Zwracam się z prośbą o wsparcie młodego (he, he) talentu w konkursie onetu na bloga roku. Zgłosiłam się tam namówiona przez rodzonego ojca w ostatnim dniu kwalifikacji. I jak to blondynka potem zapoznałam się z konkurencją. Tu kucnęłam z wrażenia. Zgłosiło się ponad półtora tysiąca domorosłych pisarzy blogerów. Ale... ale... dzięki dużej wierze wszystkich Krewnych i Znajomych Królika dotarłam dziś do 16 miejsca. Chcę znaleźć się w pierwszej dziesiątce i dlatego postanowiłam poprosić wszystkich WŻ-towców o pomoc. Bloga Ny i Norge prowadzę od początku pobytu mojej rodziny w Norwegii czyli od czerwca ubiegłego roku. Opisuję co nam się przytrafia po drodze, są wątki romantyczne no i KULINRNE. Zapraszam do odwiedzin na stronie http://nyinorgemyblog.blogspot.com/ i w realu. Aby oddać głos na mnie trzeba wysłać SMS-a o treści; A01636 na numer 7144. Koszt połączenia to 1,22 pln, które mają wesprzeć domy rehabilitacyjne dla dzieci z porażeniem mózgowym. Akcja trwa do 22 stycznia do godz.12. Dziękuję wszystkim za wsparcie i WŻ, że istnieje. Pozdrawiam cieplutko Hiacynta.
Skoro dochód ma być przekazany na turnusy rehabilitacyjne dzieci z porażeniem mózgowym to wysłałam tego sms. Pomogłam tobie i jakiemus dziecku odrobinę. Pozostaje tylko wierzyc,że organizatorzy są słowni i pieniądze przekażą na odpowiedni cel.
masz i mój głos. Powodzenia w konkursie i........norweskim klimacie. Dobrze, że napisałaś, że w treści być cyfra 0 ( ZERO), a nie litera O. Łatwo się pomylić.
narazie nie poczytalam za duzo, pozniej to uzupelnie bo bardzo mnie ciekawi zycie w Norwegii. Ja mieszkam w Islandii wiec heh to prawie Skandynawia. Tobie zazdraszczam lasow. Ciekawe jakie sa podobienstwa i roznice miedzy tymi krajami.
O cholera! Miauka obejrzałam ja i Ciebie. Ależ Ty fantastyczne rzeczy robisz!!! Co do porównania obu landów Sandynawskich- zapraszam do nas (toż to rzut beretem!). Odkąd zasililiśmy konto Ikei i chałupa przestała wyglądać jak koczowisko Rumunów zapraszamy wszystkich chętnych. A tak zupełnie poważnie zapraszam na blogo-pogaduchy albo maila (namiary znajdziesz na WŻ). Pozdrówka A.
Hiacynta - miauka nie może wysłać SMSa , ale za to ode mnie i mojego Połówka masz trzy głosy z trzech telefonów :))) Jutro jeszcze oddane zostaną kolejne trzy z tel. w pracy i moich Dziewczyn :)))) trzymam kciuki - pozdrawiam :)
:) Czytam... jest jesień 2008 i już wiem, że sms-a wysyłam nie tylko dlatego, że o to poprosiłaś, ale dlatego, że jestem o tym przekonana- WARTO! :)))) Trzymam za Ciebie kciuki, a blog doklejam do Ulubionych. Pozdrawiam, od dzisiaj Twoja czytelniczka
Hiacynto! Wyślę co trzeba i za darmo, ale MUSZĘ pożebrzyć o ten boczek (w zamysle żeberka) którego zdjęcie na Twoim blogu przyprawiło mnie o palpitacje żołądka. Proszę, wstaw go w swoje przepisy! Z góry dzięki i trzymam kciukasy wielkie!
Zwracam się z prośbą o wsparcie młodego (he, he) talentu w konkursie onetu na bloga roku. Zgłosiłam się tam namówiona przez rodzonego ojca w ostatnim dniu kwalifikacji. I jak to blondynka potem zapoznałam się z konkurencją. Tu kucnęłam z wrażenia. Zgłosiło się ponad półtora tysiąca domorosłych pisarzy blogerów. Ale... ale... dzięki dużej wierze wszystkich Krewnych i Znajomych Królika dotarłam dziś do 16 miejsca. Chcę znaleźć się w pierwszej dziesiątce i dlatego postanowiłam poprosić wszystkich WŻ-towców o pomoc. Bloga Ny i Norge prowadzę od początku pobytu mojej rodziny w Norwegii czyli od czerwca ubiegłego roku. Opisuję co nam się przytrafia po drodze, są wątki romantyczne no i KULINRNE. Zapraszam do odwiedzin na stronie http://nyinorgemyblog.blogspot.com/ i w realu.
Aby oddać głos na mnie trzeba wysłać SMS-a o treści; A01636 na numer 7144. Koszt połączenia to 1,22 pln, które mają wesprzeć domy rehabilitacyjne dla dzieci z porażeniem mózgowym. Akcja trwa do 22 stycznia do godz.12.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i WŻ, że istnieje.
Pozdrawiam cieplutko Hiacynta.
Skoro dochód ma być przekazany na turnusy rehabilitacyjne dzieci z porażeniem mózgowym to wysłałam tego sms. Pomogłam tobie i jakiemus dziecku odrobinę. Pozostaje tylko wierzyc,że organizatorzy są słowni i pieniądze przekażą na odpowiedni cel.
Dziękuję uprzejmie:)
WYSŁAŁAM SMS ALE DOSTAŁAM ZWROTNĄ INFORMACJE ZE PODANY NUMER BOLGA NIE ISTNIEJE.
Yyyy? Nie rozumiem, do tej pory działał. Dziękuję za dobre chęci, może jak to z technologiami cyfrowymi trzeba ponowić próbę. Pozdrawiam. Arleta.
Teraz mnie oświeciło: może wpisałaś duże "o" zamiast zera w kodzie? (A01636)
Pozdrówka,
masz i mój głos. Powodzenia w konkursie i........norweskim klimacie. Dobrze, że napisałaś, że w treści być cyfra 0 ( ZERO), a nie litera O. Łatwo się pomylić.
Mój głos masz też.
Dziękuję uprzejmie.
Jestem tu nowa, nawet jeszcze się nie przedstawiłam ale chętnie oddalam swój gloś na twojego bloga. I na dzieci z porażeniemmózgowym.
Baaardzo dziękuję;)
zajrzalam do Ciebie :)
O cholera! Miauka obejrzałam ja i Ciebie. Ależ Ty fantastyczne rzeczy robisz!!! Co do porównania obu landów Sandynawskich- zapraszam do nas (toż to rzut beretem!). Odkąd zasililiśmy konto Ikei i chałupa przestała wyglądać jak koczowisko Rumunów zapraszamy wszystkich chętnych. A tak zupełnie poważnie zapraszam na blogo-pogaduchy albo maila (namiary znajdziesz na WŻ).
Pozdrówka A.
nie ma Twych namiarow na WZ :P
Proszszsz! Teraz są ujawnione.
takk :)
Hiacynta - miauka nie może wysłać SMSa , ale za to ode mnie i mojego Połówka masz trzy głosy z trzech telefonów :)))
Jutro jeszcze oddane zostaną kolejne trzy z tel. w pracy i moich Dziewczyn :))))
trzymam kciuki - pozdrawiam :)
Wysłałam i ja. Podoba mi się Twój blog! Pozdrawiam i życzę wiele ciepła i radości!
Śliczne dzięki! Pa.
Poooszło:))
No tak,teraz poszło nie o tylko 0
Stokrotne dzięki! Crystal i alfa_beta;)
:)
Czytam... jest jesień 2008 i już wiem, że sms-a wysyłam nie tylko dlatego, że o to poprosiłaś, ale dlatego, że jestem o tym przekonana- WARTO! :))))
Trzymam za Ciebie kciuki, a blog doklejam do Ulubionych.
Pozdrawiam,
od dzisiaj Twoja czytelniczka
Jestem wzruszona i dziękuję. Pa.
Ja również podpisałem listę obecności. Powodzenia.
Dziękuję serdecznie,
Witaj cieplutko!!!! sms -a już wysłałam i życzę powodzenia.
dziękuję, dziękuję...
Hiacynto! Wyślę co trzeba i za darmo, ale MUSZĘ pożebrzyć o ten boczek (w zamysle żeberka) którego zdjęcie na Twoim blogu przyprawiło mnie o palpitacje żołądka. Proszę, wstaw go w swoje przepisy! Z góry dzięki i trzymam kciukasy wielkie!
dziękuję pięknie.
malbec i kamaxyz. Boczuś trafi do bazy danych.
Głos oddany.
Oriona! Dziękuję.