczoną. O cyprysach,o Litwie, którą skojarzono już na zawsze z poezją . Mogłabym cytować, ale Ciebie Zbyhu, pewnie boli głowa !
Wiem tineczko, ze piszesz kierowana troską o profil, który lubisz, czujesz sie tu bosko... Lecz gdybyś dokładnie wszystko przeczytała, wiadomości takiej , tu byś nie dodała.
Już Janek do mnie słowa podobne kierował, o reklamie, pieniądzach długo debatował. Chcesz poznać, jak dyskusja przebiegała nasza ? Wiadomość nr 9. Serdecznie zapraszam....
Janku, Zbyhu, Agulku,Dorotko zza płotka
Powiedzcie: czy Was wkurza ta reklama totka ?
Nie mogę jej zamknąć, nie mogę otworzyć.
Ta małpa swe cielsko zawsze tam położy...
...gdzie rzeczy najciekawsze mam do przeczytania !
Lata za kursorem od samego rana !
Drodzy nasi władcy : bahusie, Pampasie
może coś z reklamą jednak zrobić da się ?
Mam pomysł ! Eureka - aż wrzeszczę z podziwu :
może... totka reklamę przenieść do.....archiwum !
Czy mnie ona wkurza? Mało powiedziane
Chyba ten co ją wymyślił w głowie miał na...............dmiar pomysłów !
Kurcze blade, gdzie tu rym?
Ehhh !!! Normalnie siwy dym !
Ojoj ja bezskutecznie z nia walczylam reszta mnie nie denerwowala ale od tej dostaje oczoplasu. Ale coz nie da sie nic zrobic mowia wlasciciele i dla dobra strony miga toto miga na nerwach
Wprawdzie pytanie nie do mnie, ale też mnie denerwuje.
Reklama to kasa, więc o to chodzi.
Użytkownik piegusowa napisał w wiadomości:
> Wprawdzie pytanie nie do mnie, ale też mnie denerwuje.Reklama to kasa, więc o
> to chodzi.
Pytanie kierowałam do wszystkich WuŻetowców, ale nie wszyscy mi się w wierszyku zrymowali ! Przepraszam !
Ech tam, przecież ja się nie obraziłam, nie ma za co przepraszać.
Mnie reklama totka
Pewnie by wkurzała
Gdybym na tej stronce
Ciągle ją widziała
U mnie bezstresowo
Uwierzcie gdy chcecie
Bo żadnych ja reklam
Nie widze na necie
U mnie też niema żadnych reklam?
Na Twoje żale, Janek Co odpowie:
Oszczędzaj oczęta i szanuj zdrowie.
A na reklamy, by znikły, jest jednakże rada:
Niech każdy WuŻetowicz na utrzymanie dokłada...
Ciekawy jestem teraz co Aśćka odpowie
Czy portfelowi to wyjdzie na zdrowie?
A przy okazji tako się zdarzyło,
Gadania o reklamach dosyć tu juz było,
Kazdy coś tam wtrącił swoje od niechcenia,
Temat wałkowany, od lat, aż do znudzenia.
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Na Twoje żale, Janek Co odpowie:Oszczędzaj oczęta i szanuj zdrowie.A na
> reklamy, by znikły, jest jednakże rada:Niech każdy WuŻetowicz na
> utrzymanie dokłada...Ciekawy jestem teraz co Aśćka odpowieCzy portfelowi to
> wyjdzie na zdrowie?A przy okazji tako się zdarzyło,Gadania o reklamach dosyć
> tu juz było,Kazdy coś tam wtrącił swoje od niechcenia,Temat wałkowany, od
> lat, aż do znudzenia.
Znam, Janku realia życia w wirtualu.
Są tak samo smutne, jak w naszym realu.
Reklamy niezbędnym są dziś "wspomagaczem ",
bez reklam, nawet Sejmu w TV nie zobaczę.
Wszędzie trzeba sponsorów,pieniędzy, reklamy
i o to do nikogo pretensji nie mamy.
Moje wierszem pytanie dotyczyło "totka",
to reklama -rekin a nie żadna płotka !
Natrętna,jak licho, lecz się nie otwiera,
choć ją widzę codzień - nie wiem co zawiera !
Lata moja myszka, przegania natręta,
otwieram, zamykam - ona jak zaklęta !
Nostro droga miej trochę litości,
Gdy słowa czyjeś czytasz to ich nie dość Ci.
Nie rób tego co przed Tobą (nie)jedna wciąż robiła,
I nie powtarzaj słów (odpowiadając nie cytuj) bądź tak miła.
Janku , muszę Ci zdradzić ,ze i ja czasami
daję opcję "cytuj", by mieć przed oczami..
...d o k ł a d n y tekst tego, co napisał ktoś inny,
by się w mą wypowiedź nie wkradł błąd niewinny !
Klikając "odpowiedz" mówiąc między (nie tylko) nami,
Tekst, do którego piszesz, masz też przed oczami.
Sprawdziłam, masz rację i to mnie zachwyca.
Przepraszam, pozdrawiam -
Twoja gołębica
Z tego co czytam, zdaje mi się kochanie,
Że daleko Tobie na "gołębicowanie".
Jakie latajace reklamy? U mnie nic takiego nie ma. Mam szczescie czy mnie cos omija?
Ciesz się, że Cię omija.Bo możesz mi wierzyć, nic, czego mogłabyś żałować ! Chodzi o reklamę Totolotka, która zawsze ustawia się, tam, gdzie jest czytany przeze mnie tekst / inteligentna bestia !/. Nie można z nią nic zrobić, choć ma "iksika",żeby ją schować. Można naciskać po 100x a ona i tak lata jak kundel po smietniku..............
Niewiem jak u Ciebie,ale ja reklame totka biore myszka jak najwyzej ( czyli tam gdzie z reguly sa reklamy) i dopiero wtedy wciskam krzyzyk ;) Reklama znika na tej stronie i mozna swobodnie czytac, ale jak przejdziesz na nastepna strone, to ''operacje'' trzeba powtorzyc :)
Gdy ta wstrętna reklama
Wkurza Cię już od rana,
Gdy wielkie łzy wyciska,
bezsilność bliska...
Reklama ta cwana
flash'ową jest zwana.
Bez archiwum zniknie
gdy program klikniesz.
Zainstaluj sobie inną, nową
przeglądarkę internetową,
Program z tego jest znany
że flash'owe blokuje reklamy.
Nie wiem czy nazwe tu podać wypada
to jakby kolejna reklama się wkrada.
I z tego wynika prawda jedna
że czasem reklama jest potrzebna.
Ja do reklam się przyzwyczaiłam. Nie czytam ich wcale. Jedyna reklama która mnie interesuje to dużego lotka. Kupiłam kupon bo dziś mogę wygrać chyba 17000000zł.
To może ona swoją namolnością daje mi do zrozumienia,ze mam wysłać swój kupon ?
Reklama totolotka jest dla nas kochani
byśmy kupony co drugi dzień wysyłali
Trzeba zasilać konto kolektury
może jakąś kasę wygra z naszych który...
Zrobi wtedy zlot największy w świecie
a do jedzenia poda sami dobrze wiecie
Pyszne ciasta i schaby i tudzież rolady
i nie będzie końca wspaniałej zabawy
Gdy wrócimy potem do domów z pełnymi brzuchami
będziemy pisać na forum z nowymi kumplami
Nie będziemy uciekać jak mysz przed kotkiem
tylko szukać nowej reklamy z totolotkiem
Pełni nadziei będziemy czekali
by następni WŻ-cy jakąś kasę wygrali
W nowych miastach zastawiali dobrym jadłem ławy
i szykować się będziemy do nowej zabawy!!!!
Wkurza och strasznie mnie wkurza
i ciągle w me oczka swą żółcią "uderza"
Ale co ma zrobić biedny Agulek
bierze do ręki pełny kufelek.
Wyluzowana mniej na totka patrzę
biorę kartkę,długopis i wierszę piszę:))
Ja już się normalnie boję otwierać lodówkę
Bo co wątek otworzę to widzę wierszem rozmówkę
Martwię się normalnie , nowym faktem tym
Ze miast światła w lodówce to zobaczę rym
Tym razem bez rymu:)
Mnie też wariactwo wzięło z tymi wierszami i rymowankami.
Andrzej się ze mnie już śmieje i mówi że mu oszaleje :)
O coś tam się rymnęło :))
Odpowiem Ci Zbyhu, choć Ci nie zależy,
rym w lodówce trzymam po to, by był świeży !
Rym musi być jędrny, krwisty -lubię taki
a nie jakiś stary jak spleśniałe flaki !
Rym w lodówce Nostro? Rym w lodówce Słonko?
Czy chcesz, by te rymy pachniały wędzonką?
Chociaż..., jak pomyślę , poukładam wszystko
Lepiej jak pachnie wędzonką, niż ma trącić myszką
Alez ja uwielbiam starodawne rymy,
to jest święta prawda a nie zadne kpiny !
Piękne rymy dawne, słodkie, romansowe
rymy o miłości. Zawsze też gotowe...
...łkać tesknotą za Polską dawno opuszczoną.
O cyprysach,o Litwie, którą skojarzono
już na zawsze z poezją . Mogłabym cytować,
ale Ciebie Zbyhu, pewnie boli głowa !
A jakby Nostra uwaznie
I za darmo
Archiwum przeczytala
Zanim sie odezwala
To o reklamy by sie
Nie denerwowala
Bo chyba sama strony
Nie bedzie finansowala ???
Wiem tineczko, ze piszesz kierowana troską
o profil, który lubisz, czujesz sie tu bosko...
Lecz gdybyś dokładnie wszystko przeczytała,
wiadomości takiej , tu byś nie dodała.
Już Janek do mnie słowa podobne kierował,
o reklamie, pieniądzach długo debatował.
Chcesz poznać, jak dyskusja przebiegała nasza ?
Wiadomość nr 9. Serdecznie zapraszam....
Wejdź i kłopot z głowy. Adblock Plus , wpisz to hasło.