Dzięki wskazówką Dorotaxx i basi19 powstał Mój pierwszy tort w stylu angielskim.
Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie : czy warto zaopatrzyć się w wykrawaczki do koronek-jak tak to jakie? , oglądałam na tortowni , są różne wzory i wielkości.
Aniula, super torcik!!! precyzyjna robota!!! Co do koronek. Ja mam 2 komplety, właśnie z tortowni - różowe - Najlepiej efekt widać na marcepanie Basi, albo Doroty. Najbardziej podobają mi się na okrągłych tortach, myślę, że jak robisz torty to fajnie jest mieć coś takiego.
Aniu tort wyszedł rewelacyjnie! Naprawde super!! Pozwolisz,ze w marcu podpatrze od Ciebie bo mój synuś jest fanem spidermana a jak zobaczył Twój tort to dosłownie mu szczęka opadła
co do koronek to faktycznie warto się w nie zaopatrzyć . Kup te różowe z tortowni tak jak radziła aloiram . Pozdrawiam
Tylko że różowe są w dwóch wielkościach, małe i duże, które lepsze?
Mój też jest podpatrzony, wizerunek spidermena odrysowałam z ekranu monitora, co prawda nie był w stylu angielskim ale postać ta sama. Można też przejżeć na necie kolorowanki do wydruku ze Spidermenem, są ciekawe wzory:)
Dzięki wskazówką Dorotaxx i basi19 powstał Mój pierwszy tort w stylu angielskim.
Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie : czy warto zaopatrzyć się w wykrawaczki do koronek-jak tak to jakie? , oglądałam na tortowni , są różne wzory i wielkości.
Aniula, super torcik!!! precyzyjna robota!!! Co do koronek. Ja mam 2 komplety, właśnie z tortowni - różowe - Najlepiej efekt widać na marcepanie Basi, albo Doroty. Najbardziej podobają mi się na okrągłych tortach, myślę, że jak robisz torty to fajnie jest mieć coś takiego.
Mam nadzieję, że nikt tego arcydzieła nie zje. Będzie to świetokradztwo> Pozdrawiam
No niestety, tort został brutalnie pokrojony i skonsumowany:D
Rewelacja, jeśli to Twój pierwszy tort to co będzie później!
Aniu tort wyszedł rewelacyjnie! Naprawde super!! Pozwolisz,ze w marcu podpatrze od Ciebie bo mój synuś jest fanem spidermana a jak zobaczył Twój tort to dosłownie mu szczęka opadła
co do koronek to faktycznie warto się w nie zaopatrzyć . Kup te różowe z tortowni tak jak radziła aloiram .
Pozdrawiam
Mój też jest podpatrzony, wizerunek spidermena odrysowałam z ekranu monitora, co prawda nie był w stylu angielskim ale postać ta sama.
Można też przejżeć na necie kolorowanki do wydruku ze Spidermenem, są ciekawe wzory:)
ja polecam ci te: http://tortownia.pl/produkt.php?kid=102&pid=914