Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Tusz

• Autor: Kicia150 Data: 2009-01-30 01:45:42

Witam mam prośbę ,może ktoś  wie czy jest jakiś zamiennik tuszu do drukarki Canon MP140(interesuje mnie czarny i kolorowy)? Jeśli tak podajcie prosze nazwę i symbole.Kupiłam nowy komputer i zostałam obdarowana w komplecie taką drukarką. Cieszyłam się , że pozbyłam się kłopotu, ponieważ tusze do mojej starej HP były drogie. Moja radość skończyła się ,kiedy skońszył się tusz do nowej i zorientowałam się , żę mam ten sam problem,poniewaz tusze są w podobnej cenie. To jest zdzierstwo, bo dokładając niewiele do kompletu tuszu można kupić nową drukarkę. Pozdrawiam

• Autor: ekkore Data: 2009-01-30 07:11:29

Zerknij na stronę Pryzmatu http://www.pryzmat.com/
    Oni mają wszelkie zastępniki do tuszy i tonerów. Od lat u nich kupujemy toner do drukarki brother (mamy chyba już trzecią) - zastępnik kosztuje 1/3 ceny oryginału. Czy sprzedaja wysyłkowo nie wiem. Musisz zorientować się na stronie i znaleźć lokalizacje najbliżej swojego miejsca zamieszkania.
    Pierwszego zakup dokonywałam w sklepie w Jeleniej Górze. Teraz jak mam koniec tonera dzwonię tam i przysyłają mi.

• Autor: MonikaK Data: 2009-01-30 12:15:25

Zgadzam się z Ekkore również od kilku lat kupuję w Pryzmacie, dobre ceny, miła i fachowa obsługa.

Przejdź do pełnej wersji serwisu