Mam pytanie w może i prośbę do naszych kochanych moderatorów, czy można by wstawić takie coś w ulubionych przepisach (jak jest w "moich przepisach" ) a mianowicie chodzi mi o "ostatnio dodane przepisy". Np mnie bardzo przydał by się taki "podgląd" . Często przeglądając naszą stronkę wpadnie w oko, albo w kubki smakowe, jakiś przepis i... buch w ulubione. A już po kilku dniach niestety pamięć zawodzi "co to było i gdzie toto szukać" hehe Cóż starość nie radość, skleroza nie choroba.(SKS). Stąd moja propozycja, jeśli nie wykonalna to może podpowiedzcie koleżance jak sobie radzicie w podobnych przypadkach?
Mnie natomiast w "moich" brakuje takiego czegoś,jak "moje wypróbowane" przepisy.Takie ,które już próbowałam i wiem,że na pewno będę do nich wracać.Narazie radzę sobie w ten sposób,że te sobie drukuję i chowam do segregatora.
Też mi brakuje opcji z wyprobowanymi przepisami. Na razie mężuś mi zrobil moja ksiazke kucharska na necie i tam poprostu wyprobowane przepisy kopiuje, niestety bez zdjec (nad tym musi popracowac). Ksiazka jest tylko do dyspozycji mojej i nie jest udostepniana. Teraz jak leze to prawie calymi dniami buszuje po WŻ i mam juz tyle ulubionych ze w sumie nie wiem kiedy to wszystko wyprobuje haha
Ja mam podobną bolączkę. Przepisy z których korzystam lub te które mi się bardzo podobają wysyłam do siebie na skrzynkę mailową. Zdarzyło mi się mieć coś w ulubionych, a autor przestał udostępniać przepis i klops, a tak na skrzynce mam małe archiwum:-))Oprócz tego drukuję przepisy, które wypróbowałam.
Mi również brakuje takiej opcji.Żeby przepisy ulubione były posegregowane na już wypróbowane i napewno zostające w Ulubionych, a takie które na wypróbowanie czekaja. A nie chciałabym usuwać pysznych wypróbowanych przepisów z moich ulubionych bo w końcu ilość osób która umieściła potrawe w ulubionych może inne osoby skusić do wypróbowania danego dobrego przepisu. A tak taka osoba lubiaca porzadek jak ja ma wszystko wymieszane, przepisy wypróbowane i taki ektóre jeszcze czekaja w kolejce. Może by tak zrobic podkategorie w ulubionych? na te wypróbowane i niewypróbowane.
A wiec moze w jednym miejscu umiescic co chciałybyśmy zmienic w Ulubionych (aby moderatorzy TEŻ nie musieli długo szukać:P )
- dodawanie nowego folderu (np ulubione synka, śniadanie) - zmiana nazwy przepisu (lub "podnazwa") - ostatnio dodane - znacznik "wypróbowane" i "do wypróbowania" - możliwosc przeniesienia przepisu do innego folderu (czemu rolada jest tylko w przepisach dla dzieci?) - dodanie wątku z forum (ale to można rozwiazać dodajac link do art z forum w polu wlasne notatki do konkretnego przepisu)
Tyle pamietam z życzeń które znalazłam na forum i z własnego doświadczenia. Ktoś ma jeszcze jakies konkretne pomysły? Kochani moderatorzy, liczymy na was!
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłaby możliwość dodawania podfolderów w ulubionych i dowolnego ich nazywania. Wtedy każdy mógłby je nazywać jak mu się podoba, np. wypróbowane, ostatnio dodane itp
Mam pytanie w może i prośbę do naszych kochanych moderatorów, czy można by wstawić takie coś w ulubionych przepisach (jak jest w "moich przepisach" ) a mianowicie chodzi mi o "ostatnio dodane przepisy".
. Często przeglądając naszą stronkę wpadnie w oko, albo w kubki smakowe, jakiś przepis i... buch w ulubione. A już po kilku dniach niestety pamięć zawodzi "co to było i gdzie toto szukać" hehe
Np mnie bardzo przydał by się taki "podgląd"
Cóż starość nie radość, skleroza nie choroba.(SKS).
Stąd moja propozycja, jeśli nie wykonalna to może podpowiedzcie koleżance jak sobie radzicie w podobnych przypadkach?
Mnie natomiast w "moich" brakuje takiego czegoś,jak "moje wypróbowane" przepisy.Takie ,które już próbowałam i wiem,że na pewno będę do nich wracać.Narazie radzę sobie w ten sposób,że te sobie drukuję i chowam do segregatora.
Ja również drukuje przepisy z których korzystam i wpinam do segregatora - to dobry pomysł.
Ja również drukuję i wpinam do segregatora.
Też mi brakuje opcji z wyprobowanymi przepisami.
Na razie mężuś mi zrobil moja ksiazke kucharska na necie i tam poprostu wyprobowane przepisy kopiuje, niestety bez zdjec (nad tym musi popracowac). Ksiazka jest tylko do dyspozycji mojej i nie jest udostepniana.
Teraz jak leze to prawie calymi dniami buszuje po WŻ i mam juz tyle ulubionych ze w sumie nie wiem kiedy to wszystko wyprobuje haha
Ja mam podobną bolączkę. Przepisy z których korzystam lub te które mi się bardzo podobają wysyłam do siebie na skrzynkę mailową. Zdarzyło mi się mieć coś w ulubionych, a autor przestał udostępniać przepis i klops, a tak na skrzynce mam małe archiwum:-))Oprócz tego drukuję przepisy, które wypróbowałam.
O mój Boże a myślałam , że tutaj tylko ja mam sklerozę.
No coś Ty. Jest nas więcej, tylko się nie chcą przyznać
A tak taka osoba lubiaca porzadek jak ja ma wszystko wymieszane, przepisy wypróbowane i taki ektóre jeszcze czekaja w kolejce.
Może by tak zrobic podkategorie w ulubionych? na te wypróbowane i niewypróbowane.
A wiec moze w jednym miejscu umiescic co chciałybyśmy zmienic w Ulubionych (aby moderatorzy TEŻ nie musieli długo szukać:P )
- dodawanie nowego folderu (np ulubione synka, śniadanie)
- zmiana nazwy przepisu (lub "podnazwa")
- ostatnio dodane
- znacznik "wypróbowane" i "do wypróbowania"
- możliwosc przeniesienia przepisu do innego folderu (czemu rolada jest tylko w przepisach dla dzieci?)
- dodanie wątku z forum (ale to można rozwiazać dodajac link do art z forum w polu wlasne notatki do konkretnego przepisu)
Tyle pamietam z życzeń które znalazłam na forum i z własnego doświadczenia. Ktoś ma jeszcze jakies konkretne pomysły?
Kochani moderatorzy, liczymy na was!
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłaby możliwość dodawania podfolderów w ulubionych i dowolnego ich nazywania. Wtedy każdy mógłby je nazywać jak mu się podoba, np. wypróbowane, ostatnio dodane itp