Drodzy moi :) Bardzo dziekuję za głosowanie na zdjęcie mojego synka w konkursie. Dzięki Wam z 1500 znalazłam się na ok 150 miejscu. Konkurs kończy się jutro, a punkty przyznawane są na zasadzie rankingu: liczba głosów/jednostke czasu. W tej chwili jestem na ok. 180 miejscu ale wiem, że dzięki Wam mogę być dużo wyżej. Do tej pory wygrałam raz w życiu (żyłke wędkarską :/ ) i dlatego tak mi zależy :D Bardzo proszę o głos :)
I powiem Wam szcerze, że jest mi ogromnie miło kiedy codziennie wchodzę na ten pierwszy wątek który założylam i widzę jak wiele osób głosuje nie mając w tym żadnego interesu... strasznie to sympatyczne :) mam nadzieję, że niebawem będę się mogła odwdzięczyć kiedy Wy będziecie potrzebowali jakiegoś głosu. No i CZOS przypomniał mi o Pajacyku w ktorego znów klikam co rano :)
Te bez imienne klikania to ja znam. Lepsze jest takie personalne. To, że nie wygraliście to nie problem. Zobacz od ilu byliście lepsi!!! Piotruś i tak jest SUPER. Pozdrawiam.
Drodzy moi :)
Bardzo dziekuję za głosowanie na zdjęcie mojego synka w konkursie. Dzięki Wam z 1500 znalazłam się na ok 150 miejscu. Konkurs kończy się jutro, a punkty przyznawane są na zasadzie rankingu: liczba głosów/jednostke czasu. W tej chwili jestem na ok. 180 miejscu ale wiem, że dzięki Wam mogę być dużo wyżej. Do tej pory wygrałam raz w życiu (żyłke wędkarską :/ ) i dlatego tak mi zależy :D
Bardzo proszę o głos :)
http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/konkurs_zimowy/zdjecie/30127
I powiem Wam szcerze, że jest mi ogromnie miło kiedy codziennie wchodzę na ten pierwszy wątek który założylam i widzę jak wiele osób głosuje nie mając w tym żadnego interesu... strasznie to sympatyczne :) mam nadzieję, że niebawem będę się mogła odwdzięczyć kiedy Wy będziecie potrzebowali jakiegoś głosu.
No i CZOS przypomniał mi o Pajacyku w ktorego znów klikam co rano :)
Ja klikam, bo mam inters. Sprawia mi to radość i lepszej motywacji nie potrzebuję. Już jestem po kliknięciu. Miłego dnia.
Zagłosowane!Powodzenia:)...i miłego dna Wszystkim:)
MIŁEGO DNIA !!! Oczywiście:)
Poszło:)))
Zrobione:)
szkoda ze dali to ograniczenie ze mozna tylko raz dziennie glosowac bo chcialam zadzialac hurtem :(
kliknięte
i już :)
proszę bardzo!!
I już miejsce 184 ;-)
kolejny głosik poszedł :-))
Dołączyłam swój głos
.
Kliknięte. Powodzenia!
Gotowe
ok
miejsce 182
poszło:)
Proszę bardzo , klik ( m-sce 181)
Miejsce 179 :-))
no poszło...a ile razy można w ciągu dnia? zapewne tylko raz?
no niestety można tyko raz :) wielie dzieki. Najwazniejsze, zeby w pierwszej setce się znalesc bo pierwsze 100 osób wygrywa zestaw kosmetykow :)
Ja też:)))
zagłosowane :) powodzenia
Już:)
Gotowe !!! nr177. Pozdrawiam i powodzenia.
zagłosowałam
zrobione:)
Głos oddany po raz drugi .
Głos oddany ponownie.
Tym razem 173 Powodzenia
Trzymam kciuki! Głos oddany!
Oddalismy glos dzisiaj rano.Powodzenia.
Jeden głos wiecej. Powodzenia
kliknelam:))
poszło - 169
głos powtórzony
zrobione
Głos oddany :)
PodwojnaMama
45 pkt, miejsce 165
Pozdrawiam
Kazik-Janek
ok miejsce165
Nasz Piotruś jest na 165 miejscu. Trzeba jeszcze trochę kliknięć. Pozdrawiam
Dzisiaj decydujacy dzień, więc klikamy:))
kliknelam
Klik zrobiony, a fotka i bobas na niej SUPER
Głos oddany :)
klik
klik, klik...ale to już dziś koniec????
poszło pozdrowienia dla synusia
50.3 pkt, miejsce 166
Głos oddany .Powodzena :)
Jak się skończyło? Przyzwyczaiłem się. Znajdź jakieś nowe klikanie. Pozdrawiam.
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości:
> Jak się skończyło? Przyzwyczaiłem się. Znajdź jakieś nowe klikanie.
> Pozdrawiam.
Ha ha ;) niestety się nie udało wygrać. Ale wdzięczna Wam jestem bardzo. Hmmm... a klikać można jeszcze tutaj:
http://www.polskieserce.pl/
Te bez imienne klikania to ja znam. Lepsze jest takie personalne. To, że nie wygraliście to nie problem. Zobacz od ilu byliście lepsi!!! Piotruś i tak jest SUPER. Pozdrawiam.
ważne, ze próbowaliśmy