Kochani.czy ktoś z was zarzywa Bio cla z zielona herbata?Polecicie?ćzy znikaja po nim fautki ?Doraccie bo ostatnio chodzi mi po głowie chęć sięgniecia po ten specyfik,aby do wiosny móc zrzucić kilka kilogramów.A może polecicie coś innego?Proszę doradzcie:)
zeby zrzucic zbędne kilogramy nalezy dobrac dla siebie odpowiednią diete a nie łykać,,magiczne,, tabletki . Gdyby faktycznie były takie skuteczne to producent byłby najbogatszym człowiekiem świata .
Kupiłam tableki podobne w działaniu Linea. Efekt-po tygodniu chciało mi się jesc ciagle i przytyłam 2 kilogramy w tym czasie. Do względnej "normy" żywieniowej musiałam wracać miesiąc. Nie polecam. Tylko pieniądze zmarnowałam. Lepszy będzie aerobik lub inne ćwiczenia.
Nie stosowałam nigdy. Słyszałam,że są skuteczne. Jak szukałam dobrego sposobu na odchudzanie to prawie kupiłam. Odstraszył mnie koszt. Samo opakowanie nie jest może drogie ale trzeba jeść kilka tabletek dziennie. Dokładnie nie pamiętam chyba 3 więc paczka nie starcza na długo. W moim przypadku najskuteczniejsza okazała się dieta NŻT czyli nie żryj tyle. Może więc lepiej nie coś na odchudzanie ale na zmniejszenie apetytu. Do oczekiwanego efktu dochodzi się powoli ale skutecznie. Ja przez 2 lata schudłam 12 kg. Nawet nie wiem kiedy bo na początku bardzo mało traciłam. Zaczełam od herbatki slim figura (cała seria). Potem ta allegro kupiłam sobie czerwoną herbatę w tabletkach i brałam przez miesiąc czy 2. Na początku nie widziałam bym mniej jadłam ale to przyszło z czasem.
Witam. Jakieś 2 lata temu bratowa polecila mi Cidrex (na bazie octu jablkowego) i schudlam ok 2 kg (więcej nie potrzebowalam). Są o wiele tańsze niż BIO CLA. Caly problem polegal na tym, że po odstawieniu tabletek w ciągu roku przytylam te 2 których sie pozbylam i kolejne 2 kg żeby mi weselej bylo:) Jednak nie dam sobie , że to wina tabletek, ponieważ troszeczkę mniej ruchu bylo, i palenie rzucilam.
A żeby weselej bylo, to opowiem jak do mojego wujka lekarza (sam smakosz, 130 kg wagi) przychodzila pewna pani i pytala jak ma schudnąć. Wujek tlumaczyl- widzi pani jak wyglądam...żaden ze mnie ekspert w tej dziedzinie. Kiedy pani 3 raz przyszla z zapytaniem powiedzial jej- potrzebne jest wiadro! Pani zrobila wielkie oczy i pyta - wiadro???? -Tak, wiadro. Jeść ile trzeba a reszta do wiadra!
Najlepszym, niezawodnym i jedynym sposobem na fałdki są ćwiczenia. Także nie wystarczy wyprawa do apteki, żeby pozbyć się fałdek musisz się wziąść ostro za ćwiczenia.
Święta prawda!Tabletki to tylko nabijanie kasy koncernom farmaceutycznym,prezesom,dyrektorom,właścicielom hurtowni i aptekarzom... Trochę samodyscypliny i będzie dobrze!
Kochani.czy ktoś z was zarzywa Bio cla z zielona herbata?Polecicie?ćzy znikaja po nim fautki ?Doraccie bo ostatnio chodzi mi po głowie chęć sięgniecia po ten specyfik,aby do wiosny móc zrzucić kilka kilogramów.A może polecicie coś innego?Proszę doradzcie:)
zeby zrzucic zbędne kilogramy nalezy dobrac dla siebie odpowiednią diete a nie łykać,,magiczne,, tabletki . Gdyby faktycznie były takie skuteczne to producent byłby najbogatszym człowiekiem świata .
i dostal nagrode Nobla:)
...a ludzie nie męczyliby się z "nadbagażem" ciałka :/
Kupiłam tableki podobne w działaniu Linea. Efekt-po tygodniu chciało mi się jesc ciagle i przytyłam 2 kilogramy w tym czasie. Do względnej "normy" żywieniowej musiałam wracać miesiąc. Nie polecam. Tylko pieniądze zmarnowałam. Lepszy będzie aerobik lub inne ćwiczenia.
Nie stosowałam nigdy. Słyszałam,że są skuteczne. Jak szukałam dobrego sposobu na odchudzanie to prawie kupiłam. Odstraszył mnie koszt. Samo opakowanie nie jest może drogie ale trzeba jeść kilka tabletek dziennie. Dokładnie nie pamiętam chyba 3 więc paczka nie starcza na długo. W moim przypadku najskuteczniejsza okazała się dieta NŻT czyli nie żryj tyle. Może więc lepiej nie coś na odchudzanie ale na zmniejszenie apetytu. Do oczekiwanego efktu dochodzi się powoli ale skutecznie. Ja przez 2 lata schudłam 12 kg. Nawet nie wiem kiedy bo na początku bardzo mało traciłam. Zaczełam od herbatki slim figura (cała seria). Potem ta allegro kupiłam sobie czerwoną herbatę w tabletkach i brałam przez miesiąc czy 2. Na początku nie widziałam bym mniej jadłam ale to przyszło z czasem.
Witam. Jakieś 2 lata temu bratowa polecila mi Cidrex (na bazie octu jablkowego) i schudlam ok 2 kg (więcej nie potrzebowalam). Są o wiele tańsze niż BIO CLA. Caly problem polegal na tym, że po odstawieniu tabletek w ciągu roku przytylam te 2 których sie pozbylam i kolejne 2 kg żeby mi weselej bylo:) Jednak nie dam sobie
, że to wina tabletek, ponieważ troszeczkę mniej ruchu bylo, i palenie rzucilam.
A żeby weselej bylo, to opowiem jak do mojego wujka lekarza (sam smakosz, 130 kg wagi) przychodzila pewna pani i pytala jak ma schudnąć. Wujek tlumaczyl- widzi pani jak wyglądam...żaden ze mnie ekspert w tej dziedzinie.
Kiedy pani 3 raz przyszla z zapytaniem powiedzial jej- potrzebne jest wiadro!
Pani zrobila wielkie oczy i pyta - wiadro????
-Tak, wiadro. Jeść ile trzeba a reszta do wiadra!
Dziękuje bardzo za wypowiedzi
Najlepszym, niezawodnym i jedynym sposobem na fałdki są ćwiczenia. Także nie wystarczy wyprawa do apteki, żeby pozbyć się fałdek musisz się wziąść ostro za ćwiczenia.
Święta prawda!Tabletki to tylko nabijanie kasy koncernom farmaceutycznym,prezesom,dyrektorom,właścicielom hurtowni i aptekarzom...
Trochę samodyscypliny i będzie dobrze!