Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jesteście debeściaki!

• Autor: hiacynta Data: 2009-01-21 07:47:35

Witam z rańca i przesyłam Wszystkim WŻ-towcom miliony, a co tam miliony- miliardy kwantów energii! Dzięki Wam wspinam się w konkursie na bloga roku ze swoim "dziełem".
    Wczoraj zwróciłam się do Was o pomoc i... magia netu zadziałała. Wprawdzie szampana jeszcze nie otwieram ale to fantastyczne uczucie, że tyle osób zadało sobie fatygi aby napykać na komórze kod bloga. Tego samopoczucia nie da kupić się za żadne pieniądze. Życzę Wszystkim miłego dnia. Jeszcze raz wieeeelkie dzięki. Trzymajcie kciuki do jutra. A zainteresowanych zapraszam do bloga http://nyinorgemyblog.blogspot.com/. Hiacynta.
    PS. Wkn to fantastyczne co robisz, pomysł na WŻ był bez pudła aż żałuję, że nie był mój (he, he). Dzięki Tobie nieraz zadałam szyku o najwyższym standardzie towarzyskim- jakem Hiacynta. Często wspominam na Ny i Norge Wielkie Żarcie.

• Autor: alfa_beta Data: 2009-01-21 09:48:14

Właśnie na jednym oddechu skończyłam czytać Twojego bloga:))Świetnie sie czyta.Na zdjęcia czas przyjdzie później. Blog w ulubionych:)

• Autor: piegusowa Data: 2009-01-21 11:23:49

Hiacynto, to nie tylko wyraz sympatii te smsy.
    Przede wszystkim ciekawy jest Twój blog, czyta się go jednym tchem.
    Ja też zapisuję się do grona czytających regularnie, tak, żebyś czasami nie przestawała w glorii chwały i nie spoczęła na laurach.
     Pisz pisz, kobietko!

• Autor: romarr1 Data: 2009-01-21 11:40:30

Dzikiekuję za zaproszenie na bloga, jest świetny. Trzymam kciuki

• Autor: hiacynta Data: 2009-01-21 13:02:06

Dziękuję wszystkim za miłe słowa i za całą magię, która dzięki temu konkursowi trwa nadal. Mnóstwo dobry fluidów płynie zewsząd (i z powrotem). Jeśli komuś poprawił się humor po przeczytaniu naszych norweskich przygód to jest to dla mnie największa z nagród.

Przejdź do pełnej wersji serwisu