No tak.. bywaja takie marzenia, do nie spelnienia.. ze w zeszlym roku nie przyjechales na Zlot do Gdanska... a w tym roku? gdzie nie pojedziesz? bo ja - nie pojade do Afryki i na wyspy Kanaryjskie tez nie pojade, nie pojade rowniez do Moskwy... ani w inne miejsca.. :))
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Spełniają się spełniają. Ja na przykład zawsze marzyłem aby nie wygrać w totka > i moje marzenie się spełniło ...nie wygrałem..Bahus
hahaha bahus ja zawsze marzylam zeby wygrac w totka tylko ze....................nie gram:P a tak na marginesie to wspolczuje temu co zgarnal tyle kasy w ostatnim losowaniu:)) pozdrawiam
najskrytsze marzenia ... jedno tylko mam wcale nie skryte, pragnę jego spełnienia bym jak najdłużej mówić mogł "dzień dobry" i "do widzenia" rankiem słońce witać i ono by mnie witało może to i dużo, a jednak tak mało
jamajka no nic tylko spelniaj marzenia...a ja sie zastanawialam ostatnio czemu nie mam pensjonatu w cieplych krajach tylko w gorach..po co mam kupowac tutaj cos jak moge na wyspie:)))U nas drozej:(((Ale wymyslam od rana...
Moim marzeniem jest to aby już wiosna była ;)
Bahus
moje podobne + chciałabym czuć się spełniona
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
bo ponoć najskrytszych marzeń się nie wypowiada |( nie spełniają sie )
> Moim marzeniem jest to aby już wiosna była ;)Bahus
mam wątpliwości czy wiosna nadejdzie....
Spełniają się spełniają. Ja na przykład zawsze marzyłem aby nie wygrać w totka i moje marzenie się spełniło ...nie wygrałem..
Bahus
No tak.. bywaja takie marzenia, do nie spelnienia.. ze w zeszlym roku nie przyjechales na Zlot do Gdanska... a w tym roku? gdzie nie pojedziesz? bo ja - nie pojade do Afryki i na wyspy Kanaryjskie tez nie pojade, nie pojade rowniez do Moskwy... ani w inne miejsca.. :))
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Spełniają się spełniają. Ja na przykład zawsze marzyłem aby nie wygrać w totka
> i moje marzenie się spełniło ...nie wygrałem..Bahus
hahaha bahus ja zawsze marzylam zeby wygrac w totka tylko ze....................nie gram:P
a tak na marginesie to wspolczuje temu co zgarnal tyle kasy w ostatnim losowaniu:)) pozdrawiam
Moje: XXXXXXXXXXXXXXXXXX
, hehe, napewno sie sprawdzi:)
A moim najskrytszym marzeniem jest................chyba się spełni co? Bo to ważne jest bardzo
!
a tak rozmawiajac o wyjazdach,to ja marze pojechac ......gdziekolwiek. Nawet na trzy,lub dwa dni,bo nie mialam wakacji juz od dwoch lat.
muminka zapraszam do Karpacza jest zima ale dosyc ladnie a jak pora roku nie ta to przed nami wiosna i lato...
a moim marzeniem jest w koncu sie wyspac:))))
Podpinam się pod tym marzeniem :)))
To i ja się dołączę do Ciebie. Również moim marzeniem jest aby była już wiosna i najlepiej aby została z nami na zawsze :^)
wcale nie skryte, pragnę jego spełnienia
bym jak najdłużej mówić mogł
"dzień dobry" i "do widzenia"
rankiem słońce witać i ono by mnie witało
może to i dużo, a jednak tak mało
To jest chyba największe marzenie jakie można miec
Piękne...
Moim najskrytszym marzeniem ???-żeby mnie i mojej najbliższej rodzinie zdrowie dopisywało jak najdłużej a reszta mniej ważna.
Już nigdy więcej remontu w domu
http://www.allegro.pl/item529299875_dom_z_basenem_na_wyspie_phuket_tajlandia_400tys.html takie coś mnie si marzy :P
jamajka no nic tylko spelniaj marzenia...a ja sie zastanawialam ostatnio czemu nie mam pensjonatu w cieplych krajach tylko w gorach..po co mam kupowac tutaj cos jak moge na wyspie:)))U nas drozej:(((Ale wymyslam od rana...
a mnie się marzy kurna chata...albo
długa wycieczka do nikąd bez oglądania się za siebie
albo ...chciałabym i...
takie pobożne marzenie