Dopiero dzisiaj zwróciłam uwagę na to, że zapomniałyśmy wszyscy o Tobie Agnieszko. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, mnóstwo zdrówka i kasiorki, pociechy z dzieci i męża i żeby Twój piękny uśmiech zawsze rozświetlał Twoją buzię.
To normalne jaja, ktoś tu przygrał w kulke Jak mogliśmy pominąć wczoraj Agulkę? Dziś to odrobimy nawet z nawiązkami Zasypiemy Agę swymi życzeniami Zrowia Aguś , szczęścia i pogody ducha Miej uśmiech na twarzy od ucha do ucha Niech Ci wszystko idzie, jak mówią...po maśle Kto myśli inaczej niech go... kaczka kopnie :)))) Miej Ty też codziennie w sercu moc słodyczy Tego choć spóźnioeny Zbyh-u K Ci życzy
Jesteście kochani :) Mało komu składają życzenia imieninowe dwa razy w roku, a mi się to udało :)) Na placuszka i kawkę zaproszę 20 kwietnia bo teraz się nie spodziewałam gości. Pozdrawiam
Dopiero dzisiaj zwróciłam uwagę na to, że zapomniałyśmy wszyscy o Tobie Agnieszko. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze, mnóstwo zdrówka i kasiorki, pociechy z dzieci i męża
i żeby Twój piękny uśmiech zawsze rozświetlał Twoją buzię.
Agnieszko -wszystkiegonaj,naj lepszego.Dużo zdrówka i miłości:)
Wszystkiego najlepszego Aguś
Wszystkiego najlepszego!!!
Kiedy Agulek jest z 20 kwietnia!!!!
To normalne jaja, ktoś tu przygrał w kulke
Jak mogliśmy pominąć wczoraj Agulkę?
Dziś to odrobimy nawet z nawiązkami
Zasypiemy Agę swymi życzeniami
Zrowia Aguś , szczęścia i pogody ducha
Miej uśmiech na twarzy od ucha do ucha
Niech Ci wszystko idzie, jak mówią...po maśle
Kto myśli inaczej niech go... kaczka kopnie :))))
Miej Ty też codziennie w sercu moc słodyczy
Tego choć spóźnioeny Zbyh-u K Ci życzy
Mysho kochana Agula ma imieninki 20 kwietnia.A i tak życzę wszystkiego najlepszego.
A ja myślałam, że wszyscy zapomnieli
Dużo zdrowia, pomyślności
i samych radosnych dni
życzy bytomianka!
co najlepsze - ciepłe uśmiechy,
pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Jesteście kochani :) Mało komu składają życzenia imieninowe dwa razy w roku, a mi się to udało :))
Na placuszka i kawkę zaproszę 20 kwietnia bo teraz się nie spodziewałam gości.
Pozdrawiam
Dzien po, ale i tak slemy najserdeczniejsze zyczenia ;))))