11 STYCZNIA odszedł od nas mój Tata .Kiedy siostra zadzwoniła do mnie i powiedziała że mój Tatuś zmarł nie mogłam w to uwierzyć .Jeszcze tego dnia rozmawiałam z nim 2 razy przez telefon a wieczorem taka straszna wiadomośc z usta siostry.Tak nagle odszedł zbyt młodo miał zaledwie 49 lat dokładnie 1 stycznia obchodził swoje urodziny.Cieżko mi się z tym pogodzić moje babcie ,dziadkowie a także prababcia i pradziadek żyją a tata odszedł .U rodziców nie byłam 5 miesięcy poniewarz razem z mężem i synkiem mieszkamy w Paryżu i nie moge sobie tego wybaczyć że nie pojechaliśmy na swięta tak długo go nie widziałam i już nie zobacze pozostana tylko wspomnienia i fotografie .Tata był wspaniałym człowiekiem był inkasentem w zakładzie energetycznym i miał stycznośc z wieloma ludzmi .Do tej pory ci którzy go znali nie moga w to uwierzyć że go już między nami nie ma.Pozostanie on w naszych sercach oraz pamięci jako kochający i zawsze usmiechnięty syn,mąż ,tatuś,dziadziuś i przyjaciel.
PatysiuPysiu! Zerkając nieśmiało na załączone przez Ciebie zdjęcia Taty oraz na Twoje dzieła na tej stronie, można powiedzieć tylko jedno, że nie mógł to być inny niż wspaniały człowiek. I takiego kogoś pamiętać to wielki skarb. Szkoda, że odszedł tak szybko. Niech Tobie nie przyjdzie do głowy zaglądać do nas rzadziej! Będziemy na tym forum na każde Twoje zawołanie - pamiętaj o tym!
droga wkn własnie teraz będe częściej zaglądac poniewarz musze cały czas cos robić tworzyc nowe smakołyki aby za dużo nie myśleć i nie popaść w jakąś depresję .Dziękuje za miłe słowa i pozdrawiam
Wyrazy wspolczucia Moj tato odszedl 9 lat temu Na poczatku jest zle a potem powolutku zaczynamy sie z tym oswajac i co najwazniejsze mamy wspomnienia i swiadomosc ze dobrze przezyl zycie.Goraco cie sciskam-Marta
Mi również jest bardzo przykro i bardzo Ci współczuję!Trudno mi sobie wyobrazić utratę któregoś z rodziców,ale dokładnie rok temu umarł mój kochany dziadek i właśnie teraz w tę rocznicę jest jeszcze ciężej... Trzymaj się ciepło!!!
Każda śmierć jest bolesna, ale nie ma nic gorszego kiedy ludzie z którymi przed chwilą rozmawialiśmy i nic nie zapowiadało tragedii nagle odchodzą. Współczuję Ci patysiu (*)
Wzruszyłam się bardzo po przeczytaniu Twojej wypowiedzi , odżyły wspomnienia ,mój tato odszedł w wieku 44 lat ( 20 lat temu ), i nie doczekał wnuka;( wiem co czujesz , też miałam w swoim tatusiu przyjaciela . Współczuję Ci i łączę się w żalu PatysiuPysiu niech Twój tato spoczywa w pokoju
Patysiapysiu, współczuję Ci bardzo. Wiem co czujesz, mój Tata, też odszedł nagle, też dowiedziałam się o tym od siostry przez telefon, a będąc ostatnim razem, u rodziców, nie pożegnałam się z nim, tak jakoś, poprostu wypadło. Nie moge sobie darować, od przeszło 4,5 roku. Nigdy nie ma dobrego czasu na śmierć najbliższych. Trzymaj się. Pomodlę się za Twojego Tatę (*)
Wiem doskonale co czujesz, bo tez bylam bardzo daleko jak zmarl moj Tata. Jesli chcialabys wiedziec jak sobie z tym poradzilam to nie krepuj sie tylko napisz do mnie. Moje kontakty sa w ustawieniach, byc moze to co pomoglo mnie bedzie rowniez pomocne dla Ciebie. Trzymaj sie, bo wiem, ze nie jest latwo.
Pysiupatysiu bardzo serdecznie Ci wspolczuje.Wszystkie slowa sa tu niewlasciwe.Wiem co znaczy stracic kogos bliskiego...Lacze sie z Toba w milczeniu...
Patysiu.bardzo Ci wspolczuje,odejscie bliskiej osoby zawsze jest bolesne.Pomysl ssobie o jakis wesolych chwilach ktore spedzilas razem z Tata i niech te wspomnienia zawsze beda przy tobie. Ja tez stracilam tate gdy bylam bardzo mloda ale zawsze mile wspomnienia wracaja.Trzymaj sie dzielnie.
Wiem co czujesz. Mój tata również zmarł nagle, nic tego nie zapowiadało. Minęło 5 lat a to jednak dalej boli... Nie tak bardzo jak na początku ale mimo wszystko. Bardzo Ci współczuję i życzę dużo siły żeby przetrwać te najgorsze dla Ciebie dni.
Bardzo, bardzo tobie i całej twojej rodzinie współczuję, W takiej chwili trudno odnaleźć właściew słowa. (*) Pamiętaj, że masz tutaj wielu przyjaciół. Trzymaj się.
patysiupysiu w życiu są nie tylko radosne chwile, czasami jak wąż wslizguje się śmierć bliskich potworny ból który rozdziera serce na pół. Na moich rękach umarła moja kochana mama, Tato , a przy Jego odejściu byłam tylko ja i tata,wyrazy współczucia od kamyxyz
Kochana,wiem i ozumiem co przezywsz.. miałam niemal identyczną sytuację.. rozmawiałam z tatą przez tel w niedzielę a w czwartek on odszedł, daleko od nas ..ponad 1000 km..4 miesiące temu... też to do mnie nie docierało.. dziś ma urodziny ..58...(*) a to dla Twojego tatki. (*), trzymaj się i bądź dzielna!.Pozdrawiam,iwona
Ja też ..łączę się z Tobą w tym wielkim..bólu i cierpieniu...wiem co to znaczy..przeżyłam śmierć mojego kochanego tatusia..trzymaj się dzielnie..czas goi rany..
Patysiu,bardzo mi przykro.Przyjmij najszczersze wyrazy wspolczucia...i pamietaj,ze Twoj Tatus spoglada pewnie teraz na Ciebie z gory i bedzie czuwal...Trzymaj sie.Czas leczy rany.
Bardzo wspólczuję Mój tato też odszedl za szybko, mając 47 lat. Również i jego śmierć byla nieoczekiwana. Rozmawialam z nim dzień wcześniej i chyba każdy z nas kiedy znajduje się w takiej sytuacji, zawsze żaluje, że powiedzial za malo............ Moja siostrzyczka miala wówczas 3 latka i nie będzie go pamiętać Ciesz się wspomnieniami, które masz. Uściski dla Ciebie i Twojej rodziny.
Twój temat wzbudził we mnie takie emocje, ze musiałam wyłaczyć komputer.... Ja ciagle wierzę, ze zdążę...że się coś cudownie naprawi i znów będę ukochaną córunią tatunia. Dziekuję ci z całego serca, za przypomnienie Może własnie takiego "kopa"potrzebowałam?
To bardzo smutne...Jednak postaraj się nauczyć cieszyć tym, co między Wami było i co pozostanie na zawsze w sercu. Trzymaj się.
Dla Twojego taty (*)
Bardzo Ci współczuję
Przytulam Cie mocno... i serdecznie wspolczuje..
Bardzo mi przykro..
[*] [*] [*]
PatysiuPysiu! Zerkając nieśmiało na załączone przez Ciebie zdjęcia Taty oraz na Twoje dzieła na tej stronie, można powiedzieć tylko jedno, że nie mógł to być inny niż wspaniały człowiek. I takiego kogoś pamiętać to wielki skarb. Szkoda, że odszedł tak szybko. Niech Tobie nie przyjdzie do głowy zaglądać do nas rzadziej! Będziemy na tym forum na każde Twoje zawołanie - pamiętaj o tym!
droga wkn własnie teraz będe częściej zaglądac poniewarz musze cały czas cos robić tworzyc nowe smakołyki aby za dużo nie myśleć i nie popaść w jakąś depresję .Dziękuje za miłe słowa i pozdrawiam
Najgłębsze współczucia!{*}
Wyrazy wspolczucia Moj tato odszedl 9 lat temu Na poczatku jest zle a potem powolutku zaczynamy sie z tym oswajac i co najwazniejsze mamy wspomnienia i swiadomosc ze dobrze przezyl zycie.Goraco cie sciskam-Marta
Mi również jest bardzo przykro i bardzo Ci współczuję!Trudno mi sobie wyobrazić utratę któregoś z rodziców,ale dokładnie rok temu umarł mój kochany dziadek i właśnie teraz w tę rocznicę jest jeszcze ciężej...
Trzymaj się ciepło!!!
Bardzo się wzruszyłam to co naisałąś i barszo ci współczuję.Trzymaj się i pamiętaj zawsze,że miałaś kochającego tatę.
(*)
Wyrazy współczucia!
Współczuję Ci patysiu (*)
Wzruszyłam się bardzo po przeczytaniu Twojej wypowiedzi , odżyły wspomnienia ,mój tato odszedł w wieku 44 lat ( 20 lat temu ), i nie doczekał wnuka;( wiem co czujesz , też miałam w swoim tatusiu przyjaciela . Współczuję Ci i łączę się w żalu PatysiuPysiu
niech Twój tato spoczywa w pokoju
Przytulam bardzo mocnooooo. Moj 19letni syn odszedl 5 mies temu wiec wiem co czujesz....Trzymaj sie
strasznie mi przykro z powodu twojej straty równierz przytulam goraco i łączę sie z Toba w bulu
Wiem że to bardzo boli......
Patysiapysiu, współczuję Ci bardzo. Wiem co czujesz, mój Tata, też odszedł nagle, też dowiedziałam się o tym od siostry przez telefon, a będąc ostatnim razem, u rodziców, nie pożegnałam się z nim, tak jakoś, poprostu wypadło. Nie moge sobie darować, od przeszło 4,5 roku. Nigdy nie ma dobrego czasu na śmierć najbliższych. Trzymaj się. Pomodlę się za Twojego Tatę (*)
Serdeczne współczucia [*]
Wyrazy głębokiego współczucia.
(*)(*)(*)
[*] dla Twojego taty i niech spoczywa w pokoju
Wiem doskonale co czujesz, bo tez bylam bardzo daleko jak zmarl moj Tata. Jesli chcialabys wiedziec jak sobie z tym poradzilam to nie krepuj sie tylko napisz do mnie. Moje kontakty sa w ustawieniach, byc moze to co pomoglo mnie bedzie rowniez pomocne dla Ciebie. Trzymaj sie, bo wiem, ze nie jest latwo.
Patysiu pysiu bardzo Ci współczuję
Bardzo, bardzo współczuje....też straciłam tatusia nagle, w jednej chwili....trzymaj się (*)
Wyrazy współczucia, Patysiu pysiu trzymaj się!!!
Pysiupatysiu bardzo serdecznie Ci wspolczuje.Wszystkie slowa sa tu niewlasciwe.Wiem co znaczy stracic kogos bliskiego...Lacze sie z Toba w milczeniu...
Współczuję... przytulam... trzymaj się kochana
to bardzo, bardzo smutne, bardzo Ci współczuję
Mój Tato odszedł mając 59 lat... Nie zdążył poznać swojej najmłodszej wnusi...
Taki młody człowiek. Łączę sie w żalu. Kolejny dowód na to, że dobrzy za szybko odchodzą..
Szczere wyrazy współczucia (*)
Wielkie wyrazy współczucia dla Ciebie. Mój Tato żyje, ale ciągle myślę, że za mało czasu mu poświęcam.
Trzymaj się!
Współczuję Ci i to bardzo, trzymaj się jakoś mimo wszystko...
Żadne słowa nie są do końca odpowiednie w takiej chwili. Dlatego po prostu ściskam twą dłoń, próbując dodać siły i otuchy.
Patysiu.bardzo Ci wspolczuje,odejscie bliskiej osoby zawsze jest bolesne.Pomysl ssobie o jakis wesolych chwilach ktore spedzilas razem z Tata i niech te wspomnienia zawsze beda przy tobie. Ja tez stracilam tate gdy bylam bardzo mloda ale zawsze mile wspomnienia wracaja.Trzymaj sie dzielnie.
Szczere wyrazy współczucia (*)
Patysiu wiem co czujesz , sama mając 24 lata straciłam mamę... żadne słowa nie są w stanie pocieszyć ani ukoić bólu ...
pomodlę się za Twojego TATĘ
[*][*][*]
Patysiu bardzo bardzo Ci współczuje.
Patysiupysiu szczere wyrazy współczucia, wiem co znaczy taki ból [*] [*] [*]
Wiem , że sto razy łatwiej pocieszać niż być pocieszanym, dlatego powiem krótko. Przyjmij wyrazy współczucia
Patysiu szczerze ci wspolczuje , moj tata tez zmarl mlodo :((
Przykro mi strasznie Patysiu :-( . Trzymaj sie .Podobno czas leczy rany , oby tak było
Wyrazy współczucia.
bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa,słowa otuchy i pragnę równierz przekazać moje wyrazy współczucia dla tych co stracili kogos bliskiego .
Serdecznie współczuję, zwłaszcza,że widzę iż byłaś z Tatą mocno związana.Pozdrawiam Cię i ściskam bardzo mocno !
Bardzo Ci współczuję.
Bardzo Ci współczuję i życzę dużo siły żeby przetrwać te najgorsze dla Ciebie dni.
Pryjmij głębokie wyrazy współczucia....
(*)
Bardzo, bardzo tobie i całej twojej rodzinie współczuję, W takiej chwili trudno odnaleźć właściew słowa. (*)
Pamiętaj, że masz tutaj wielu przyjaciół. Trzymaj się.
Bardzo mi przykro Patysiu, przyjmij wyrazy współczucia.
patysiupysiu
wyrazy współczucia od kamyxyz
w życiu są nie tylko radosne chwile,
czasami jak wąż wslizguje się śmierć bliskich
potworny ból który rozdziera serce na pół. Na moich rękach umarła moja kochana mama, Tato , a przy Jego odejściu byłam tylko ja i tata,
Kochana,wiem i ozumiem co przezywsz..
miałam niemal identyczną sytuację..
rozmawiałam z tatą przez tel w niedzielę a w czwartek on odszedł,
daleko od nas ..ponad 1000 km..4 miesiące temu...
też to do mnie nie docierało..
dziś ma urodziny ..58...(*)
a to dla Twojego tatki. (*),
trzymaj się i bądź dzielna!.Pozdrawiam,iwona
Patysiapysia - przyjmij i ode mnie najszczersze wyrazy współczucia :)
przytulam Ciebie wirtualnie ......
Elek
Ja też ..łączę się z Tobą w tym wielkim..bólu i cierpieniu...wiem co to znaczy..przeżyłam śmierć mojego kochanego tatusia..trzymaj się dzielnie..czas goi rany..
Patysiu,bardzo mi przykro.Przyjmij najszczersze wyrazy wspolczucia...i pamietaj,ze Twoj Tatus spoglada pewnie teraz na Ciebie z gory i bedzie czuwal...Trzymaj sie.Czas leczy rany.
Bardzo wspólczuję
Mój tato też odszedl za szybko, mając 47 lat. Również i jego śmierć byla nieoczekiwana.
Rozmawialam z nim dzień wcześniej i chyba każdy z nas kiedy znajduje się w takiej sytuacji, zawsze żaluje, że powiedzial za malo............
Moja siostrzyczka miala wówczas 3 latka i nie będzie go pamiętać
Ciesz się wspomnieniami, które masz.
Uściski dla Ciebie i Twojej rodziny.
Twój temat wzbudził we mnie takie emocje, ze musiałam wyłaczyć komputer....
Ja ciagle wierzę, ze zdążę...że się coś cudownie naprawi i znów będę ukochaną córunią tatunia.
Dziekuję ci z całego serca, za przypomnienie
Może własnie takiego "kopa"potrzebowałam?
Przytulam jeszcze raz.