zeby dostać sie na autobus 155, z dworca centralnego musisz tylko dostać sie do ronda ONZ. jesli nie masz gratów, to można piechotą - krótki spacerek Al.Jana Pawła II, wzdłuż Złotych Tarasów, na północ. Tam znajdziesz 155 jadący tam, gdzie chcesz.
Zreszta polecam stronę www.ztm.waw.pl jesli dziala wyszukiwarka połączeń, najlepiej tam sprawdzić.
niestety wyszukiwarka nie działa nie mam pojecia czy te autobusy jada od wschodniej wawy czy centralnej :(( na szczescie moj kolega mi pomoze tzn odbierze i zawiezie na miejsce ; jeszcze sa na tym swiecie dzentelmeni :)
a jaka to ulica?
hm. tu jest napisane:
http://www.flor-niska.pl/kontakt.html
zeby dostać sie na autobus 155, z dworca centralnego musisz tylko dostać sie do ronda ONZ. jesli nie masz gratów, to można piechotą - krótki spacerek Al.Jana Pawła II, wzdłuż Złotych Tarasów, na północ.
Tam znajdziesz 155 jadący tam, gdzie chcesz.
Zreszta polecam stronę www.ztm.waw.pl jesli dziala wyszukiwarka połączeń, najlepiej tam sprawdzić.
anay dzieki za checi
niestety wyszukiwarka nie działa nie mam pojecia czy te autobusy jada od wschodniej wawy czy centralnej :((
na szczescie moj kolega mi pomoze tzn odbierze i zawiezie na miejsce ; jeszcze sa na tym swiecie dzentelmeni :)