Kochani, od wczoraj mam problem z zalogowaniem i wylogowaniem z WŻ. Pół godziny temu pokazało mi że strona zostala zablokowana a teraz weszłam bez problemu ale z kolei kiedy chcialam się wylogować pokazało mi znów błąd. Czy tylko u mnie tak się dzieje, czy też macie takie problemy?
U mnie jest podobnie. Oprócz tego pojawiają się problemy z wczytywaniem strony i podstron. Złości mnie to, ale trzeba zacisnąć zęby i przeczekać problemy techniczne.
Przyłączam się! Często wyrzuca mnie ze stronki, pokazuje się komunikat zerwania połączenia z serwerem:( Nie mogę oglądać zdjęć w powiększeniu, w bibliotece obrazów też- "obrazy niedostępne, bo zawierają błędy". Drodzy moderatorzy- pocieszcie Nas, że to nie wielka awaria sprzed prawie dwu lat, wtedy też zaczynało się od kłopotów z logowaniem...:(
Są problemy z łączem. U Crowleya który dostarcza nam internet jest jakiś problem z siecią. Możliwe, że ma to coś wspólnego z awarią światłowodu przez która wczoraj sieć Plusa w Gdańsku nie działała.
Witam. U mnie wczoraj był ten sam problem . Prócz tego nie otwierały się także strony ale tylko na WŻ . Dziś jest ok. Mam nadzieję, że już tak zostanie. Pozdrawiam.
Kochani, od wczoraj mam problem z zalogowaniem i wylogowaniem z WŻ. Pół godziny temu pokazało mi że strona zostala zablokowana a teraz weszłam bez problemu ale z kolei kiedy chcialam się wylogować pokazało mi znów błąd.
Czy tylko u mnie tak się dzieje, czy też macie takie problemy?
U mnie jest podobnie. Oprócz tego pojawiają się problemy z wczytywaniem strony i podstron. Złości mnie to, ale trzeba zacisnąć zęby i przeczekać problemy techniczne.
Logowanie OK,ale z chatem są problemy,bo często po prostu wywala...Pozdrawiam,miłego dzionka!Słońce świeci!
Myslałam, ze tylko ja tak mam.
Ja jestem zalogowana na stałe więc z tym nie mam problemu ale wczoraj ciężko podstrony wchodziły. Czasem nie dało sie otworzyć.
Przyłączam się! Często wyrzuca mnie ze stronki, pokazuje się komunikat zerwania połączenia z serwerem:( Nie mogę oglądać zdjęć w powiększeniu, w bibliotece obrazów też- "obrazy niedostępne, bo zawierają błędy". Drodzy moderatorzy- pocieszcie Nas, że to nie wielka awaria sprzed prawie dwu lat, wtedy też zaczynało się od kłopotów z logowaniem...:(
Są problemy z łączem. U Crowleya który dostarcza nam internet jest jakiś problem z siecią.
Możliwe, że ma to coś wspólnego z awarią światłowodu przez która wczoraj sieć Plusa w Gdańsku nie działała.
Ija z rana tez nie miałam wogóle STRONY WIELKIEGO ZARCIA.
Sypie się od wczoraj od 18:00. Raz jest, raz nie ma
Witam. U mnie wczoraj był ten sam problem . Prócz tego nie otwierały się także strony ale tylko na WŻ . Dziś jest ok. Mam nadzieję, że już tak zostanie. Pozdrawiam.
U mnie dzisiaj tez jest ok. Ciekawe czy wieczorem się nie popsuje? Zobaczymy
O tym właśnie pisałam przed chwilą w "całodobowych..."
.....w Bydgoszczy szczury przegryzły kable i nie ma netu ani telewizji:( Plaga jakaś czy co?