Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Bezpieczne pociagi :)

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-19 23:29:02

http://www.maxior.pl/film/118450/Pani_Barbara_pociag
    Dawno się tak nie usmialam ,sami zobaczcie :)

• Autor: anecznik Data: 2009-01-20 10:05:11

dobre :):):) a ponoć to młodzież najlepiej włada "łaciną" :)

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-20 12:54:31

Pal licho z lacina , ale opis konduktora  ,skad sie ludziom takie skojarzenia biora  :)

• Autor: Zbyh 1 Data: 2009-01-20 14:31:24

Pani Basia jest git majonez , jak to sama mówi:)))

• Autor: Nostra2004 Data: 2009-01-20 13:10:01

Dziewczyny - abstrachując od łaciny -ta kobitka ma kapitalne skojarzenia !

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-20 14:13:48

No wlasnie to mialam na mysli Nostro , fakt ze tego slowa k.......a bylo stanowczo za duzo , ale na poczekaniu tak kojarzyc ! to nie kazdy umie .

• Autor: Zośka Data: 2009-01-20 16:38:48

Nie wytrzymałam i wyłączyłam Panią Basię. Mnie jakoś to nie bawi i natychmiast czuję ulgę gdy zmienię otoczenie. Tu było łatwo!
    Pani Basia, sympatyczna kobieta, krzywdzi sama siebie i tych co muszą jej słuchać.

• Autor: kurkuma Data: 2009-01-21 16:07:25

Moje odczucia są podobne. Pierwszy raz kiedy zobaczyłam jej "występ" to może nawet i deczko mnie to bawiło. Teraz  myślę, że ona zrobiła ze swoich wypowiedzi rodzaj biznesu i popisuje się tym jak małe dziecko, które chce zwrócić na siebie uwagę.  Mnie nie bawi.

• Autor: CZOS Data: 2009-01-20 17:23:33

Nie jestem pewien, ale chyba na You Tube jest cały cykl "wywiadów" z tą kobietą. Ja takie rzeczy traktuję wkategoriach-ciekawostka przyrodnicza.. Pozdrawiam.

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2009-01-20 21:52:14

Ta Pani gra w takim mini serialu internetowym ,nie wiem czy gdzies indziej poza internetem jest to emitowane,a nazywa sie Klatka B http://www.klatkab.tivi.pl/ Kiedys na jakiejsc stronie natknelam sie na to,dla mnie troche ten serial taki przyglupawy,ale wiadomo ,co kto lubi.

• Autor: Dorotaxx Data: 2009-01-23 18:14:58

Podobno na tej stonie logują się dzieci ... jeśli tak to piękny przykład im dajesz mamo różyczki ... oby tak dalej .
    swoją drogą zastanawiam się kto jest bardziej żałosny, czy ta kobieta z filmiku czy ci ,którzy się z niej śmieją

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-23 20:11:58

Dorotaxx  , widze ze dawno sie mnie nie czepialas , ale skoro juz to zrobilas to miło :) nikomu nie daje przykladu  , dzieci jak beda chcialy posluchac i popatrzec to zobacza to w necie !   a posluchaja w szkole i na ulicy . Nie ja nakrecilam ten filmik , chcialam tylko pokazac jakie skojarzenia ma ta pani . Wiedziałas ze na stronie loguja sie dzieci  , a nie przeszkadzalo ci wstawic tort gwiazdor z meskim czlonkiem na wierzchu .Co do dawania przykladu , wystarczy ze prawie wczystkie dzieciaki  ogladaja wladcy moch .(much) i nie tylko ja wstawiam linki z filmikami . Wiec stosuj dalej swoja diete i sie nie denerwuj !  bo chyba glodna chodzisz , ze klotni szukasz i nie masz sie na kim wyladowac .

• Autor: Dorotaxx Data: 2009-01-23 21:03:32

Nie wiem co chciałaś pokazać wstawiając ten link , jasnowidzem nie jestem . Nie napisałaś nic oprócz tego,ze ,,dawno się tak nie uśmiałaś,, .
    Wstawiając wątek powinnaś liczyć się z tym,że inni będą na niego odpowiadać.
    Jestem użytkownikiem tego forum i chyba mam prawo wyrazić swoją opinię i napisać co mi się podoba a co nie. Nie porównuj jadalnego chłopka z marcepanu do wulgarnej baby , która tylko i wyłącznie rzucając mięsem potrafi zainteresować swoją osobą nieliczną grupę ludzi z dziwnym... wręcz żałosnym poczuciem humoru ( dobrze,że śmieszą nas inne rzeczy :-) ) .Widocznie w twoim domu taki język jest normalny ale bardzo cie proszę nie katuj tym innych. Jeśli chodzi o kreskówkę , o której wspomniałaś ,,prawie,, robi wielką różnicę. To,ze pozwalasz swoim dzieciom oglądać te bzdury nie oznacza,że inni też to robią.Nie mierz innych swoją miarą...
    A co do diety to oczywiscie będe ją stosować bo jak widzę jaka jestes nerwowa i agresywna po tym tłuszczu z pączków to ja wolę pozostac przy swoich chudych białkach . Jedz nadal swoje pączusie i rośnij duuuuuuuuuuuża okrąglutka

żegnam

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-23 21:20:03

Nie martw się o moje paczusie  , wyszly wysmienite :)) moja waga to 49-50 kg , teraz przytylam z wiadomych przyczyn , ale wroce do niej na pewno i nie musze sie odchudzac :) jestes taka zdolna , zrob tez paczusie i wstaw przepis chetnie zobacze ,  :) jem co chce i co lubie ! nie musze sie odchudzac tak jak Ty :) Duzo mi do agresywnosci brakuje , a paczusie jem 3 razy do roku. Co do watku przeczytaj caly ,a dowiesz sie z czego sie smialam . Zegnam :)))))

• Autor: Dorotaxx Data: 2009-01-24 09:05:13

Użytkownik Mama Rozyczki napisał w wiadomości:

> teraz przytylam z wiadomych przyczyn ,

no oczywiscie ,ze z wiadomych przyczyn.. Od pączusiów!!!

> jestes taka zdolna , zrob tez paczusie i wstaw przepis
    > chetnie zobacze , :)

Ojjjjj tego nie zrobie na pewno bo nawet jeśli wyjdą rewelacyjnie to napiszesz ,że są z cukierni tak jak napisałaś nutelli kiedy byłaś jeszcze małą_megi . Byłaś juz zalogowana pod tyloma nickami ,że sama sie gubiłaś w tym wszystkim. Dlatego nie wierze w ani jedno twoje słowo . Mnie nie nabierzesz na te swoje chore gierki .

zegnam po raz ostatni .

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-24 11:53:23

Mam nadzieje ze dotrzymasz slowa i sie pozegnasz raz na zawsze , czy mi wierzysz czy nie mam to gdzies :) wiec daruj sobie swoje glupie
    docinki .Juz Ci kiedys pisalam , omijaj moje watki szerokim lukiem ! a chora to jestes Ty z nienawisci i zazdrosci . Asta la vista baby

• Autor: CZOS Data: 2009-01-24 11:58:23

Ale się zrobił MAGIEL.Pozdrawiam strony.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2009-01-24 12:14:59

Czos nie zaden magiel ;)) komus sie nie spodobal link :! ma prawo sie nie podobac .Mnie jak sie cos nie podoba , nie czytam i nie komentuje. Tutaj ewidentnie widac ze........... ktos szuka klotni , koncze dyskusje w tym watku .Pozdrawiam

• Autor: CZOS Data: 2009-01-24 07:47:48

Mam odczucie, że się czepiasz. Ja nigdy nie używałem i nie używam wulgaryzmów. Nagminne ich używanie mnie razi, a szczególnie razi mnie u młodych dziewcząt i kobiet. Takie okazy jak Pani Basia traktuję jako ciekawostkę przyrodniczą i ich sposób wyrażania się mnie nie razi! Dzieci wulgaryzmów uczą się wśród rówieśników i w domu, a nie z internetu. Średnio myślący dzieciak zauważy, a dorosły też powinien, że w internecie generalnie nie używa się wulgaryzmów, chyba, że ktoś tylko takich stron szuka. Ja się cieszę, jak od czasu do czasu ktoś mi link na taką ciekawostkę przyrodniczą podzrzuci. Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu