Szok! Kto by pomyślał, wydawałoby się starsze, spokojne kobiety! Bulwersujące. A w niedzielę pójdą do kościoła przekonane o swojej dobroci. Ciekawe, jak to się skończyło?
Widzialam to juz wczesniej , tak bezczelnych bab w zyciu nie widzialam , nie rozumiem jak mozna wynajmowac komus mieszkanie ,a potem szperac w pokoju ,szok ! zapomniala chyba idiotka jak sobie dogadzala za mlodu . Brak slow ! dobrze chlopak zrobil ze kamere podlaczyl .
Chamstwo z najwyższych półek, tylko niestety, obustronne, a najsmutniejsza rzecz, że tylko jednostronnie karalne. Słownictwo obu "aktorek", sądząc z zasobu wszystkich użytych słów, dolnej warstwy społecznej.
a mnie sie od razu przypomniala scenka jak z kolezanka wsiadalysmy do pustego tramwaju w Szczecinie. Pusty w sensie duzo wolnych miejsc. KOleznka poszla usciasc a ja bilety kasowac. Zanim kolezanka posadzila tylek na wolnym siedzonku to wyladowal tam beret rzucony ze schodkow przez nobliwa starsza pania, ktora wlasnie tam zaplanowala usciasc zanim jeszcze weszla do tramwaju. Kolezanka usiadla i jeszcze szybciej sie poderwala :D:D:D
Starsze panie w filmiku daly dosc dobry obraz pewnej czesci polskiego spoleczenstwa. Oczywiscie kij ma dwa konce i bywaja naprawde nieprzyjemni najmujacy. W tym przypadku wspolczuje studentom.
A pro pos ekscesów w tramwaju to mi się z kolei przypomina scenka z Gdańska jak jedna starsza pani zaczęła wyzywac od krów itp młodą dziewczynę, bo nie ustąpiła jej miejsca (nie widziała starszej pani....)... Niestety wybuchła z tego powdu bardzo ostra kłótnia... Starsze panie nie przebierały w słowach....
Szok, ale cieszę się, że to zobaczyłam. Dzieki WŻ poznaje Świat. wychowano mnie w szacunku do starszych!!!!! Jestem chyba bardzo starej daty. I do tej pory miałam bezkrytyczne myslenie. Jak sie okazuje człowiek uczy sie cale życie. Nie znałam starszych ludzi oprocz babci i dziadka. zauwazam swoj infantylizm dzięki WŻ.
http://pl.youtube.com/watch?v=iN7z_xEYhFo&feature=related
Szok! Kto by pomyślał, wydawałoby się starsze, spokojne kobiety! Bulwersujące. A w niedzielę pójdą do kościoła przekonane o swojej dobroci. Ciekawe, jak to się skończyło?
Widzialam to juz wczesniej , tak bezczelnych bab w zyciu nie widzialam , nie rozumiem jak mozna wynajmowac komus mieszkanie ,a potem szperac w pokoju ,szok ! zapomniala chyba idiotka jak sobie dogadzala za mlodu . Brak slow ! dobrze chlopak zrobil ze kamere podlaczyl .
brak słów na te kobiety
Chamstwo z najwyższych półek, tylko niestety, obustronne, a najsmutniejsza rzecz, że tylko jednostronnie karalne.
Słownictwo obu "aktorek", sądząc z zasobu wszystkich użytych słów, dolnej warstwy społecznej.
Jak to skomentować? No coment najlepiej, bo od razu ciskają się na usta słowa, podobne do tych z filmu.
a mnie sie od razu przypomniala scenka jak z kolezanka wsiadalysmy do pustego tramwaju w Szczecinie. Pusty w sensie duzo wolnych miejsc. KOleznka poszla usciasc a ja bilety kasowac. Zanim kolezanka posadzila tylek na wolnym siedzonku to wyladowal tam beret rzucony ze schodkow przez nobliwa starsza pania, ktora wlasnie tam zaplanowala usciasc zanim jeszcze weszla do tramwaju. Kolezanka usiadla i jeszcze szybciej sie poderwala :D:D:D
A pro pos ekscesów w tramwaju to mi się z kolei przypomina scenka z Gdańska jak jedna starsza pani zaczęła wyzywac od krów itp młodą dziewczynę, bo nie ustąpiła jej miejsca (nie widziała starszej pani....)... Niestety wybuchła z tego powdu bardzo ostra kłótnia... Starsze panie nie przebierały w słowach....
Szok
, ale cieszę się, że to zobaczyłam. Dzieki WŻ poznaje Świat
. wychowano mnie w szacunku do starszych!!!!! Jestem chyba bardzo starej daty. I do tej pory miałam bezkrytyczne myslenie. Jak sie okazuje człowiek uczy sie cale życie. Nie znałam starszych ludzi oprocz babci i dziadka
. zauwazam swoj infantylizm dzięki WŻ.